Ried – Salzburg 0:2 (kon.) | Rapid Viedeň – Admira Wacker Mödling 4:0 (kon.) | Rheindorf Altach – St. Pölten 3:1 (kon.)
Mattersburg – Wolfsberger 3:1 (kon.)
koniec
SV BauWelt Koch Mattersburg
3:1 (2:1)
RZ Pellets Wolfsberger AC
cz Sobota 13.08.2016, 18:30 • Pappelstadion, Mattersburg (kapacita: 15.100 diváků) • Rakúska Bundesliga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.
     
    Dobrý den, ještě jednou vítejte u zápasu třetího kola rakouské Bundesligy, ve kterém se proti sobě postaví aktuálně poslední tým tabulky, SV Mattersburg, jenž na domácím stadionu přivítá doposud šestý Wolfsberger AC. Utkání na patnáctitisícovém stadionu Pappelstadion v Mattersburgu startuje úderem 18:30.
    Grafická pozvánka na dnešní zápas

     
    SV Mattersburg:
    Již loni se Mattersburg tak tak zachránil, když měl na poslední a desátý, sestupový, Grödig náskok pouze čtyř bodů. Letos vše nasvědčuje tomu, že od prvních kol kráčí tento klub za sestupem. Skóre 1:6 po třech utkáních a 0 na kontě získaných bodů tomu jen nasvědčuje. Ačkoliv je rakouská Bundesliga teprve na začátku, úspěšný vstup to zrovna není. Zatím jediným úspěšným střelcem týmu je devětadvacetiletý forvard Patrick Bürger.

    Předchozí zápasy Mattersburgu:
    Mattersburg – Admira 0:1
    Austria – Mattersburg 3:1
    Mattersburg – Sturm Graz 0:2.
     
    Wolfsberger AC:
    Hostující celek je na tom přece jen o něco lépe. Po třech odehraných zápasech má na kontě čtyři body a je na šestém místě se stejným bodovým počtem jako pátý Salzburg. A právě šestá pozice patřila Vlkům i v minulém ročníku Bundesligy. Nijakou extra velkou produktivitou se Wolfsberger také pyšnit nemůže, prosadil se pouze dvakrát, když se trefil obránce Boris Hüttenbrenner a švédský forvard Philip Hellquist. Ale i to stačilo na jednu výhru a remízu.

    Předchozí zápasy Wolfsbergeru:
    Altach – Wolfsberger 1:0
    Salzburg – Wolfsberger 1:1
    Wolfsberger – Ried 1:0.
    Boris Hüttenbrenner se již v Bundeslize jako obránce trefil třináctkrát

     
    Vzájemné zápasy loňské sezony:
    Wolfsberger – Mattersburg 2:0 (30.4.2016)
    Mattersburg – Wolfsberger 1:1 (27.2.2016)
    Wolfsberger – Mattersburg 2:.1 (7.11.2015)
    Mattersburg – Wolfsberger : (22.8.2015)
     
    Úvodní sestavy:

    SV Mattersburg: Kuster – Höller, Malić, Rath, Maksimenko – Jano, Sprangler – Ibser, Perlak, Röcher – Pink. Trenér: Ivica Vastić
    Náhradníci: Böcskör – Seidl, Grgić, Farkas, Ertlthaler, Mahrer, Bürger

    Wolfsberger AC: Kofler – Standfest, Rnić, Drescher, Baldauf – Zündel, Hüttenbrenner, Offenbacher, Klem – Hellquist, Nutz. Trenér: Heimo Pfeifenberger
    Náhradníci: Dobnik – Topcagić, Jacobo, Prosenik, Tschernegg, Wernitznig, Sollbauer

    Rozhodčí: Lechner – Gruger, Nemetz – Ciochirca.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Domácí hráči táhli první útok. Alexander Ibser přebral míč u levé lajny a namířil si to s ním do pokutového území. Standfest jej nezastavil, Daniel Drescher již ano, ale jen zkosením za cenu penalty.
    1. Penaltový zákrok Dreschera na Ibsera
     
    2
    Mattersburg právě vstřelil branku!
    K pokutovému kopu se postavil MICHAEL PERLAK a střelou po zemi k pravé tyči nedává Alexanderu Koflerovi šanci, ačkoliv gólman hostí vystihl směr.
    2. Michael PERLAK - 1:0
     
    3
    Domácí hráči jsou jak polití živou vodou. Další výobrný pas dostal za obranu Pink, avšak byl lapen sudím Nemetzem v ofsajdu.
     
