Jekaterinburg – Jaroslavľ 2:3 (kon.) | CSKA Moskva – Novgorod 5:3 (kon.) | D. Moskva – Ufa 6:0 (kon.)
Helsinki – Metallurg Magnitogorsk 1:4 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
2:3 (0:0, 1:3, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
Utorok 04.11.2014, 13:00 • Uralets concert and entertainment complex, Jekaterinburg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je dobojované!
    V tretej tretine tohto zápasu sa hráči domáceho Jekaterinburgu dokázali pozviechať až počas posledných minút. V 59. minúte počas presilovej hry a bez brankára skóroval Tobias Viklund, ktorý chcel zdramatizovať priebeh tohto zápasu, no napokon sa mu to už nepodarilo. Hosťujúci Lokomotiv si dokázal ustrážiť tri body vo svojej moci.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z KHL.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (15:18:33)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:27
    Domáci si vybojovali vhadzovanie v útočnom pásme a opäť odvolali gólmana Kovářa!
     
    58:46
    Jekaterinburg dal gól!
    Domáci hokejisti dokázali využiť svoju presilovú hru a aj hru bez brankára! Po peknej prihrávke od Simakova sa k zakončeniu dostal TOBIAS VIKLUND, ktorý sa jednoducho nemýlil. Asistenciu si pripisuje Alexej Simakov.
     
    58:22
    Domáci tréner si vyžiadal oddychový čas! Po ňom nastupujú domáci v šestici!
     
    58:22
    Domáci si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za napadnutie odchádza sadnúť Sprukts.
     
    58:21
    Rybakov sa natlačil pred bránu gólmana Sanforda, no napokon ju len posunul, a tak sa vhadzovanie puku presúva do stredného pásma.
     
    57:11
    Na druhej strane to na gólmana Sanforda skúšal Simakov, no nebol úspešný. Hosťujúci gólman preveril svoju dobre osadenú lapačku.
     
    56:33
    Thörnberg sa dostal do samostatného úniku a tvrdo zakončoval, no gólman Kovář dokázal puk svojimi betónmi zblokovať do bezpečia.
     
    55:40
    Holos zneškodnil tvrdú strelu Metljuka z veľkej vzdialenosti. Následne sa bude vhadzovať po Kovářovej ľavici.
     
    54:28
    Rybakov pálil od modrej, no ani tentokrát sa jeho pokus neujal. Domáci hokejisti už nemajú príliš veľa času na vyrovnanie a mali by zabrať na plné obrátky.
     
    53:39
    Sprukts sa dostal k zakončeniu na pravom kruhu, no jeho projektil dokázal napokon pozorný Trjamkin zblokovať do bezpečia.
     
    52:27
    Kronwall sa vydal na ofenzívny výlet, no čiarový rozhodca ho kvôli postaveniu mimo hry zastavil už na útočnej modrej čiare.
     
    51:11
    Korškov preveril pozornosť domácej defenzívy nahodením puku, no napokon z toho bolo len zakázané uvoľnenie.
     
    50:54
    Kovář si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď tentokrát oprášil svoju lapačku po peknej strele švihom z hokejky Galimova.
     
    49:22
    Ljubuškin napriahol hokejku na modrej čiare, no gólman Kovář zasahovať nemusel, keďže puk ešte pred ním zblokoval pozorný Viklund do bezpečia.
     
    48:02
    Domáci hokejisti sa snažia cez stredné pásmo dostať pred bránu gólmana Sanforda, no hostia predvádzajú naozaj príkladný forčeking.
     
    47:04
    Musatov sa rýchlo presúval po pravom krídle, následne však proti pozornej defenzíve o puk prišiel.
     
    46:29
    Petružálen tvrdo pálil z centrálnej časti po peknej prihrávke od Bumagina, no gólman Sanford bol v strehu a puk dokázal zachytiť vo svojej výstroji.

    Góly a asistencie: 29. Simakov (Brule, Lazarev), 59. Viklund (Simakov) – 24. Novotný (Plotnikov, Averin), 28. Thörnberg (Galimov), 40. Platt (Musatov)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Kovář (Fomin) – Viklund, Lepistö, Jegin, Metljuk, Trjamkin, Antonov, Žuravljov – Brule, Lazarev, Simakov – Rybakov, Bumagin, Petružálek – Lewandowski, Kozlov, Michnov – Solomonov, Golyšev, Komarov – Jemelin
    Lokomotiv Jaroslavľ: Sanford (Kolesnik) – Kronwall, Jakovlev, Vasiľev, Holos, Ljubuškin, Martynov, Pašnin, Gorochov – Plotnikov, Averin, Apalkov – Novotný, Thörnberg, Galimov – Korškov, Kartajev, Konkov – Platt, Sprukts, Musatov

    Rozhodca: Jyri Ronn, Alexander Sergejev – Andrej Matjuša, Jevgenij Petrov

    Diváci: 5200