Bologna – Turín 0:1 (kon.) | Carpi FC – CFC Janov 4:1 (kon.) | Inter – Neapol 2:0 (kon.)
koniec
Carpi FC 1909
4:1 (2:1)
CFC Janov
cz Sobota 16.04.2016, 18:00 • Stadio Alberto Braglia, Modena • Talianska Seria A • 33. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Carpi FC 1909 získává v domácím prostředí důležité tři body po vítězství 3:0 nad Janovem CFC!

    Carpi vstoupilo do dnešního velmi aktivně a svého soupeře zaskočilo, nicméně gól z toho nebyl. Ve 34. minutě to udělal ve vápně skvěle Džemaili, který našel Leonarda Pavolettiho, a ten otevřel skóre zápasu! V závěru poločasu byl vyloučený hostující Izzo a Carpi vzápětí zásluhou Antonia Di Gaudia srovnalo! O minutu později skóre otočil Lorenzo Lolla, který tak zakončil parádní závěr poločasu ze strany domácího celku!

    Hned na začátku druhého poločasu se prosadil Lorenzo Pasciuti, který navýšil vedení svého týmu. Carpi hrálo velmi dobře po taktické stránce a v samotném závěru ještě navýšil skóre Stefano Sabelli!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (19:58:20)
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem dvě minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Na druhé straně se ve středu hřiště dokázal uvolnit Crimi, který neváhal a vystřelil. Jeho přízemní střelu však dokázal brankář Lamanna lapit!
     
    89
    Janov se usadil na útočné polovině a ze střední vzdálenosti to ještě zkoušel Džemaili. Pokus švýcarského záložníka však mířil vysoko nad branku!
     
    87
    Tachtsidis se pokoušel dostat po pravé straně vpřed, nicméně byl stíhán Biancem. Domácí kapitán svého soupeře nedokázal ubránit čistým způsobem a musel faulovat!
    86. Stefano SABELLI - 4:1
     
    86
    Carpi právě vstřelilo branku! Domácí celek navíc v závěru dnešního utkání přidává svou čtvrtou branku a o vítězi je již definitivně rozhodnuto! Na pravé straně se dokázal uvolnit Letizia, který poslal centr před branku. Míč se odrazil přímo na nohu střídajícího STEFANA SABELLIHO, který dopravil míč do sítě!
     
    85
    Domácí celek se pokouší dnešní utkání dohrát na vlastní polovině a hlavně neriskovat při rozehrávce!
     
    84
    Na pravé straně si dělal prostor domácí Letizia, který chtěl přejít přes Capela, avšak to se nepovedlo a míč mají hosté, kteří pospíchají na útočnou polovinu.
     
    81
    Na pravé strany si udělal prostor pro centr Diego Capel, nicméně k střídajícímu hráči se velmi rychle dostal domácí Poli, který svého protihráče zastavil a navíc vybojoval odkop od branky Belece!
     
    80
    Hostující celek se ještě v závěru dnešního utkání pokouší něco vymyslet na útočné polovině, avšak Carpi pracuje v obraně velmi dobře!
     
    79
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Isaac Cofie, přichází Marco Crimi.
     
    78
    Janov vybojoval rohový kop, kterého se zhostil střídající Lazović. Jeho centr však nebyl ideální a obrana Carpi se dokázala ubránit!
     
    76
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Giovanni Marchese, přichází Diego Capel.
     
    75
    Hned po této situaci se Carpi dostalo k míči znovu a z levé strany to zkoušel domácí Bianco. Jeho ránu však dokázal zastavit Lamanna!
    74. Velká šance Lasagny gólem neskončila
     
    74
    Carpi mělo další slibnou příležitost! Obránce Poli poslal z levé strany dlouhý nákop, který propadl až k Lasagnovi, který postupoval ze strany sám na Lamannu. Domácí forvard však při zakončení váhal a nakonec poslal míč mimo branku!
     
    73
    Pomezní sudí nakonec usoudil, že posledním, kdo se dotkl míče, byl Tachtsidis, tudíž bude následovat odkop od branky.
     
    72
    Janov postupoval do zajímavého protiútoku, který po pravé straně táhl Tachtsidis. Řecký záložník následně odcentroval, nicméně dobře postavený Poli odvrátil míč na rohový kop!
     
    69
    Carpi velmi rychle rozehrálo a postupoval vpřed. Letizia na pravém křídle zakombinovat s Pasciutim a odcentroval, avšak jeho centr skončil v rukavicích Lamanny!
     
