Getafe – Valencia 0:3 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:3 (0:2)
Valencia CF
Pondelok 22.09.2014, 20:45 • Coliseum Alfonso Pérez (Madrid) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    85
    Hostia znovu striedajú, keď ihrisko opustí jeden z najaktívnejších mužov v oranžovom drese Pablo Piatti. Na jeho miesto prichádza Orbán.
     
    80
    Desať minút pred koncom opúšťa svoju loď uťahaný kapitán Dani Parejo, ktorého na hracej ploche nahradí Brazílčan Filipe Augusto.
     
    77
    Pravý bek Juan Valera mieri taktiež prečasne do kabín, no namiesto neho môže manažér Getafe poslať na hraciu plochu adekvátnu náhradu, ktorou je Arroyo.
     
    66
    Krátko nato striedame, keď ihrisko opustí muž s jedným gólom a jednou asistenciou Paco Alcácer. Na jeho miesto už naskočil Feghouli.
     
    60
    Predsa som len videl dobre, pri postrannej čiare sa rozcvičovala dvojica v modrom. Druhým náhradníkom je López, ktorý nahradí Sarabíu.
     
    58
    Getafe skutočne strieda, no zatiaľ prichádza na hraciu plochu iba Baba Diawara, ktorý nahradí trápiaceho sa playmakera Sammira.

    Erik Farkaš

    Góly: 7. Alcácer(Rodrigo), 20. A.Gomes(Alcácer), 72. Rodrigo (pen.)

    Karty:   18. Naldo (GET), 43. J.Rodríguez (GET), 45. Hinestroza (GET), 59. J.Valera (GET), 79. Lafita (GET), 81. B.Diawara (GET) – 38. Rodrigo (VCF), 65. D.Parejo (VCF)   73. Rodrigo (VCF)


    Getafe CF: Guaita – J. Valera, Alexis (C), Naldo, S. Escudero – Sammir, J. Rodríguez – D. Castro, Sarabia, Hinestroza – Lafita
    Náhradníci: Codina – Lago, E. Velázquez, Arroyo, B. Diawara, I. López, Astray

    Valencia CF: D. Alves – Barragán, Vezo, Otamendi, Gayá – D. Parejo (C), Fuego, A. Gomes – Rodrigo, Alcácer, Piatti
    Náhradníci: Yoel – Cancelo, Filipe, Mustafi, Orbán, Feghouli, Gil

    Rozhodca: Alberto Undiano Mallenco – R. Díaz, J. Zancada – F. Hernández