Getafe – Valencia 0:3 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:3 (0:2)
Valencia CF
Pondelok 22.09.2014, 20:45 • Coliseum Alfonso Pérez (Madrid) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    RODRIGO - 0:3
     
    72
    Valencia dala gól!
    Na Coliseum Alfonso Pérez je zrejme rozhodnuté. Loptu si na biely bod postavil RODRIGO, ktorý nedal Guaitovi šancu. Domáci gólman šiel po svojej pravej ruke, no španielsky krídelník kopol loptu z jedenástich metrov mierne naľavo. Guaita zostal bez nároku na zákrok, Valencia sa ujíma zrejme definitívneho vedenia!
    André GOMES - 0:2
     
    20
    Valencia dala gól!
    Netopiere pokračujú v stopercentnom premieňaní gólových príležitostí a v rámci úvodnej dvadsaťminútovky už vedú o dva góly! Rodrigo na pravej strane v dôraznom súboji na hranici faulu pretlačil obrancu Escudera. Následne postupoval na kraj šestnástky, odkiaľ prihrával na šestnástkový oblúk ANDRÉMU GOMESOVI. Ten sa ďalšou elegantnou narážačkou, ktorej sa znovu zúčastnil Paco Alcácer, dostal až pred brankára Guaitu, povedľa ktorého zdvojnásobil vedenie hostí.
    Paco ALCÁCER- 0:1
     
    7
    Valencia dala gól!
    Netopiere sa ujímajú vedenia už z prvej veľkej príležitosti v tomto zápase, ktorá prichádza po piatich minútach. Predchádzala tomu nepresná rozohrávka domácich, ktorí na polovici ihriska prišli o loptu. Vybojoval ju André Gomes, ktorý prihrával doprava na PACA ALCÁCERA, ktorý si elegantne narazil loptu s Rodrigom, aby následne z pravej strany šestnástky v páde prestrelil Guaitu na vzdialenejšej žrdi. Ten si na Pacov prízemný pokus nesiahol, 0:1!

    Erik Farkaš

    Góly: 7. Alcácer(Rodrigo), 20. A.Gomes(Alcácer), 72. Rodrigo (pen.)

    Karty:   18. Naldo (GET), 43. J.Rodríguez (GET), 45. Hinestroza (GET), 59. J.Valera (GET), 79. Lafita (GET), 81. B.Diawara (GET) – 38. Rodrigo (VCF), 65. D.Parejo (VCF)   73. Rodrigo (VCF)


    Getafe CF: Guaita – J. Valera, Alexis (C), Naldo, S. Escudero – Sammir, J. Rodríguez – D. Castro, Sarabia, Hinestroza – Lafita
    Náhradníci: Codina – Lago, E. Velázquez, Arroyo, B. Diawara, I. López, Astray

    Valencia CF: D. Alves – Barragán, Vezo, Otamendi, Gayá – D. Parejo (C), Fuego, A. Gomes – Rodrigo, Alcácer, Piatti
    Náhradníci: Yoel – Cancelo, Filipe, Mustafi, Orbán, Feghouli, Gil

    Rozhodca: Alberto Undiano Mallenco – R. Díaz, J. Zancada – F. Hernández