Brazília – Senegal 5:0 (kon.) | Srbsko – Mali 2:1 (po pr.)
koniec
Brazília
5:0 (4:0)
Senegal
cz Streda 17.06.2015, 06:00 • AMI Stadium (Christchurch) • Majstrovstvá sveta U20 • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Brazilci podnikli útočnou akci, kterou zastavil hraním míče rukou Moussa Wagué, za což si prohlédl kartónek žluté barvy. Následoval tak přímý volný kop, po kterém se však nic podstatného neudálo.
     
    87
    Právě střídající Wadji se mohl ihned po svém příchodu zapsat mezi střelce, když se natahoval po rychlém míči, přihrávku za obranu však dostal na dlouhou nohu, možná proto z dobré pozice nedokázal balon usměrnit mezi tři tyče.
     
    86
    Střídání v týmu Senegal: hrací plochu opouští Mamadou Thiam, místo něj přichází na hřiště Ibrahima Wadji.
     
    79
    Poslední střídání v týmu Brazílie: ze hřiště odchází Joao Pedro, opačným směrem putuje Rodrigo Ramos.
    Marcos GUILHERME - 5:0
     
    78
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Afričané právě inkasují nepopulárního bůra. Parádní přihrávku za obranu obdržel na hraně ofsajdového postavení Boschilia, který nahrál míč doprava lépe postavenému MARCOSI GUILHERMEME, který už měl snadnu úlohu pouze uklidit míč za záda bezmocného Sy.
     
    69
    Další naprosto zbytečný faul Senegalu ve středu hřiště, kterého se tentokrát dopustil Sidy Sarr, jenž nedovolenými prostředky srazil k zemi Danila a inkasoval žlutou kartu.
     
    67
    Žlutou kartu za nedovolený zákrok ve středu hracího pole dostává Roger Gomis (Senegal).
     
    63
    Je to tak, střídání v týmu Brazílie: zraněného Marlona, kterého nejspíš postihly křeče v noze, nahradí Leonardo Pereira.
     
    61
    Střídání v týmu Senegal: hřiště opouští na nosítkách zraněný Mamadou Ndiaye, místo něhož přichází na trávník El Niang.
     
    47
    Střídání také v týmu Senegal: až po zahájení druhé půle ze hřiště odchází Moussa Koné, místo něhož přichází Moussa Ba.
     
    46
    Brazílie o poločasové přestávce střídala: do druhé půle se nepodívá střelec poslední branky Jorge, kterého nahradil Caju.
    Cissé nesmyslně fauloval a po druhé žluté kartě byl vyloučen
     
    44
    Toto je pro Senegal velice nepříjemná a bolestivá rána! Africká země totiž po vyloučení Elimane Cissého, který se provinil nedovoleným zákrokem, za nějž inkasoval druhou žlutou a následně červenou kartu, bude utkání dohrávat v devíti hráčích v poli.
     
    38
    Také Senegalci ukázali, že umí být nebezpeční! Centr ze strany přilétl na koapčku Mamadoua Thiama, jenž se nacházel na hranici malého vápna, odkud vyslal pohotovou střelu bez přípravy, ale v ideální pozici bránu trestuhodně vysoko přestřelil!
     
    37
    Autor posledního gólu se do statistik zapíše podruhé, tentokrát už ovšem nikoliv jako střelec, nýbrž jako hříšník. Jorge se totiž provinil nedovoleným zákrokem, po kterém od hlavního arbitra inkasoval karetní trest žluté barvy.
    JORGE - 4:0
     
    35
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Tohle je už za strany Senegalu snad na ručník! Náskok brazilského týmu totiž v semifinále Mistrovství světa nabývá nečekaných rozměrů! JORGE si s defenzivou afrického celku pohrál jako kočka s myší, když se prokličkoval mezi několika obránci a poté vyslal přízemní střelecký pokus, který podél gólmana umístil přesně k tyči.
     
    25
    Hráči Senegalu se však prokombinovali až do šestnáctky, kde byl k vidění úžasný fotbalový moment. Střelecký pokus bez přípravy totiž vyprodukoval Sarr, který se opřel do míče po centru ze strany a poslal jej do břevna!
    Gabriel BOSCHILIA - 3:0
     
    19
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Tohle už zavání debaklem! Brazilci podnikli útočnou akci po levé straně, odkud byl do pokutového území vyslán přízemní centr. K odraženému míči se dostal GABRIEL BOSCHILIA, který už neměl problém míč poslal do středu brány.
     
    18
    Brazilci si vytvořili obrovskou šanci, po které mohl být jejich náskok ještě výraznější! Ke střele se totiž z bezprostřední blízkosti dostal Gabriel Jesus, který však orazítkoval pouze tyč!
    Marcos GUILHERME - 2:0
     
    7
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Náskok brazilského celku je již dvoubrankový! Vynikající vstup Kanárků do zápasu potvrdil MARCOS GUILHERME, který s míčem pronikl do pokutového území a vypálil podél gólmana přesně k tyči.
    Andelinou CORREA - 1:0
     
    5
    Brazílie právě vstřelila branku!
    Favorizovaný celek se ujímá vedení už v páté minutě! Míč po pravé straně táhl Joao Pedro, který se ze strany vydal do pokutového území a z úhlu vyslal přízemní centr, po kterém si míč do vlastní brány nešťastně srazil ANDELINOU CORREA.
     
    2
    Na opačné straně zastavil útočnou akci Kanárků před pokutovým územím pouze za cenu nedovoleného zákroku Cissé a za svůj prohřešek proti pravidlům byl potrestán žlutou kartou.

    Lukáš Jasoněk

    Góly: 5. Correa (vla.), 7. Guilherme, 19. Boschilia, 35. Jorge, 78. Guilherme

    Karty:   2. Cissé (BRA), 37. Jorge (BRA), 90+2. Wagué (BRA) – 67. Gomis (SNG), 69. Sarr (SNG)   44. Cissé (SNG)


    Brazília: Jean – Joao Pedro (79. Rodrigo Ramos), Marlon (63. Leonardo Pereira), Lucão, Jorge (46. Caju) – Danilo, Alef – Gabriel Jesus, Boschilia, Marcos Guilherme – Jean Carlos
    Náhradníci: Marcos, Caju, Malcom, Georgemy, Rodrigo Ramos, Iago Maidana, Leo Pereira, A. Pereira, Jajá

    Senegal: I. Sy – Wagué, Correa, Cissé, Sylla – Gomis, Ndiaye (61. E. Niang) – Koné (47. Ba), Sarr, Nassalan – Thiam (86. Wadji)
    Náhradníci: Ndiaye, Ndione, Faye, Wadji, Ba, S. Niang, E. Niang, S. Sy, Sow

    Rozhodca: Orsato – Tonolini, Manganelli (vš. ITA)