West Ham – Sunderland 1:0 (kon.) | Stoke City – Aston Villa 2:1 (kon.) | Watford – Bournemouth 0:0 (kon.)
Southampton – Chelsea 1:2 (kon.) | Leicester – Norwich 1:0 (kon.) | West Bromwich – Crystal Palace 3:2 (kon.)
koniec
Leicester City
1:0 (0:0)
Norwich City
Sobota 27.02.2016, 16:00 • King Power Stadium • Anglická Premier League • 27. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Je za nami aj druhý polčas zápasu medzi Leicester City – Norwich City. Chvíľu to vyzeralo, že Leicester City sa bude musieť uspokojiť s remízou, no v samom závere zápasu rozhodol o trojbodovom zisku domácich striedajúci Ulloa, ktorý loptu už len doklepol do odkrytej bránky. Jedno je isté a to je to, že Leicester aj po tomto kole ostane na čele Premier Leagovej tabuľky.

    Ja Vám ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. (17:54:29)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    V samom závere zápasu sa po priamom kope dostal k lopte ešte striedajúci Bamford, ktorý to skúsil halfvolejom, no loptu cez húf hráčov neusmernil správnym smerom.
     
    90+3
    Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Timm Klose, prichádza Dieumerci Mbokani.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Cameron Jerome, prichádza Patrick Bamford.
     
    90+1
    V druhom polčase sa nadstavujú +4 minúty.
    89. Leonardo Ulloa (LEC) - 1:0
     
    89
    Leicester City dáva gól!

    Tak túto parádu si nechával favorit dnešného stretnutia a to Leicester na samotný záver stretnutia. Nápor na vápno Norwichu sa napokon vyplatil. Center z ľavej strany prišiel z kopačky Mahreza, ktorý našiel na zadnej tyčke LEONARDA ULLOA, ktorý nemal problém z metra dostať loptu do odkrytej bránky
     
    87
    Schmeichel teraz opustil svoju bránku aby zabránil gólu v závere zápasu. Loptu si spracoval na hruď a nedal tak Jeromemu jedinú šancu.
     
    86
    Schlupp to teraz skúšal kľučkami. Do vápna sa síce dostal, no loptu nechal za sebou a tak sa Norwich aj v tomto prípade oslobodzuje.
     
    84
    Ihneď po vhadzovaní Norwichu sa k lopte dostal Redmond. Ten si loptu posunul na silnejšiu nohu a zo strednej vzdialenosti nebezpečne vypálil Schmeichel si mohol vydýchnúť lebo lopta minula pravý horný roh len o pár centimetrov.
     
    83
    Striedanie v tíme Norwich City: z ihriska odchádza Steven Naismith, prichádza Matthew Jarvis.
     
    82
    Bradymu sa podarilo loptu zakrútiť smerom na bránku Leicestru. Schmeichel si však dal pozor a loptu vyboxoval ďaleko do bezpečia.
     
    81
    Fuchsa teraz nedovolene poslal k zemi Redmonda. Loptu si už stavia Brady. Zrejme pôjde o centrovaný pokus.
     
    80
    Do konca riadnej hracej doby ostáva niečo okolo 10 minút. Leicester má pred sebou ešte veľa roboty ak chce potvrdiť rolu papierového favorita.
     
    79
    Albrighton to skúsil razantným centrom. Lopta smerovala priamo na hlavu Ullou, no ani tento čerstvý muž na ihrisku nezakončil presne.
     
    78
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Daniel Amartey, prichádza Leonardo Ulloa.
     
    76
    Schlupp nám ponúkol ďalší pekný center. Tentokrát pokus našiel adresáta, ktorým bol Jamie Vardy. Jamie však hlavou zakončil veľmi ale veľmi nepresne.
     
    75
    Vardy teraz trošku zbytočne fauloval kúsok od veľkého vápna Norwichu. Loptu si stavia Ruddy, ktorý ju zrejme pošle razantným odkopom až niekde pred Schmeichela.
     
