Bologna – Turín 0:1 (kon.) | Carpi FC – CFC Janov 4:1 (kon.) | Inter – Neapol 2:0 (kon.)
koniec
Carpi FC 1909
4:1 (2:1)
CFC Janov
cz Sobota 16.04.2016, 18:00 • Stadio Alberto Braglia, Modena • Talianska Seria A • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    67
    Hosté postupovali do zajímavého protiútoku, který táhl po pravé straně De Maio. Hostující kapitána následně poslal k zemi Mbakogu, který dostává žlutou kartu!
     
    53
    Janov se i v oslabení dokázal prokombinovat až do blízkosti pokutového území svého soupeře. Těsně před vápnem zastavil Poli nedovoleným zákrokem pronikajícího Džemailiho a dostává žlutou kartu!
    45+1. Červená karta po 2. žluté
     
    45+1
    Pozor, pozor! Janov propadl na útočné polovině a do protiútoku se vydal Letizia. Domácí obránce se dokázal dostat před Izza, který následně fauloval! Izzo dostává druhou žlutou kartu a je vyloučený!
     
    42
    Zkušený sudí nicola Rizzoli nyní udělil žlutou kartu domácímu Lollovi, který zasáhl Ansaldiho nohou do hrudi!
     
    25
    A na druhé straně dostává žlutou kartu také středopolař Izzo, který nestíhal v souboji s domácím kapitánem Biance, a teak ho poslal k zemi!
     
    22
    Prvním hráčem, který je potrestaný žlutou kartou, je domácí Riccardo Gagliolo, který nedovoleným způsobem zastavil unikajícího Džemailiho, který mířil do rychlého protiútoku.

    Jan Havlovic

    Góly: 45+4. Di Gaudio (Mbakogu), 45+5. Lollo (Pasciuti), 49. Pasciuti (Di Gaudio), 86. Sabelli – 34. Pavoletti (Džemaili)

    Karty:   22. Gagliolo (CAR), 42. Lollo (CAR), 53. F. Poli (CAR), 67. Mbakogu (CAR) – 25. Izzo (JAN)   45+1. Izzo (JAN)


    Střely na branku: 11:9. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:7.
    Carpi FC 1909: Belec – Letizia, S. Romagnoli, Gagliolo, F. Poli – Pasciuti, Cofie (79. Crimi), R. Bianco (C), Di Gaudio (61. Sabelli) – Lollo (52. Lasagna) – Mbakogu.
    Náhradníci: Colombi – Sabelli, Zaccardo, Porcari, Lasagna, Verdi, de Guzmán, Crimi, Suagher, Mancosu, Martinho, Daprelà.

    CFC Janov: Lamanna – De Maio (C), Ansaldi, Marchese (76. Capel) – Tachtsidis, Izzo, L. Rigoni (46. Fiamozzi), Džemaili, Laxalt – Cerci (46. Lazović), Pavoletti.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Sommariva – Capel, Suso, Ntcham, Lazović, Fiamozzi, Silva, Panico, Matavž, Ghiglione.

    Rozhodca: Nicola Rizzoli – Tonolini, Stallone (vš. Itálie)