    68
    Letizia si počínal na pravé straně velmi dobře a napadajícího Laxalta dokázal obrat o míč. Hostující křídelník se však nechtěl vzdát, avšak následně fauloval.
     
    67
    Hosté postupovali do zajímavého protiútoku, který táhl po pravé straně De Maio. Hostující kapitána následně poslal k zemi Mbakogu, který dostává žlutou kartu!
     
    65
    Janov se momentálně pokouší uklidnit situaci na vlastní polovině, nicméně hráči Carpi velmi agresivně napadají. Zatím se však k míči nedokázali dostat.
     
    64
    Carpi se dokázalo usadit na útočné polovině a dostalo se do další velké šance! Mbakogu přiťukl před vápnem míč do běhu pro Lasagnu, jehož jedovatou střelu Lamanna vyrazil nad břevno!
     
    61
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Antonio Di Gaudio, přichází Stefano Sabelli.
    60. Lazović selhal ve velké šanci
     
    60
    Hostující celek teď měl velkou šanci, ze které mohl Lazović snížit! Po pravé straně se protáhl Laxalt, který následně předal míč do vápna pro Lazoviće, avšak ten svou přízemní střelu nasměroval těsně vedle pravé tyče!
     
    58
    Carpi velmi rychle rozehrálo a přesunulo se na útočnou polovinu. Aktivní Mbakogu dostal míč do vápna pro Lasagnu, který se obtočil kolem Tachtsidise, avšak následně podklouzl a do zakončení se nedostal!
     
    57
    Janov rozehrál následný roh na krátko a dostal se do kombinace na útočné polovině. Fiamozzi následně poslal centr před branku, kam nabíhal Pavoletti. Hostující útočník zcela zbytečně strčil brankáře Belece, nicméně vše se obešlo bez karetního ohodnocení!
     
    56
    Útočnou akci hostujícího celku táhl po levé straně Džemaili, který na hranici vápna předal míč pod sebe pro Ansaldiho. Argentinský stoper odcentroval, avšak přes Romagnoliho míč před branku nedostal a je z toho roh!
     
    54
    Následné nebezpečné standardní situace se ujal střídající Lazović, kterému však střela příliš nesedla a domácí hráči ve zdi dokázali jeho pokus zablokovat!
     
    53
    Janov se i v oslabení dokázal prokombinovat až do blízkosti pokutového území svého soupeře. Těsně před vápnem zastavil Poli nedovoleným zákrokem pronikajícího Džemailiho a dostává žlutou kartu!
     
    52
    Střídání v týmu Carpi FC 1909: ze hřiště odchází Lorenzo Lollo, přichází Kevin Lasagna.
     
    51
    Ansaldi se dostal na levé straně k odraženému míči a pokoušel se postupovat vpřed. Ihned byl však napadán Biancem, který také svého protihráče fauloval!
    49. Lorenzo PASCIUTI - 3:1
     
    49
    Carpi právě vstřelilo branku! Hned na začátku druhého poločasu navíc domácí celek přidává svou třetí branku a výrazně se přibližuje důležitému vítězství! Gólovou akci táhl po levé straně Antonio Di Gaudio, který zatáhl míč až do vápna a přesnou přihrávkou oslovil LORENZA PASCIUTIHO, který svou přízemní střelu nasměroval tak, že na ní brankář Lamanna nedosáhl!
     
    48
    Janov se na začátku druhého poločasu pokouší o aktivní hru, nicméně v oslabení to mají hostující hráči velmi těžké!
     
    46
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Alessio Cerci, přichází Danko Lazović.
    Střídání v týmu Janov CFC: ze hřiště odchází Luca Rigoni, přichází Ricardo Fiamozzi.
     
    46
    Hostující trenér Gasperini vůbec neunesl rozhodnutí zkušeného sudího Rizzoliho o vyloučení Izza a za protesty je vykázán na tribunu!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Carpi vstoupilo do dnešního velmi aktivně a svého soupeře zaskočilo, nicméně gól z toho nebyl. Ve 34. minutě to udělal ve vápně skvěle Džemaili, který našel Leonarda Pavolettiho, a ten otevřel skóre zápasu! V závěru poločasu byl vyloučený hostující Izzo a Carpi vzápětí zásluhou Antonia Di Gaudia srovnalo! O minutu později skóre otočil Lorenzo Lolla, který tak zakončil parádní závěr poločasu ze strany domácího celku!

    Druhý poločas začne přibližně v 19:08!
     