    74
    Leicester je v dnešnom zápase oveľa aktívnejším celkom. Bohužiaľ obrana Norwichu zatiaľ funguje na 110%
     
    73
    Čerstvá posila Schlupp, teraz predviedol krásny šprint po ľavom krídle. Loptu si napokon hodil na pravačku a skúsil to centrom, no cez jedného zo zadákov Norwichu sa jednoducho nepresadil. Uvidíme aspoň rohový kop.
     
    71
    Pri lopte sú momentálne futbalisti Norwichu. Tým sa podarilo dostať až pred vápno Leicestru, no ani Pinto ani Jerome zatiaľ nenašli priestor na strelu.
     
    70
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza N'Golo Kanté, prichádza Andy King.
     
    69
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Šindži Okazaki, prichádza Jeff Schlupp.
     
    68
    Hra je prerušená. na zemi ostáva ležať jeden z futbalistov Norwichu.
     
    67
    Leicester sa mohol po kombinácii pred vápnom Norwichu ujať vedenia. K lopte sa dostal Marc Albrighton, ktorý prízemnou strelou nechal vyniknúť Ruddyho.
     
    66
    Do lopty sa oprel Brady. Lopta letela na zadnú tyčku, no do rukavíc ju stiahol Schmeichel.
     
    65
    Norwichu sa predsa len podarilo vybojovať aspoň rohový kop. Konkrétne sa to podarilo Redmondovi, ktorý loptu napálil do Fuchsa.
     
    64
    Camreon Jerome teraz musel zatiahnúť ručnú brzdu. Jednalo sa totiž o ofsajdové postavenie tohto futbalistu.
     
    63
    Lopta je stále v moci futbalistov v modrom. Momentálne si loptu menia pred vlastným gólmanom. Steny Norwichu sú vytiahnuté príliš vysoko.
     
    62
    Norwich sa oslobodil aspoň dlhým odkopom. Jerome sa pokúsil loptu zastihnúť ešte na hracej ploche, no bez úspechu,
     
    60
    Leicester predviedol krásnu kombináciu, ktorá určite potešila domáce tribúny, no po centri Kanteho sme sa gólu nedočkali. Avšak uvidíme aspoň rohový kop.
     
    59
    Leicester po takmer hodine hry pritvrdil. Sledujeme síce center za centrom, no zatiaľ bez potrebnej koncovky na cieľ. Jeden z centrov nám teraz ponúkol Drinkwater, no lopta nenašla adresáta.
     
    58
    Po chvíli čakania sme sa dočkali konečne lopty v pohybe. Loptu posunul na Vardyho Drinkwater. Jamie Vardy to skúsil prízemnou strelou, no Ruddy sa prekvapiť nenechal a tak sme sa gólu stále nedočkali
     
    56
    MAhrez si výpytal ďalší priamy kop. Tentokrát to je dobrých 17 metrov od bránky Norwichu. Naismith sa samozrejme hneď obracia na hlavného arbitra.
     
    55
    Mahrez to skúsil nákopom za obranu. Vyzeralo to. že sa Jamie Vardy predsa len k lopte dostane, no v poslednej chvíli ho odzbrojil vybehnutý Ruddy, ktorý loptu odkopol do bezpečia.
     
    54
    Tettey to teraz skúsil po kombinácii s Jeromem po krídle. Cez Fuchsa však cesta neviedla a tak sú pri lopte znovu líšky.
     
    53
    Huth teraz výborne odzbrojil Kloseho. Loptu si hodil na krídlo, no centrovaný pokus už presný nebol. Norwich sa znovu ubránil.
     
    52
    Žltú kartu dostáva Ryan Bennett (Norwich City).
     
    51
    K hre sa dostali konečne aj futbalisti Leicestru. Tí momentálne kombinujú len na poliacej čiare. Norwichu neostáva nič iné len vysoko napádať.
     
