Burnley – Newcastle 1:1 (kon.) | Leicester – Liverpool 1:3 (kon.) | Manchester United – Stoke City 2:1 (kon.)
Swansea – QPR 2:0 (kon.) | Crystal Palace – Aston Villa 0:1 (kon.) | West Bromwich – West Ham 1:2 (kon.)
koniec
Manchester United
2:1 (1:1)
Stoke City FC
Utorok 02.12.2014, 20:45 • Old Trafford (Manchester) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Juan MATA - 2:1
     
    59
    Manchester United dal gól!
    Pietersa môže ďaleko viacej, než inkasovaná žltá karta, mrzieť inkasovaný gól, ktorý padol práve po jeho zbytočnom faule na Antonia Valenciu. Pri voľnom kope Red Devil z rohu ihriska najskôr ponad loptu prebehol Ashley Young, aby JUAN MATA lišiacky odcentroval na zadnú žrď. Tam skákal Marcos Rojo, ktorý ale podľa môjho názoru na loptu tesne nedosiahol. Jeho pohyb ale dostatočne oklamal Asmira Begoviča, ktorý sa len nehybne prizeral, ako lopta zapadá k jeho pravej žrdi. United znovu vo vedení!
    Steven N´ZONZI - 1:1
     
    39
    Stoke City FC dalo gól!
    Nuž, ale pozor! Potters sa z ničoho nič podarilo vyrovnať a zápletka na Old Trafford tak dostáva úplne nový rozmer. Geoff Cameron najskôr miernym šlapákom odzbrojil Fellainiho, aby následne založil akciu pre Bojana Krkiča. Ten štrikoval s loptou medzi troma hráčmi v červenom, aby sa mu do toho nejakým spôsobom zamotal Chris Smalling. Od jeho piet sa lopta nešťastne pre domácich odrazila na šestnástkový oblúk, kde stál osamotený STEVEN N´ZONZI. Ten namieril z osemnástich metrov nechytateľne k ľavej žrdi, v Divadle snov začíname odznova!
    Marouane FELLAINI - 1:0
     
    21
    Manchester United dal gól!
    Prvá priamočiara a nádherná akcia domácich hráčov okamžite končí gólom a Red Devils sa v polovici úvodného dejstva ujímajú očakávaného vedenia! Po Carrickovej prihrávke doľava na Juana Matu rozdával španielsky technik opäť doľava na svojho krajana Andera Herreru. Ten vyšperkoval lavínovitý útok Diablov presným centrom do stredu malého vápna hostí, kde najvyššie skákal vysoký MAROUANE FELLAINI. Ten prehlavičkoval Wilsona a povedľa pravej nohy nereagujúceho Begoviča otvára skóre.

    Erik Farkaš

    Góly: 21. Fellaini, 59. Mata – 39. N´Zonzi

    Karty:   60. A. Herrera (MAN), 90+2. A. Young (MAN) – 41. Bardsley (STK), 58. Pieters (STK), 72. Ireland (STK), 90+4. Wilson (STK)


    Manchester United: De Gea – Smalling, Carrick (C), Rojo – A. Valencia, A. Herrera, Fellaini, Mata, A. Young – van Persie, J. Wilson
    Náhradníci: Lindegaard – Falcao, Januzaj, D. Fletcher, McNair, Blackett, W. Keane
    Manažér: Louis van Gaal (NED)

    Stoke City FC: Begovič – Bardsley, Shawcross (C), M. Wilson, Pieters – Cameron, N´Zonzi – Bojan, Ireland, Assaidi – M. Diouf
    Náhradníci: Butland – Muniesa, W. Palacios, Arnautovič, Adam, Crouch, Shenton
    Manažér: Mark Hughes (WAL)

    Rozhodca: Jon Moss – L. Betts, S. Long – N. Swarbrick