    45+5
    První poločas skončil.
    45+5. Lorenzo LOLLO - 2:1
     
    45+5
    Carpi právě vstřelilo branku! Tak, Carpi závěr zápasu vychází na jedničku a během necelé minuty domácí celek otáčí skóre zápasu! Z pravé strany poslal do vápna ideální centr Pasciuti, který našel hlavu LORENZA LOLLA, který otáčí skóre zápasu!
    45+4. Antonio Di Gaudio - 1:1
     
    45+4
    Carpi právě vstřelilo branku! A Carpi v poslední nastavené minutě první poločasu srovnává na 1:1! Mbakogu dostal na pravou stranu povedenou přihrávku od Di Gaudia, dokázal udržet míč před Ansaldim a následně našel ve vápně právě ANTONIA DI GAUDIA, který krásnou trefou srovnává na 1:1!
     
    45+2
    Následné standardní situace se zhostil Bianco, jehož centr směřoval do pravé části vápna. Marchese však vyhrál vzdušný souboj s Polim a dokázal míč odhlavičkovat!
    45+1. Červená karta po 2. žluté
     
    45+1
    Pozor, pozor! Janov propadl na útočné polovině a do protiútoku se vydal Letizia. Domácí obránce se dokázal dostat před Izza, který následně fauloval! Izzo dostává druhou žlutou kartu a je vyloučený!
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    44
    V samotném závěru poločase se hostující celek dostal ještě do zajímavé šance! Ansaldi pálil z pravé strany, nicméně jeho ránu zblokoval hlavou Gagliolo!
     
    43
    Carpi postupovalo do dalšího zajímavého protiútoku, který táhl středem hřiště obránce Letizia. Ten se nedočkal podpory spoluhráčů, a tak to zkusil z velké dálky, avšak jeho rána mířila nad branku.
     
    42
    Zkušený sudí nicola Rizzoli nyní udělil žlutou kartu domácímu Lollovi, který zasáhl Ansaldiho nohou do hrudi!
     
    41
    Janov byl opět poměrně aktivní na útočné polovině a dokázal vybojovat rohový kop, kterého se ujal Cerci. Jeho následný centr byl však přetažený a obrana Carpi může zůstat v klidu.
    Leonardo Pavoletti poslal svůj tým do vedení velmi pěkným gólem

     
    40
    Domácí kapitán Bianco našel dlouhým centrem na pravé straně Mbakogu, který dostihnul míč na hrací ploše. Následně však nedokázal přejít přes Ansaldiho a bude se odkopávat od branky Janova!
     
    38
    Carpi se probojovalo k zajímavé standardní situaci po nedovoleném zákroku na Lolla. K exekuci se postavil Riccardo Gagliolo, který však mířil nad branku!
     
    37
    Leonardo Pavoletti si ve středu hřiště kryl míč před napadajícím Biancem, nicméně se neuhlídal a domácího kapitána zřejmě udeřil do obličeje. Bianco je již po ošetření a vypadá to, že by měl pokračovat ve hře!
     
    36
    Domácí celek se pokoušel velmi rychle odpovědět a ve středu hřiště si Mbakogu rychle narazil míč s Lollem. Do jejich kombinace se však vložil Ansaldi!
    34. Leonardo PAVOLETTI - 0:1
     
    34
    Janov právě vstřelil branku!
    A máme zde úvodní branku dnešního utkání, kterou se hostující Janov dostává do vedení! Džemaili dostal do vápna přetažený centr, který si však v levé části dokázal zpracovat, rozhlédl se a předložil míč LEONARDO PAVOLETTIMU, který poslal míč pod břevno a otevřel skóre dnešního zápasu!
     
    33
    Janov je v posledních minutách velmi aktivní a momentálně opět kombinuje na útočné polovině. Obrana Carpi je však dobře zformovaná a svého soupeře do žádné vyložené šance nepouští!
     
    31
    Zanedlouho však přišla ztráta Laxalta a Carpi mířilo do protiútoku. Z levé strany odcentroval Gagliolo, který hledal Mbakogu. Před nigérijským útočníkem však míč odhlavičkoval Ansaldi.
     
    30
    Aktivní Laxalt se dostal k míči na levé straně a zamířil do protiútoku. Hostující křídelník měl na zádech Poliho, i tak však dokázal odcentrovat. Gagliolo sice míč odhlavičkoval, nicméně Janov pokračuje v kombinaci!
     
    29
    Hosté měli k dispozici další rohový kop, kterého se zhostil Cerci. Jeho centr byl však přetažený a míč skončil na opačné straně v zámezí!
    Na Stadio Alberto Braglia zatím sledujeme vyrovnanou bitvu, nicméně na úvodní branku zatím čekáme marně

     
    27
    Následného rohového kopu se ujal Cerci, jehož centr však domácí celek nevystrašil a Romagnoli v pohodě dokázal míč odhlavičkovat do bezpečí!
     