    4
    Míč propadl na levou stranu pro Klema, jenž pokusil nacentrovat do vápna, avšak míč odvrací připravený obránce Malić.
     
    6
    Velmi aktivní domácí tým vybojoval rohový kop, který bude z pravé strany kopat Alejandro Velasco Farinas, v krátkosti řečený Jano.
     
    7
    Také hosté si centr do vápna bez problémů pohlídali.
     
    8
    Dlouhý centr na Pinka nebyl úspěšný, v hlavičkovém souboji se do vzduchu vyšpuntoval Rnić a odhlavičkoval balon za polovinu hrací plochy.
     
    10
    Slibná akce domácích. po autovém vhazování z pravé strany se míč dostal na vápno pro Markuse Pinka, který se se štěstím obtočil kolem protihráče a po otočce vypálil do připraveného Koflera, který si tak poprvé pořádně sáhl na míč.
     
    12
    Po dlouhém autu na druhé straně hlavičkoval ve vápně Gerald Nutz, ale tohle byla tedy chuťovka pro gólmana Kustera.
     
    13
    Hüttenbrenner byl zezadu lehce strčen Ibserem. Domácím fanouškům se to příliš nelíbí, ale o faul se asi jednalo.
     
    14
    Zkušeně si Perlak pohlídal odražený míč, který tak prošel až do autového vhazování a Kuster může odkopávat od branky.
     
    15
    Domácí plejeři jsou o něco více aktivnější, Wolfsberger se sotva dostává do střeleckých šancí. A když už mohou hosté založit útok, je u nich rychle hráč soupeře, jako nyní Ibser, který odpaluje Standfestovi míč do zámezí.
     
    16
    Standfest si naběhl do vápna na centrovaný míč z poloviny hřiště, ale vůbec při hlavičce netrefil branku. Žádný problém pro Markuse Kustera.
     
    17
    Nicméně zdá se mi, že také aktivita domácích po úvodním gólu opadává. Nyní se hráči Mattersburgu více dopouští faulu a Wolfsberger tak může být více u míče.
     
    19
    Hodně zbytečně přichází domácí hráči o míč, Perlaka určitě bude mrzet útočný faul na polovině hřiště při rychlém protiútoku.
     
    20
    Po pravé straně táhl míč do vápna Ibser, který již viděl v šestnáctce nabíhajícího Pinka, ke kterému se míč díky dobré práci obránce Dreschera nedostal.
     
    21
    Krásně nyní vysunul Perlak ofenzívního záložníka Ibsera, navíc po míči šel ještě Pink. Špatně zahraný ofsajd systém hostí potrestán nebyl, protože těžko říct, co chtěl nyní Ibser udělat. Zda přehodit gólmana nebo nacentrovat na Pinka. Nepovedlo se ani jedno.
     
    22
    Krásná akce hostí. Maksimenko nádherně nahrál z první na Ibsera, ještě předtím dostal Maksimenko hezkou přihrávku z první od Höllera. Právě Ibser si počkal a z první zleva nacetroval do vápna, kde hlavičkoval Pink jen těsně vedle pravé tyče. Míč se ale zatočil k rohovému praporku a je stále ve hře.
    22. Pohledná kombinace domácích a zakončující Ibser
     
    23
    Další šance pro domácí, protože jeden z hráčů Wolfsbergeru fauloval zhruba pět metrů před vápnem soupeře a je z toho slibný přímý volný kop.
     
    24
    K němu se postavil Jano. Mířil do pravého horního rohu, ale Kofler míč výborně vytáhl na rohový kop.
    24. Hezký přímý volný kop v podání Jana a dobrý zákrok Koflera
     
    26
    Wolfsberger právě vstřelili branku!
    Vyrovnání hostí přichází prakticky z ničeho. Drescher poslal dlouhý míč k pravé hranici vápna na Thomase Zündela. Ten jej zpracoval, udělal si kličku blíže k vápnu, čímž oklamal beka Maksimenka a poté přihrál na penaltový puntík pro GERALDA NUTZE, jenž s troškou štěstí udržel míč, čímž si připravil pozici pro střelu a trefil se přesně k pravé tyči. Asistence: Thomas Zündel.
    26. Gerald NUTZ - 1:1
     
    28
    Jasný faul u levé lajny na Alexandera Ibsera, kterého doslova sestřelil Standfest. Centr do vápna bude posílat Jano.
     
