Villarreal – Real Madrid 0:2 (kon.) | Barcelona – Granada 6:0 (kon.) | Atlético Madrid – Sevilla 4:0 (kon.)
Bilbao – Eibar 0:0 (kon.) | Levante – Rayo Vallecano 0:2 (kon.)
koniec
Atlético Madrid
4:0 (2:0)
FC Sevilla
Sobota 27.09.2014, 20:00 • Stadium Vicente Calderon, Madrid • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Raul JIMENÉZ - 4:0
     
    89
    Atlético dalo gól! Atléticu Madrid sa v samom závere riadneho hracieho času podarilo vsietiť ešte štvrtý gól a výsledok už poriadne zaváňa debaklom. Na center z priameho kopu si v pokutovom území nabehol RAUL JIMENEZ, ktorý mal v malom vápne dostatok času i priestoru a hlavičkou bez problémov prekonal Moyu!
    Raul GARCIA - 3:0
     
    83
    Atlético dalo gól! O víťazovi šlágra šiesteho kola španielskej La Ligy je definitívne rozhodnuté, Atlético vedie už rozdielom triedy! Loptu si na biely bod postavil RAUL GARCIA, ktorý oklamal Beta a loptu poslal presne do opačného dolného rohu, než si vybral brankár Seville.
    Saul ÑÍGUEZ - 2:0
     
    42
    Atlético dalo gól! V závere prvého polčasu sa domáce Atlético dokázalo po druhý raz presadiť a pred odchodom do kabín si tak Los Colchoneros poistili svoj náskok. Po štandardnej situácii ešte ostal v pokutovým územím stopér Miranda, ktorý svojou prihrávkou našiel na zadnej žrdi SAULA NIGUEZA, ktorý bol úplne nekrytý a bez problémov poslal loptu hlavičkou za chrbát bezmocného Beta!
    KOKE - 1:0
     
    19
    Atlético dalo gól ! Los Colchoneros dokázali využiť svoju miernu prevahu v úvodnej polovici prvého polčasu a ujali sa vedenia. O všetko sa postaral KOKE, ktorý sa rozhodol vypáliť z hranice pokutového územia, jeho strelu tečoval Pareja, lopta sa vzniesla pod brvno hosťujúcej svätyne a ani napriek veľkej snahe ju už Beto nedokázal vyraziť, hoci si na guľatý nezmysel siahol!

    Michal Bakoš

    Góly: 19. Koke, 42. Saul Ñíguez, 83. Raul Garcia, 89. Raul Jimenéz

    Karty:   28. Mario Mandžukič (MAD), 61. Koke (MAD), 63. Diego Godin (MAD), 89. Raul Garcia (MAD) – 17. Kolodziejczak (SEV), 20. Pareja (SEV)


    Atlético Madrid: Moyà – Torres Juanfran, Miranda, Godín, Ansaldi – Mendes, Gabi (C) – Turan, Ñíguez, Koke – Mandžukić.
    Náhradníci: Oblak – Siqueira, M. Suárez, Raúl García, Griezmann, Jiménez.

    FC Sevilla: Beto (C) – Figueiras, Pareja, Kolodziejczak, Trémoulinas – Mbia, Carriço, Krychowiak – Vidal, Bacca, Vitolo.
    Náhradníci: S. Rico – Coke, Iborra, Suárez, Banega, Aspas, Deulofeu.

    Rozhodca: González – Sánchez, Núnez