    26
    Hosté se opět dostali do zajímavé kombinace na útočné polovině a z hranice vápna nebezpečně zakončoval Rigoni. Jeho střelu pohotově zblokovat na rohový kop Gagliolo!
     
    25
    A na druhé straně dostává žlutou kartu také středopolař Izzo, který nestíhal v souboji s domácím kapitánem Biance, a teak ho poslal k zemi!
     
    24
    Janov se pokoušel zamířit do rychlého protiútoku, avšak obrana Carpi v dnešním zápase pracuje velmi dobře. Průnik Pavolettiho dokázal skvělým obranným zákrokem zastavit Romagnoli!
     
    22
    Prvním hráčem, který je potrestaný žlutou kartou, je domácí Riccardo Gagliolo, který nedovoleným způsobem zastavil unikajícího Džemailiho, který mířil do rychlého protiútoku.
     
    22
    Na druhé straně opět zahrozilo Carpi! Útočnou akci domácího celku táhl po pravé straně Letizia, jehož následný centr našel v levé části vápna Mbakogu. Jeho hlavička však nebyla dostatečně razantní a Ansaldi dokázal míč odkopnout!
     
    21
    Z levé strany poslal Marchese nebezpečný centr do vápna, který tečoval Džemaili a míč skončil za obranu u Pavolettiho. Hostující forvard se nacházel v ofsajdovém postavení!
     
    19
    Kapitán Janova je již po ošetření a vypadá to, že by se nemělo jednat o nic vážného. Za malou chvilku by se De Maio měl zapojit zpět do hry!
     
    18
    Ve středu hřiště svedl těžký vzdušná souboj domácí útočník Mbakogu, který poslal k zemi De Maia. Hostujcí kapitán nepříjemně dopadl na zem a zřejmě bude potřebovat ošetřit!
     
    16
    Domácí tým propadl ve středu hřiště a Janov šel do zajímavého protiútoku. Tachtsidis posunul míč na pravou stranu na De Maia, který si troufl na průnik až do vápna, nicméně k centru se nakonec přes Poliho nedostal!
     
    16
    Domácí Cofie se pokoušel roztáhnout hru na pravou stranu, kam mířil Letizia. Přihrávka byla však příliš rychlá a domácí bek neměl šanci míč stihnout na hrací ploše.
     
    15
    Carpi v posledních minutách lehce ubralo ze své aktivity a na další šanci zatím marně čekáme. Momentálně je u míče Carpi, které kombinuje na polovině hřiště.
     
    13
    Hostující tým postupoval opět do útoku, který táhl po levé straně Pavoletti. Útočník Janova následně zakombinoval s Laxaltem, avšak do jejich kombinace se bložil Gagliolo, který poslal míč do zámezí.
     
    12
    Janov se po delší době dostal do kombinace poblíž pokutového území, avšak spolupráce Cerciho s Pavolettim nebyla ideální a u míče jsou znovu domácí hráči!
     
    11
    Gagliolo velmi aktivně napadal na levé straně a nakonec se mu i podařilo míč získat. Domácí hráč si však předtím pomohl faulem a hra je přerušena!
     
    9
    Úvodního rohového kopu dnešního zápasu se ujal podhrotový útočník Lollo. Jeho centr se snesl na zadní tyč, kde se však nacházel De Maio, a ten míč odhlavičkoval.
    8. Pokus Di Gaudia dokázal Lamanna vyrazit!
     
    8
    A další velká šance domácího celku! Mbakogu postupoval po pravé straně směrem do vápna, nicméně byl proti přesile, a tak předal míč Biancovi, který přiťukl Di Gaudiovi. Jeho povedenou přízemní střelu však dokázal Lamanna vyrazit na rohový kop!
     
    7
    Hostující Janov se poprvé v dnešním zápase dostává k postupné kombinaci na vlastní polovině. U míče je aktuálně Ansaldi, který se rozhlíží, komu pošle míč.
     
    6
    Domácí celek zatím svého soupeře zcela jasně přehrává. Janov rozhodně tak aktivní vstup domácích nečekal a zatím se nemůže s hrou svého soupeře vyrovnat!
    4. Mbakogu se dostal do velké šance, avšak Lamanna zasáhl
     
    4
    O minutu později přišla další velká šance Carpi! Středopolař Di Gaudio skvěle načasoval přihrávku za obranu, kam si naběhl Mbakogu. Nigerijský útočník podklouzl, i tak se však dokázal dostat do zakončení. Lamanna jeho střelu dokázal vyrazit!
     
