Ekvádor – Bolívia 2:3 (kon.) | Čile – Mexiko 3:3 (kon.) | Paraguaj – Jamajka 1:0 (kon.)
koniec
Paraguaj
1:0 (1:0)
Jamajka
cz Utorok 16.06.2015, 23:00 • Estadio Regional Calvo y Bascuñán, Antofagasta • Copa América • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Paraguay navázala na dobrý vstup do turnaje a poraží Jamajku nejtěsnějším možným rozdílem 1:0!

    První poločas na Estaiod Regional Calvo y Bascuňán nabídlo velmi zajímavou podívanou. Do utkání vstoupila aktivněji Paraguay, avšak na první větší šanci jsme čekali až do dvacáté minuty. Bobadilla vystřelil z hranice vápna a míč proletěl těsně mimo! Ve 36. minutě se již "domácí" dočkali. Obrovskou chybu předvedl Kerr a míč se od těla Edgara Beníteze odrazil do branky!

    Druhý poločas začala Paraguay aktivněji a v 61. minutě mohla zvýšit na 2:0, jenže Samudio trefil jen břevno. Jamajka měla také možnost vyrovnat. McCleary vypálil z dobrých 25 metrů, avšak těsně minul!

    Paraguay tak má momentálně na kontě čtyři body a velmi se přiblížila postupu! Jamajka naopak má na svém kontě stále nulu a její šance na postup klesly prakticky na minimum!

    To je z mé strany vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (01:00:56)
    Paraguay zatím na Copa América neprohrála a je velmi blízko postupu ze skupiny!

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Útočným faulem se provinil střídající Brown, který poslal k zemi Pabla Aguilara. U míče jsou momentálně domácí a to už bude mít Jamajka těžké!
     
    90+3
    Paraguay teď výborně napadala jamajskou rozehrávku a dočkala se! Bruno Valdez vypíchl míč a domácí kombinují na útočné polovině.
     
    90+2
    Po dalším centru do vápna se dostal k hlavičce stoper Hector, avšak ani on nedokázal zamířit mezi tři tyče!
     
    90+1
    Další zajímavý centr do vápna poslal Austin, na jehož centr naskakoval Mariappa. Přes dvojblok protihráčů se však k hlavičce nedostal.
     
    90+1
    Hlavní sudí se rozhodl, že nastaví jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Austin tentokrát poslal míč na levou stranu, kde se nacházel střídající Laing, který odcentroval. Jeho centr našel ve vápně hlavu Morgana, ten však mezi tři tyče nezamířil.
     
    89
    Austin prošel mezi dvojicí protihráčů na pravé straně. Následná křížná přihrávka na levou stranu však nevyšla a Jamajka o míč přišla.
     
    88
    Teď se však Jamajka dostala k rohovému kopu, který rozehrál Austin na krátko k McClearymu. Jeho centr odkopl hned první bránící hráč a Jamajka bude muset začínat z vlastní poloviny.
     
    87
    Jamajce se zatím nadále nedaří dostat na dostřel branky Kerra. Obrana Paraguaye pracuje velmi dobře a zvládá závěr zápasu výborně!
     
    86
    Paraguay také střídá naposledy! Zatím jediný střelec tohoto utkání Edgar Benítez jde střídat a na posledních pár minut se na hřiště podívat Molinas.
     
    85
    Zcela zbytečný útočným faulem se prezentoval Roque Santa Cruz, který zastavil Hectora. Jamajka vša rychle rozehrála a míří vpřed!
    Tým německého kouč Schäfera stále ztrácí jednu branku a všehcny možnosti na střídání již vyčerpal

     
    83
    Hodně odvážný průnik si zvolil McAnuff, který nejprve obešel Cácerese, avšak na Gonzáleze už byl krátký a hráč Paraguaye mu míč sebral.
     
    82
    Na druhé straně vypálil Nelson Váldez, který dostal míč od Bruno Valdeze. Jeho rána však mířila hodně mimo a Kerr mohl zůstat v klidu.
     
    81
    Na trávníku zůstal ležet Bruno Valdez, který však dle mého názoru jen šetřil čas. Po krátké chvilce se zvedl a hra může pokračovat.
    McCleary vypálil těsně vedle
     
    80
    Hodně nadějnou ránu vyslal ze střední vzdálenosti McCleary. Jeho hodně tvrdá rána však proletěla těsně mimo branky Paraguaye!

    Jan Havlovic

    Góly: 36. Benítez

    Karty:   59. Valdes (PAR) – 16. Morgan (JAM)


    Paraguaj: Silva – Samudio (77. Piris), Pablo Aguilar, Da Silva, Bruno Valdez – Benítez (86.Molinas), Ortigoza, Cáceres, González – Bobadilla (75.Valdez), Santa Cruz
    Náhradníci: Villar, Piris, Barrios, Ortiz, Molinas, Martínez, Balbuena, Óscar Romero, Aranda, Aguilar, Cáceres, Valdéz

    Jamajka: Kerr – Lawrence, Morgan, Hector, Mariappa – McAnuff, Austin – Dawkins (76. Mattocks), Watson (57. Laing), McCleary – Barnes (62. Brown)
    Náhradníci: Gordon, Laing, Brown, Parkes, Gray, Mattocks, Miller, Williams, Ottey, Grant, Taylor, Thompson

    Rozhodca: Vera – Lescano, Romero (vš. COL)