Watford – Manchester United 1:2 (kon.) | West Bromwich – Arsenal 2:1 (kon.) | Everton – Aston Villa 4:0 (kon.)
Swansea – Bournemouth 2:2 (kon.) | Newcastle – Leicester 0:3 (kon.) | Chelsea – Norwich 1:0 (kon.)
Southampton – Stoke City 0:1 (kon.) | Manchester City – Liverpool 1:4 (kon.)
koniec
Everton FC
4:0 (3:0)
Aston Villa FC
Sobota 21.11.2015, 16:00 • Goodison Park, Liverpool • Anglická Premier League • 13. kolo
Predzápasové kurzy
    59. Romelu LUKAKU - 4:0
     
    59
    Everton FC dal gól! Po Barkleym má Everton v tomto zápase aj druhého dvojgólového strelca! ROMELOVI LUKAKOVI na 51. presný zásah v Premier League asistoval práve Barkley, ktorý vyslal rozbehnutého Belgičana do šance a ten sa nepomýlil.
     
    42
    Everton FC dal gól! Prichádza tretí presný zásah domáceho celku, ktorý s najväčšou pravdepodobnosťou definitívne pochoval aj poslednú iskierku nádeje Aston Villy na zisk bodov z dnešného duelu. Po druhý raz v dnešnom zápase sa do streleckej listiny podarilo zapísať ROSSOVI BARKLEYMU, ktorý znovu posielal loptu do polo-odkrytej siete. Guzan predtým výborne zakročil proti zakončeniu Romela Lukakua, no neskôr už nemal nárok.
    28. Romelu LUKAKU - 2:0
     
    28
    Everton FC dal gól! ROMELA LUKAKUA tlačiaceho sa v šestnástke Aston Villy za kolmicou ešte dokázal Richards ustrážiť, o pár okamihov neskôr však už belgický zakončovateľ ostal na prvej žrdi úplne voľný a presnou hlavičkou zúročil center Colemana na druhý gól Evertonu.
    17. Ross BARKLEY - 1:0
     
    17
    Everton FC dal gól! Gólovú akciu domáceho tímu začal stopér John Stones, po ktorého prihrávke sa jeho spoluhráčom sériou rýchlych prihrávok podarilo prekonať úpornú defenzívu Aston Villy a dostať sa do zakončenia. So strelou Deulofeua si ešte Guzan poradil, loptu však len vyrazil na zadnú tyč, kde ju už ROSS BARKLEY bez najmenších problémov upratal do siete.

    Michal Bakoš

    Góly: 17. Barkley, 28. R. Lukaku, 42. Barkley, 59. R. Lukaku


    Everton FC: Howard – Galloway, Ra. Funes Mori, Stones, Coleman – Barry (C), McCarthy (83. D. Gibson) – Koné, Barkley (74. L. Osman), Deulofeu (74. Mirallas) – R. Lukaku.
    Náhradníci: Robles – D. Gibson, Mirallas, L. Osman, Naismith, Cleverley, Lennon.

    Aston Villa FC: Guzan – Richardson, Richards (C), Clark, Hutton – Veretout, Gueye (46. C. Sánchez), A. Westwood – Grealish (74. N'Zogbia), J. Ayew, Gil (57. Gestede).
    Náhradníci: Bunn – Sinclair, Bacuna, Lescott, C. Sánchez, Gestede, N'Zogbia.

    Rozhodca: Oliver – Burt, Beswick – Swarbrick.