Jekaterinburg – Jaroslavľ 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Novgorod 5:3 (kon.) | D. Moskva – Ufa 6:0 (kon.)
Helsinki – Metallurg Magnitogorsk 1:4 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
Utorok 04.11.2014, 13:00 • Uralets concert and entertainment complex, Jekaterinburg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci hokejisti dokázali využiť svoju presilovú hru a aj hru bez brankára! Po peknej prihrávke od Simakova sa k zakončeniu dostal TOBIAS VIKLUND, ktorý sa jednoducho nemýlil. Asistenciu si pripisuje Alexej Simakov.
     
    39:19
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Hostia sa dostali do aktívneho ofenzívneho tlaku, prvý útok im však veľmi nevyšiel. Následne sa po peknej prihrávke od Musatova dostal k puku GEOFF PLATT, ktorý nedal Kovářovi nárok na úspešný zásah. Asistenciu si pripisuje Igor Musatov.
     
    28:10
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci hokejisti nenechali na seba dlho čakať a dokázali bleskovo odpovedať! Po chybe gólmana Sanforda sa k zakončeniu dostal ALEXEJ SIMAKOV, ktorý sa nemýlil. Asistencie si pripisujú hráči Gilbert Brule a Anton Lazarev.
     
    27:59
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Hostia sa po obrovskej chybe v domácej defenzíve dostali do prečíslenia troch na jedného a zásluhou MARTINA THÖRNBERGA sa dostávajú do dvojgólového vedenia. Pekný šok pre domáci celok. Asistenciu si pripisuje Emil Galimov.
     
    23:46
    Lokomotiv Jaroslavľ dal gól!
    Hostia sa peknou kombinačnou akciou dostávajú do vedenia! Po presnej prihrávke od Plotnikova sa pri puku najlepšie zorientoval JIŘÍ NOVOTNÝ, ktorý bez problémov zneškodnil gólmana Kovářa. Asistencie si pripisujú hráči Sergej Plotnikov a Jegor Averin.

    Góly a asistencie: 29. Simakov (Brule, Lazarev), 59. Viklund (Simakov) – 24. Novotný (Plotnikov, Averin), 28. Thörnberg (Galimov), 40. Platt (Musatov)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Fomin) – Viklund, Lepistö, Jegin, Metljuk, Trjamkin, Antonov, Žuravljov – Brule, Lazarev, Simakov – Rybakov, Bumagin, Petružálek – Lewandowski, Kozlov, Michnov – Solomonov, Golyšev, Komarov – Jemelin
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Vasiľev, Holos, Ljubuškin, Martynov, Pašnin, Gorochov – Plotnikov, Averin, Apalkov – Novotný, Thörnberg, Galimov – Korškov, Kartajev, Konkov – Platt, Sprukts, Musatov

    Rozhodca: Jyri Ronn, Alexander Sergejev – Andrej Matjuša, Jevgenij Petrov

    Diváci: 5200