    50
    Do lopty sa napokon oprel Marc Albrighton. Lopta letela na zadnú tyčku, no Drinkwater sa ku koncovke nedostal.
     
    49
    Leicester má po faule na Mahreza k dispozícii štandardku zo sľubnej pozície. Pri lopte už stojí dvojice Mahrez, Albrighton.
     
    48
    Žltú kartu dostáva Steven Naismith (Norwich City).
     
    47
    Norwich začal druhý polčas veľmi aktívne. lopta momentálne lieta pred vápnom Leicestru, no potrebná strela stále neprichádza.
     
    46
    O výkop do druhého polčasu sa postarali domáci futbalisti. Tí sa rozhodli pre kombináciu smerom dopredu, no loptu o pár sekúnd po hvizde strácajú.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Druhý polčas sa začne približne o 17:02.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+1
    Priamy kop Leicestru z približne 25 metrov zahral Fuchs. Jeho projektil však skončil na dobre postavenom múre Norwichu a tak sa zrejme v prvom polčase gólu nedočkáme.
     
    45
    V prvom polčase sa nadstavuje +1 minúta.
     
    44
    Nákop od Kanteho bol síce dobrý, ba dokonca našiel aj adresáta, no Vardy v hre pokračovať nemohol. Jednalo sa totiž o ofsajdové postavenie tohto futbalistu.
     
    43
    A znovu sa pri lopte ocitol Redmond. Nathan sa však teraz z uhlu do lopty oprel. Schmeichelovi tento pokus narobil problémy, no lopta si cestu do siete napokon nenašla.
     
    42
    Svoje chce v závere povedať aj Norwich. Konkrétne bol pri lopte Redmond, no ani jeden z jeho centrovaných pokusov sa napokon do vápna nedostal.
     
    41
    Okazaki to teraz skúsil kľučkou cez Russella Martina, no kapitán hostí je dnes jednoducho neprekonateľnou oporou zadných radov Norwichu.
     
    40
    Albrighton to znovu skúsil z pozície ako pred minútkou. Ani tento center však nenašiel adresáta v modrom. Leicester však naďalej pokračuje v okupácii vápna Norwichu.
    39. Cameron Jerome (NRW)
     
    39
    Center od vlajočky padol priamo na hlavu Camreona Jeromeho, ktorý razantnou hlavičkou minul cieľ len o pár centimetrov.
     
    38
    Norwich vybojoval rohový kop. Loptu si k vlajočke už stavia Brady.
     
    37
    Ďalší z centrovaných pokusov Leicesteru. Do lopty sa znovu oprel Marc Albrighton, no Vardy nemohol zakončovať. Jednalo sa p ofsajdové postavenie.
     
    35
    Mahrez si urobil priestor, loptu si potiahol až na hranicu veľkého vápna a následne sa do lopty oprel. Jeho strelecký pokus však končí na chrbte jedného z futbalistov Norwichu.
     
    34
    Tempo hry pomaly ale isto upadá. Ťažko povedať či sa v prvej 45 minútovke dočkáme úvodného gólu.
     
    33
    Jerome verzus Morgan. Úspešnejšie vyšiel z tohto duelu Wes Morgan, ktorý loptu poslal vysoko za poliacu čiaru.
    32. Marc Albrighton (LEC)
     
    32
    Do lopty sa napokon oprel Marc Albrighton, ktorý to skúšal strelou, no lopta si nenašla cestu do siete.
     
    31
    Okazaki si teraz vypýtal faul po zákroku Howsona kúsok od veľkého vápna Norwichu. Pri lopte už stojí dvojica Albrighton a Huth.
     
    30
    Norwich teraz ponúkol krásnu kombináciu na jeden dotyk na jej konci bol Brady, ktorý si loptu už už chystal na strelu, no Kanté ho poslal bez faulu k zemi.
     
    29
    Hra sa presunula k poliacej čiare. Pri lopte je samozrejme Leicester, ktorý sa pomaly ale isto posúva až pred veľké vápno Norwichu.
     
