Brazília – Peru 2:1 (kon.) | Ekvádor – Bolívia 2:3 (kon.)
koniec
Ekvádor
2:3 (0:3)
Bolívia
cz Pondelok 15.06.2015, 23:00 • Estadio Elías Figueroa Brander (Valparaíso) • Copa América • Skupina A
Predzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Ekvádor zcela nezvládl první poločas a výsledek zápasu s Bolívií již nedokázal srovnat a prohrál 2:3!

    První poločas na Estadio Elías Figueroa Brander nabídl velmi zajímavou podívanou! Bolívie šla do vedení hned v páté minutě, kdy se prosadil Ronald Raldés. Aktivní byla však nadále Ekvádor, která se však nedokázala prosadit. V 18. minutě tak opět udeřila Bolívie zásluhou Martina Smedberga-Dalence. Následně však byla nařízena penalta pro Ekvádor. Enner Valencia první pokutový kop proměnil, nicméně rozhodčí nařídil opakování. Tu druhou již Valencia neproměnil! Minutu na to fauloval ve vápně Erazo a penaltový kop proměnil Marcelo Moreno.

    Ekvádor do druhého poločasu vlétl a hned v 48. minutě snížil Enner Valencia. Do velké šance se dostal také Ibarra, který však brankáře Bolívie nepřekonal. V 82. minutě Ekvádor dal na 2:3 zásluhou Milera Bolaňose a šance na remízu ještě žily! O tři minuty později trefil břevno Noboa a nic více se již nestalo!

    Bolívie má tak na svém kontě čtyři body a výrazně se přiblížila postupu ze skupiny! Ekvádor je však v kritické situaci a jeho šance na postup hodně klesly!

    Z mé strany je to vše a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (00:57:48)
    Bolívie se dnešním vítězstvím výrazně přiblížila postupu!

     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Do zakončení se teď dostal střídající Cazares, který dostal přihrávku od Montera. Jeho technickou střelu však lapil Quiňónez!
     
    90+3
    Alejandro Chumacero schytal ránu do obličeje od Waltera Ayoviho. Zcela zbytečný zákrok Ekvádorce a u míče navíc bude Bolívie!
     
    90+2
    Ekvádoru se čas krátí! Momentálně kombinuje na útočné polovině, avšak do zakončení se stále nemůže dostat! Bolívie zvládá závěr výborně!
     
    90+1
    Hlavní arbitr Aguilar se rozhodl, že nastaví celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Ve středu pole si nyní pomohl nedovoleným zákrokem Ronadl Raldés, který poslal k zemi Valenciu. Hlavní sudí však hru pustil!
     
    89
    Bolivíe se teď dostala k míči a úspěšně přešla na soupeřovu polovinu. Momentálně šetří cenné vteřinky!
     
    88
    Bolívie provádí své poslední střídání! Ze hřiště jde Marcelo Moreno, který vstřelil zatím rozdílovou branku! Na jeho pozici jde Damir Miranda.
     
    87
    Valencia rozehrál roh na krátko s Cazeresem, který udělal rychlou kličku do středu a vypálil na zadní tyč! Quiňónez musel vytáhnout parádní zákrok!
     
    86
    Ekvádor stupňuje tlak a nyní vybojoval rohový kop, který se chystá rozehrát Enner Valencia!
    Noboa napálil břevno
     
    85
    Tak teď měli domácí smůlu! Odražený míč si zpracoal Christian Noboa, který udělal dva tři kroky a vypálil! Jeho krásnou střelu zastavilo břevno!
     
    84
    Ekvádor je nastěhován na útočné polovině a kombinuje ze strany na stranu. Obrana Bolívie však hraje dobře pozičně a zatím odolává!
     
    83
    Ve vápně spadl Jefferson Montero po kontaktu s Edwardem Zentenem. Hlavní arbitr stál blízko, nicméně nedovolil si penaltu odpískat!
    Miler BOLAŇOS - 2:3
     
    82
    Ekvádor právě vstřelil branku!
    Ekvádor dává branku naděje! Osm minut před koncem základní hrací doby máme stav 2:3! Ve středu pole se dostal k míči MILER BOLAŇOS, který dostal hodně prostoru a prostě vypálil! Quiňónez byl na jeho střelu krátký!
     
    81
    Rozehrávky se zhostil Valencia, jehož centr byl odvrácen Raldésem. Za vápnem si míč zpracoval střídající Ibarra, jehož rána z velké dálky proletěla mimo branku Bolívie!
     
    80
    Bolívie se teď na malou chvíli dokázala dostat k míči, avšak Bejarano o něj vzápětí přišel. Následně přišel faul na Juana Paredese a Ekvádor má k dispozici další standardní situaci!

    Jan Havlovic

    Góly: 48. Valencia, 82. Bolaňos – 5. Raldés, 18. Smedberg-Dalence, 43. Moreno

    Karty:   40. Quiňónez (ECU), 42. Erazo (ECU) – 36. Zenteno (BLV), 45+1. Hurtado (BLV)

    Nepremenená penalta: 38. Valencia (ECU), brankár Quiňónez zneškodnil


    Ekvádor: Domínguez – Ayovi, Erazo, Achiller, Paredes (86. Angulo) – Montero, P.Quiňónez (46.Cazares), Noboa, Martínez (46. Ibarra) – Bolaňos, Valencia
    Náhradníci: Azcona, Mina, Ibarra, Cazares, Dreer, Pineida, Angulo, Bagüí, Larrea, Narváez, Jonathan González, Lastra

    Bolívia: Quiňónez – Morales, Raldés, Edward Zenteno, Hurtado – Smedberg-Dalence – Bejarano, CHumacero, Pedriel (57. Coimbra) – Lizio (72. Bejerano), Moreno (88. Miranda)
    Náhradníci: Eguino, Peňa, Peňarrieta, Miranda, Rodríguez, Gamarra, Bejarano, Veizaga, Campos, Coimbra, Suárez, Escobar

    Rozhodca: Aguilar – Page, Morgan