    29
    Jenže ten se vůbec nepovedl a míč trefil prvního hráče hostí ve vápně.
     
    30
    Další faul přichází prakticky na stejném místě, ale ani nyní nebyl centr Jana – Alejandra Velasca Farinase – zrovna dvakrát přesný.
     
    31
    No tak tohle byla další hezká akce, kterou předvedli domácí. Perlak přiťukl míč do vápna na Ibsera, jenž neměl moc času na střelu, tak zkusil z první bez míření propálit Koflera, jenž s obtížemi vyráží míč na levou stranu hřiště.
    31. Střela Ibsera a pohotový zákrok Koflera
     
    32
    Domácí to zkouší prakticky z každé pozice. Zhruba pětadvacet metrů od branky napřáhl Sven Sprangler a Alexander Kofler musel míč likvidovat nadvakrát.
    32. Střela Svena Spranglera
     
    33
    Mattersburg právě vstřelil branku!
    Aktivita hostí přináší zasloužené ovoce. Pink přebral míč na půlící čáře a hned vyslal na levou stranu do útoku Perlaka. Ten si počkal, až mu MARKUS PINK naběhne, což se také stalo, když jej Drescher ani Standfest prakticky nezaregistrovali – a pokud hráli ofsajd systém, tak hodně špatně. Útočník hostí poté tváří v tvář poslal míč mezi nohy Koflera. Asistence: Michael Perlak.
    33. Markus PINK - 2:1
     
    34
    Jestli tedy trenér hostí Heimo Pfeifenberger signalizuje u čtvrtého rozhodčího, že se jednalo o jasný ofsajd, tak své rozhodnutí po shlédnutí televizního záznamu jistě rychle změní a vyčiní svým svěřencům.
     
    35
    No, hodně nebezpečně šel Daniel Drescher ve vápně do souboje s Thorstenem Röcherem. Řekl bych, že jej poměrně jasně trefil, ale sudí druhou penaltu nepíská. Domácí hráč sice chvíli ležel ve vápně, ale poté se zvedl a hra pokračuje míčem rozhodčího.
     
    37
    Hosté nyní kombinují na půli Mattersburgu, ale žádnou vážnější šanci si zatím nevypracovali. Navíc poté může být Wolfsberger rád, že nebyl pískán trošku ošemetný zákrok Baldaufa na půlce na Pinka.
     
    39
    Pink si šel za dlouhým nakopávaným míčem, stejně tak jako gólman Alexander Kofler, který byl u míče dříve.
     
    40
    Baldauf nyní už s faulem zastavil na půlící čáře Röchera a domácí budou posílat dlouhý míč do vápna.
     
    41
    Nic se však z této situace nestalo, navíc hosté budou u levého rohového praporku vhazovat.
     
    42
    Rnić s Drescherem kombinují na polovině hřiště. Druhý jmenovaný poté dává míč na Standfesta, který v tísni musel přihrát naslepo a také nepřesně.
     
    43
    Další pokus o rychlý kontr domácích končí opět trošku zbytečným útočným faulem, kterého se dopustil Röcher, jenž kousek za půlkou doslova zbořil Baldaufa.
     
    44
    Jenže hosté nikterak přesný při navázání hry nebyli, odkopávat od své branky bude Markus Kuster.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    První poločas je u konce a pokud bude hrát Mattersburg i takto v dalších zápasech, určitě se brzy odlepí z posledního místa. Již v první minutě si to Ibser namířil do vápna, Drescher jej zkosil a nařízenou penaltu proměnil jistě Michael Perlak. Domácí měli i další šance, Ibser mířil hlavičkou těsně vedle a Jano z přímého volného kopu mířil do levé šibenice, leč Kofler se zaskvěl. Poté zničehonic přišlo vyrovnání, když si Zündel zpracoval míč, oklamal obránce a přihrál do vápna na Geralda Nutze, jenž se štěstím udržel míč a zamířil k pravé tyči. Domácí poté dvakrát zahrozili, střelu Ibsera skvěle vyrazil Kofler a poté gólman hostí nadvakrát likvidoval střelu Spranglera. Následně už gól padl. Perlak poslal míč za nejistou obranu na Markuse Pinka, jenž tváří v tvář poslal míč mezi nohy Koflera.
     
