Getafe – Valencia 0:3 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:3 (0:2)
Valencia CF
Pondelok 22.09.2014, 20:45 • Coliseum Alfonso Pérez (Madrid) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    81
    Baba Diawara sa v šestnástke pokúsil o akrobatickú koncovku, pri ktorej takmer odkopol hlavu argentínskeho stopéra Nicolása Otamendiho. Mallenco musel znovu tasiť.
     
    79
    Barragána teraz pri postrannej čiare zbytočne dohrával vracajúci sa Lafita, ktorý je ďalším potrestaným hráčom zápasu.
     
    73
    Jeden z dvoch už napomínaných hráčov a práve nedávny strelec tretieho gólu Rodrigo ale v zápätí predčasne mieri pod sprchy! Na polovici súpera sekol cez nohy rozohrávajúceho Juana Rodrígueza, Undiano Mallenco neváhaľ vytiahnuť druhú žltú kartu a zákonite tak i červenú. Valencia bude hájiť komfortný náskok o desiatich!
     
    65
    Kapitán Valencie Dani Parejo mierne koriguje stav žltých kariet, keď zozadu stiahol prenikajúceho Fredyho Hinestrozu.
     
    59
    Úvodnú žltú kartu druhého dejstva inkasuje Juan Valera, ktorý na súperovej polovici podrazil rozohrávajúceho Pabla Piattiho.
     
    45
    Potvrdil to i Fredy Hinestroza, ktorý za žiadnu cenu nenechal rozbehnúť sa Rodriga. Undiano Mallenco musel v krátkom slede znovu siahnuť do kapsy.
     
    43
    Druhým potrestaným hráčom na domácej strane je Juan Rodríguez, ktorý na poliacej čiare nedovolene zastavil rozbehnutého Piattiho.
     
    38
    Na druhej strane sa už ale pískal nedovolený zákrok na unikajúceho Rodriga, čomu nadchádzal voľný kop z pravej strany, ktorý však do bezpečia boxoval Guaita. Okamžite sa to snažil využiť pravý bek Valera, ktorého brejk ale i za cenu žltej karty zastavil práve nedávno faulovaný Rodrigo.
     
    18
    Hlavný arbiter dnešného zápasu Undiano Mallenco vyťahuje prvú žltú kartu, ktorú vidí stopér Naldo. Ten hral pri Piattiho práci s loptou rukou.

    Erik Farkaš

    Góly: 7. Alcácer(Rodrigo), 20. A.Gomes(Alcácer), 72. Rodrigo (pen.)

    Karty:   18. Naldo (GET), 43. J.Rodríguez (GET), 45. Hinestroza (GET), 59. J.Valera (GET), 79. Lafita (GET), 81. B.Diawara (GET) – 38. Rodrigo (VCF), 65. D.Parejo (VCF)   73. Rodrigo (VCF)


    Getafe CF: Guaita – J. Valera, Alexis (C), Naldo, S. Escudero – Sammir, J. Rodríguez – D. Castro, Sarabia, Hinestroza – Lafita
    Náhradníci: Codina – Lago, E. Velázquez, Arroyo, B. Diawara, I. López, Astray

    Valencia CF: D. Alves – Barragán, Vezo, Otamendi, Gayá – D. Parejo (C), Fuego, A. Gomes – Rodrigo, Alcácer, Piatti
    Náhradníci: Yoel – Cancelo, Filipe, Mustafi, Orbán, Feghouli, Gil

    Rozhodca: Alberto Undiano Mallenco – R. Díaz, J. Zancada – F. Hernández