    27
    K dorážke sa dostal ešte Kante s Albrightonom, no ani jeden zo spomínaných mužov neprekonal Ruddyho.
     
    26
    Mahrez sa teraz výborne prekľučkoval až pred samotného Ruddyho. So strelou však čakal pridlho a tak sa mu do nej položil jeden zo zadákov Norwich City.
     
    25
    Naismith to skúsil kolmicou na Camerona Jeromeho, no druhý menovaný sa k lopte nedostal. Tá sa bez povšimnutia odkotúľala za postrannú čiaru.
     
    24
    Leicester zobral taktovku hry do svojich rúk. Norwich sa len prizerá kombinácii líšok.
     
    23
    Vardy to teraz skúsil individuálne cez Russela Martina, no úspešnejším mužom bol aj v tomto prípade kapitán hostí.
     
    22
    Po prihrávke Okazakiho sa k lopte dostal Marc Albrighton. Marc si loptu hodil na silnejšiu nohu a razantne vypálil. Projektil však minul svoj cieľ a tak si odkop chystá už Ruddy.
     
    20
    Ďalší zbytočný faul. Tentokrát sa previnil Drinkwater, ktorý poslal k zemi sklzom Pinta.
     
    19
    Do kombinácie Morgana a Hutha sa pripojil aj Kasper Schmeichel, ktorý je momentálne ďaleko od svoje svätyne.
     
    18
    Lopta lieta hore dole nad poliacou čiarou. Nie je jasné, ktorý z celkov je pri lopte častejšie. Momentálne však je pod kontrolou domácich, ktorí sa nevedia dostať za poliacu čiaru.
     
    17
    Loptu si k rohovej zástavke postavil Brady. Lopta letela smerom na biely bod, no koncovka z hlavy jedného z hosťujúcich futbalistov letela vysoko nad bránku.
     
    16
    Rohový kop uvidíme aj na opačnej strane po zblokovanom pokuse Iva Pinta.
     
    14
    Kapitán Norwichu – Russel Martin si teraz môže vydýchnúť. Po centri sa mu takmer podarilo loptu usmerniť za chrbát vlastného gólmana. Našťastie to bude len rohový kop.
     
    13
    Ujať vedenia sa mohli už aj futbalisti Leicestru City. Vardy vio veľkom vápne oklamal dvojicu súperov a následne poslal loptu na Okazakiho. Shinji však z ideálnej pozície nezakončil presne.
     
    12
    Priamy kop Leicestru zahrával Albrighton. Lopta z kopačky tohto stredopoliara padla na hlavu Roberta Hutha, no jeho pokus letel privysoko.
     
    11
    Leicester zavrel Norwich vo vlastnom vápne. Momentálne sledujeme center za centrom pred Ruddyho, no žiaden z futbalistov v modrom sa k lopte zatiaľ nedostal.
     
    10
    Jerome sa ocitol aj v ďalšej akcii. Tento raz sa však jednalo o ofsajdové postavenie útočníka Norwichu.
     
    9
    Prvej nebezpečnej šance sme sa dočkali na opačnej strane. K lopte sa dostal Cameron Jerome, ktorý nedokázal prekonať vybehnutého Schmeichela.
     
    8
    Drwinkwater to skúšal kolmicou za obranu, no dobre postavený Martin loptu pred svojho gólmana nepustil.
     
    7
    Posledné minútky sledujeme faul za faulom v blízkosti stredového kruhu. Momentálne sa previnil práve hosťujúci Pinto voči Vardymu.
     
    5
    Konečne sa podarilo založiť útok aj domácim futbalistom. Konkrétne to bol Amartey, ktorý to skúsil kolmicou do vápna. Okazaki si však loptu nedokázal pripraviť na strelu.
     
    4
    Mahréz to teraz skúsil po krídle. V súboji s Bradym si však pomohol nedovolene a tak sa útok Leicestru končí dobrých 20 metrov od veľkého vápna.
     