    Statistiky prvního poločasu:
    Góly: 2-1.
    Střely celkem: 9-4
    Střely na branku: 6-2.
    Zásahy gólmanů: 1-4.
    Střely mimo: 2-1.
    Zblokované střely: 1-1.
    Rohy: 2-0.
    Ofsajdy: 1-0.
    Fauly: 9-6.
    Žluté a červené karty: 0-0.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:31.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hned dvojí střídání si připravil nespokojený kouč hostí Heimo Pfeifenberger do druhého poločasu. Thomas Zündel zůstal v kabině a nahradil jej Jacobo Maria Ynclan Pajares. Druhý jde dolů Dario Baldauf, jehož nahrazuje Philipp Prosenik.
     
    47
    Možná trošku zbytečně zfauloval za půlí hřiště Sprangler Ibser pronikajícího Offenbachera a hosté se budou muset bránit.
     
    48
    Rohový kop hostí mohl znamenat pro domácí nebezpečí. Míč na vápně propadl k Standfestovi a Klemovi, ale ani jeden na něj nedosáhl a u kulatého nesmyslu byl nejdříve gólman Mattersburgu.
     
    49
    Další šance hostí. Tvrdá střela Standfesta z levé strany vápna se odrazila trošku nečekaně na penaltu k Hellquistovi, jenž v překvapení zamířil z první vedle pravé tyče.
     
    49
    Standfestovu střelu do pravého horního rohu bez potíží zlikvidoval gólman Kuster.
     
    51
    Hosté jsou nyní v tlaku, o další střelu se pokusil Daniel Drescher, ovšem jeho pokus byl zblokován jedním z domácích beků.
     
    53
    Hosté z Korutan jsou nyní aktivnějším celkem. Není se čemu divit, Wolfsberger s posledním celkem tabulky, který nezískal dosud ani bod, prohrává o jednu branku.
     
    54
    Daniel Drescher zcela zbytečně na pravé straně fauloval soupeře a je z toho slibný přímý volný kop pro domácí. Obránce hostí, kterému dnešní zápas vůbec nevychází, navíc dostává žlutou kartu.
     
    55
    Sven Sprangler našel ve vápně přesně hlavu Jana, který se trefil k pravé tyči, ale gól nemůže být uznán, protože ještě před tím fauloval ve vápně Lukas Rath.
    55. Neuznaný gól domácích
     
    56
    Tak tohle si hosté rozhodně za rámeček nedají. Joachim Standfest zahrál naprosto zbytečnou malou domů na gólmana Alexandera Koflera, kterého napadal Torsten Röcher. Již do tohoto hráče málem zajel gólman hostí, ovšem míč jen přistrčil k Alexanderovi Ibserovi a tady už je to jasná penalta za kosu jako od zemědělce.
    56. Naprosto zbytečný penaltový zákrok Koflera po malé domů Standfesta
     
    56
    Alexander Kofler navíc dostává žlutou kartu.
     
    56
    Mattersburg právě vstřelil branku!
    MICHAEL PERLAK se dnes podruhé staví k pokutovému kopu a podruhé se nemýlí. I když tedy hodně se štěstím. Jeho střela doprostřed branky prošla kolem nohou padajícího a do levé strany skákajícího Koflera.
    56. Michael PERLAK - 3:1
     
    58
    Krásná akce hostí. Rohový kop si našel kousek za vápnem Offenbacher, jenž poté vystřelil do pravého horního rohu a Kuster krásně vytáhl míč. Další roh pro hosty.
    58. Hezkou střelu Offenbachera vytahuje Kuster
     
    59
    Příležitost i na druhé straně. Vypadalo to, že Rnić vůbec neví, že po míči vystartoval Perlak. Kofler musel hodně ven z branky, prakticky až na polovinu své části hřiště, a upálil před dotírajícím hráčem míč jen pro Pinka, který z velké dálky zkusil zakončit do volné branky, ale netrefil kulatý nesmysl ideálně.
    59. Pink netrefuje z dálky volnou branku
     
    59
    Po faulu hostujícího Hellquista ve vápně zůstanou u míče domácí. Wolfsberger se zbytečně připravuje o míč.
     
    61
    První střídání také v domácí jedenáctce. Za Thorstena Röchera nastupuje na plac Patrick Farkas.
     
    62
    Alexander Ibser znovu leží na zemi, ale nyní to není vinou soupeře. Pravděpodobně špatně došlápl. Po chvíli se ale zvedá a pokračuje ve hře.
     
    64
    Hostům po třetím inkasovaném gólu trošku chybí jakákoliv útočná myšlenka. Veškeré jejich akce končí před pokutovým územím.
     