    3
    Exekuce následné standardní situace se ujal Riccardo Gagliolo, který vyslal povedenou střelu, nicméně Lamana byl na svém místě včas a střelu dokázal vyrazit!
     
    2
    Nováček letošní sezony Serie A vsotupil do dnešního zápasu hodně aktivně a po faulu hostujícího kapitána De Maia na Mbakogu bude mít Carpi k dispozici zajímavou standardní situaci!
     
    1
    Hned na začátku zápasu se pokoušel domácí stoper Romagnoli o útočný nákop na hrot, kam si nabíhal Mbakogu. Útočník Carpi se však k míči přes Marcheseho nedostal.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Příjemný sobotní podvečer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Italská Serie A má dnes na programu své tři zápasy 33. kola. My se společně zaměříme na souboj Carpi FC 1909 s Janovem CFC. Úvodní výkop je naplánován v 18:00 a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    CARPI FC 1909
    Carpi je nováčkem nejvyšší soutěže a dělá vše pro to, aby se nejednalo pouze o jednosezonní působení v Serii A. Momentálně se totiž nachází na sedmnácté příčce se ziskem 28 bodů, avšak od osmnáctého Palerma tým trenéra Castoriho dělí pouze lepší skóre! Do dnešního utkání vstupuje Carpi v pozici mírného favorita, nicméně proti Janovu to nebude mít vůbec jednoduché!

    V posledních dvou zápasech navíc malý italský celek vyšel bodově naprázdno. Nejprve v domácím prostředí Carpi nestačilo na Sassuolo, které však v letošní sezoně předvádí velmi dobré výkony a prohrálo 1:3. V posledním ligovém kole se svěřenci trenéra Castoriho představili na hřišti Chieva, kde sehráli dobrou partii, avšak opět nebodovali. O výhře domácích rozhodl jediným gólem zápasu v závěru Pellissier.
     
    JANOV CFC
    Janov do letošní sezony nevstoupil vůbec dobře a dlouho se nacházel ve spodní polovině tabulky. V posledních týdnech se však forma tohoto týmu ze severu Itálie zvedla a s ní i postavení v tabulce. Rossoblu se momentálně nacházejí na slušné desáté pozici se ziskem 40 bodů, nicméně se musejí ohlížet za sebe, neboť na patnáctou Sampdorii mají pouze čtyřbodový náskok.

    Z posledních pěti zápasů CFC dokázalo vybojovat celkem dvanáct bodů! Janov neuspěl pouze na hřišti Neapole, kde nesehrál špatný zápas, avšak s produktivním celkem prohrál 1:3. Následně Janov v domácím prostředí roznesl Frosinone 4:0 a v posledním ligovém utkání dokázali svěřenci trenéra Gasperiniho uspět na hřišti Sassuola, které porazili 1:0. Uvidíme, zdali Janov dnes přidá na hřišti Carpi třetí výhru v řadě...

    Jan Havlovic

    Góly: 45+4. Di Gaudio (Mbakogu), 45+5. Lollo (Pasciuti), 49. Pasciuti (Di Gaudio), 86. Sabelli – 34. Pavoletti (Džemaili)

    Karty:   22. Gagliolo (CAR), 42. Lollo (CAR), 53. F. Poli (CAR), 67. Mbakogu (CAR) – 25. Izzo (JAN)   45+1. Izzo (JAN)


    Střely na branku: 11:9. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:7.
    Carpi FC 1909: Belec – Letizia, S. Romagnoli, Gagliolo, F. Poli – Pasciuti, Cofie (79. Crimi), R. Bianco (C), Di Gaudio (61. Sabelli) – Lollo (52. Lasagna) – Mbakogu.
    Náhradníci: Colombi – Sabelli, Zaccardo, Porcari, Lasagna, Verdi, de Guzmán, Crimi, Suagher, Mancosu, Martinho, Daprelà.

    CFC Janov: Lamanna – De Maio (C), Ansaldi, Marchese (76. Capel) – Tachtsidis, Izzo, L. Rigoni (46. Fiamozzi), Džemaili, Laxalt – Cerci (46. Lazović), Pavoletti.
    Náhradníci: An. Donnarumma, Sommariva – Capel, Suso, Ntcham, Lazović, Fiamozzi, Silva, Panico, Matavž, Ghiglione.

    Rozhodca: Nicola Rizzoli – Tonolini, Stallone (vš. Itálie)