    3
    Úvodné minúty zápasu patria futbalistom Norwich CIty. Leicester sa prakticky ešte nedostal na súperovú polovičku.
     
    2
    Individuálne to skúšal po pravom krídle Nathan Redmond, no cez dobre postaveného Fuchsa sa jednoducho nedostal.
     
    1
    O úvodný výkop sa postarali futbalisti Norwichu. Tí sa rozhodli loptu poslať vzduchom pred Schmeichela, no gólman Leicestru si loptu pokryl.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Leicester City: Schmeichel – Simpson, Morgan, Huth, Fuchs – Mahrez, Drinkwater, Kanté, Albrighton – Vardy, Okazaki.
    Náhradníci: Schwarzer – Wasilewski, A. King, Ulloa, Dyer, Gray, Schlupp.

    Norwich City: Ruddy – Pinto, Martin, Klose, R. Bennett – Redmond, Tettey, Howson, Brady – Naismith – Jerome.
    Náhradníci: Rudd – O'Neil, Mulumbu, Bamford, Mbokani, Jarvis, M. Olsson..
     
    Vážení priaznivci futbalu. Vítam Vás pri sledovaní najvyššej anglickej súťaže a to Premier League. V dnešnom dueli si zmerajú sily Leicester City a Norwich City.


    Vzájomné zápasy:
    03.10.15 Norwich – Leicester 1 : 2
    18.02.12 Norwich – Leicester 1 : 2
    08.03.11 Leicester – Norwich 2 : 3
    28.09.10 Norwich – Leicester 4 : 3
    16.02.08 Leicester – Norwich 4 : 0


    Leicester City sa ešte stále nachádza v čele anglickej Premier League. Líšky majú na svojom konte 53 bodov a skóre 48:29. V ročníku 2015/2016 prehrali domáci futbalisti len tri zápasy a práve poslednú prehru zaznamenali v poslednom kole proti Arsenalu. Leicestru City sa síce podarilo ujať vedenia po penalte Vardyho, no Arsenal zápas dorovnal a v 95 minúte o zápase rozhodol presný zásahom Wellbeck. Jamie Vardy si presným zásahom v tomto zápase uistil prvenstvo aj v tabuľke strelcov, kde dominuje s 19 gólmi


    Norwich City na opačnej strane máme celok, ktorý v tabuľke stojí na 17. priečke. Norwich má momentálne 24 bodov zo skóre 30:50. V sezóne 2015/2016 sa hosťom podarilo vyhrať 6-krát. Rovnakým počtom skončili aj nerozhodné zápasy a prehrou skončilo až neuveriteľných 14 zápasov. Hostia momentálne ťahajú nepriaznivú šnúru 6 zápasov v lige bez výhry. Práve posledný trojbodový zisk zaznamenali doma o tesnej výhre nad Southamtonom 1:0. V poslednom kole však Norwich získal aspoň bod po prestrelke s West Hamom. 2:2. O góly Norwich City sa postarali Brady a Hoolahan.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Patrik Ondrovič

    Góly: 89. Ulloa

    Karty:   48. Naismith (NRW), 52. R. Bennett (NRW)


    Leicester City: Schmeichel – Amartey (78. Ulloa), Morgan (C), Huth, Fuchs – Mahrez, Drinkwater, Kanté (70. A. King), Albrighton – Vardy, Okazaki (69. Schlupp).
    Náhradníci: Schwarzer – Wasilewski, Dyer, Gray, Ulloa, Schlupp, A. King.

    Norwich City: Ruddy – Pinto, Martin (C), Klose (90+3. Mbokani), R. Bennett – Redmond, Tettey, Howson, Brady – Naismith (83. Jarvis) – Jerome (90+2. Bamford).
    Náhradníci: Rudd – O'Neil, Mulumbu, Bamford, Mbokani, Jarvis, M. Olsson.