    66
    Dnes výborně hrající Alexander Ibser přepouští místo ve hře Mario Grgićovi. Oba týmy tak už střídali dvakrát.
     
    66
    Následuje faul od Markuse Pinka, takže hosté zůstanou na polovině hřiště u míče.
     
    67
    Přímý volný kop pro hosty zahrává Jacobo a bude samozřejmě posílat míč do vápna.
     
    67
    Wolfsberger vybojoval rohový kop.
     
    68
    Slibná šance hostí. Po rohovém kopu Offenbachera se k míči dostal Jacobo, který vypálil ze středu poblíž velkého vápna, ale těsně minul levou tyčku.
     
    70
    Domácí obrana je zatím velmi dobře zformována, na půlící čáře zůstává prakticky jen jeden hráč, zbylých devět plejerů Mattersburgu brání velké vápno.
     
    70
    A právě na tyto akce, rychlé protiútoky, domácí čekají. Kousek před vápnem dostal míč Farkas, který si jej potáhl blíže k brance, ale pokusem na zadní tyč neobstřelil Koflera.
     
    72
    Dlouhý nákop domácích nebyl přesný, míč končí u Koflera, který jej bude posílat zpět na polovinu soupeře.
     
    73
    A zde zcela jasně fauloval Sprangler pronikajícího Jacoba. Bude z toho centr hostí, protože přestupek se stal zhruba čtyřicet metrů od branky.
     
    73
    Přichází poslední substituce hostí. Dnes poměrně neviditelný Philip Hellquist přepouští místo v útoku pro Mihreta Topcagiće.
     
    74
    Domácí ekipa stačila míč odvrátit kamsi k levé lajně, kde Wolfsberger bude zahrávat autové vhazování.
     
    75
    Stejně tak jako nyní.
     
    76
    Poslední střídání i na straně domácího celku. Velmi dobře hrající Markus Pink střídá Patricka Bürgera, který byl do dnešního zápasu zatím jediným úspěšným střelcem Mattersburgu.
     
    77
    A Bürger se hned uvedl nedovoleným zákrokem, když při hlavičkovém souboji fauloval loktem Daniela Dreschera. Nebylo to však úmyslné, ale žlutá karta přichází jasně.
     
    78
    Mihret Topcagić se může držet za hlavu, neboť k němu propadl nakopávaný míč, ovšem útočník hostí při snaze trefit jej z první minul balon.
     
    79
    Před nabíhajícím Topcagićem se uvedl dobrým hlavičkovým zákrokem obránce Malić.
     
    80
    Velká šance domácích. Do otevřené obrany podnikli kontr Farkas, jenž podél vápna nahrál Thomasi Bürgerovi, jenž z první zakončil přesně do míst, kde byl gólman Kofler.
     
    82
    Na hřišti zůstává ležet Alois Höller a bude muset být ošetřován. Po malé chvíli se ale vrací do hry.
     
    83
    Ne obrovská, ale obrovské šance hostí. Hüttenbrenner poslal míč uličkou na Offenbachera, jehož střelu z první s obtížemi vyrazil Kuster a poté gólman domácích hokejově vyrazil i dorážku stejného hráče. K míči se následně dostal Philipp Prosenik, ale ani on si zblízka na Markuse Kustera nepřišel a poté již má gólman domácích míč v bezpečí.
     
    84
    Hosté podnikají další z poněkud zoufalých snah o útok. Vypadá to, že Mattersburg si připíše první body v letošní sezoně a rovnou tři.
     
    85
    Trošku zbytečně zajel Alois Höller na své polovině hřiště do Borise Hüttenbrennera a vidí jasnou žlutou kartu.
     
    86
    Hned z protiútoku mohli domácí založit rychlý kontr a znovu ohrozit branku Koflera, ovšem Bürger převzal míč v ofsajdu.
     
    87
    Domácí se budou moct uklidnit, protože Offenbacher se před vápnem dotkl míče rukou.
     
    88
    A domácí mají znovu míč ve své moci, protože si jej Standfest pohlídal, nechal jej projít za čáru a je z toho aut pro domácí.
     
    89
    Již trošku emoce panují na straně hostí, když Drescher, který už má žlutou kartu, v hlavičkovém souboji strčil rukama do zad Perlaka. Jasný faul a Drescher může být rád, že nevidí druhou žlutou kartu.
     
    90
    Ve druhém poločase budu nastaveny tři minuty nad rámec normální hrací doby.
     
    90+1
    Ta první rychle utíká, protože se Topcagić kousek za půlkou dopustil útočného faulu.
     
    90+2
    Obrana hostí si hodně nerozuměla a jejich stopeři měli štěstí, protože Bürger nečekal, že k němu na vápně propadne míč.
     
    90+2
    Patrick Bürger nepřidává druhou gólovou pojistku. Po špatném odkopu Topcagiće šli tři hráči sami na branku Koflera, ovšem útočník domácích na poslední chvíli rychlý kontr zpomalil a Rnić mu skluzem na riziko lehce vypíchl míč. Ačkoliv se Bürger k němu ještě dostal, nedokázal zblízka prostrčit kulatý nesmysl mezi nohy gólmana.
     
    90+3
    Vidíme zřejmě jednu z posledních akcí hostí, kteří táhnou míč po levé straně, ale už je útok hodně zbržděn.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    Zápas končí zaslouženou výhrou Mattersburgu. Domácí byli v první polovině výrazně lepší a hned ve druhé minutě se po faulu na Ibsera kopala penalta, kterou proměnil Michael Perlak. Ačkoliv měli domácí další šance, zčistajasna po brejku vyrovnal Gerald Nutz, jenž na malém vápně zužitkoval přihrávku Zündela. Poté se sice dvakrát vyznamenal gólman hostí Kofler, ale proti hezké akci domácích, kdy Perlak našel za obranou Markuse Pinka, již kapituloval, když mu útočník domácích tváří v tvář zahrál na housle.

    Ve druhé polovině domácí bez problémů bránili získané vedení, navíc pokračovali v aktivní hře. A Wolfsberger jim pomohl naprosto zbytečnou penaltou, kdy gólman hostí po tragické malé domů Dreschera sestřelil Ibsera a Markus Perlak se štěstím dal třetí gól. Šance pokračovaly, střelu Offenbachera do šibenice hezky vytáhl Kuster a na druhé straně netrefil z dálky prázdnou branku Pink. kKdyž se neprosadil na straně hostí ani Jacobo či Topcagić, mohl pojistit vedení domácích do tohoto kola jediný úspěšný střelec týmu Bürger, ale tváří v tvář Koflera nepřekonal. Zmar hostí dokumentoval v 83. minutě gólman Kuster, který si během deseti vteřin připsal tři důležité zákroky. Výsledek 3:1 nakonec vydržel, jelikož v nastaveném čase neproměnil své sólo Bürger.
     
    Statistiky zápasu:
    Góly: 3-1.
    Střely celkem: 14-12.
    Střely na branku: 10-7.
    Zásahy gólmanů: 6-7.
    Střely mimo: 3-4.
    Zblokované střely: 1-1.
    Rohy: 2-4.
    Ofsajdy: 2-0.
    Fauly: 15-14.
    Žluté karty: 2-2.
    Červené karty: 0-0.
     
    S konstatováním, že SV Mattersburg, do tohoto kola poslední tým tabulky, jenž nezískal ani bod a vstřelil jen jeden gól, poráží Wolfsberger AC naprosto zaslouženě 3:1, se s Vámi loučí a hezkou sobotu přeje Tomáš Lysý. (20:35:22)

    Tomáš Lysý

    Góly: 2. Perlak (pen.), 33. Pink, 56. Perlak (pen.) – 26. Nutz

    Karty:   77. Bürger (MTT), 85. Höller (MTT) – 54. Drescher (WAC), 56. Kofler (WAC)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 10:7. Střely mimo: 3:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 15:14.
    SV BauWelt Koch Mattersburg: Kuster – Höller, Malić, Rath, Maksimenko – Jano, Sprangler – Ibser (66. Grgić), Perlak, Röcher (61. Farkas) – Pink (76. Bürger). Trenér: Ivica Vastić
    Náhradníci: Böcskör – Seidl, Grgić, Farkas, Ertlthaler, Mahrer, Bürger

    RZ Pellets Wolfsberger AC: Kofler – Standfest, Rnić, Drescher, Baldauf (46. Prosenik) – Zündel (46. Jacobo), Hüttenbrenner, Offenbacher, Klem – Hellquist (73. Topcagić), Nutz. Trenér: Heimo Pfeifenberger
    Náhradníci: Dobnik – Topcagić, Jacobo, Prosenik, Tschernegg, Wernitznig, Sollbauer

    Rozhodca: Lechner – Gruger, Nemetz – Ciochirca