Olympiakos – Atlético Madrid 3:2 (kon.) | Juventus – Malmö 2:0 (kon.) | Real Madrid – Bazilej 5:1 (kon.)
Liverpool – Razgrad 2:1 (kon.) | Monaco – Leverkusen 1:0 (kon.) | Benfica – Zenit 0:2 (kon.)
Galatasaray – Anderlecht 1:1 (kon.) | Dortmund – Arsenal 2:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:0 (0:0)
Malmö FF
Utorok 16.09.2014, 20:45 • Juventus Stadium (Turín) • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Pekný utorkový večer Vám prajem a vítam Vás pri úvodnom zápase skupinovej fázy Ligy majstrov v sezóne 2014/2015. V dnešnom zápase na seba narazia Juventus Turín a Malmö FF.

    Juventus Turín

    Úradujúci šampión minulosezónnej Serie A bude mať aj tento rok len tie najvyššie ciele. Neplatí to len o ligovej súťaži ale taktiež o Lige majstrov. Juventus práve ako taliansky šampión priamo postúpil do skupinovej fázy tejto súťaže. "Stará dáma" bude tento rok určite chcieť zo svojej účasti v LM vyťažiť viac. Minulý rok totiž po rozhodujúcej prehre s Galatasarayom Istanbul (zápas sa musel kvôli nepriaznivým podmienkam raz prerušiť) v Lige majstrov skončil. Čo sa týka tohtoročnej sezóny, Turín v domácej súťaži v úvodných dvoch kolách nezaváhal, ba dokonca ani raz neinkasoval. Uvidíme, či teda dokáže nadviazať na dobré výkony a zvládnuť dnešnú úlohu favorita.

    Malmö FF

    Naopak, švédsky tím si účasť v skupinovej fáze Ligy majstrov musel poctivo vybojovať. Malmö postupne postúpilo cez litovský FK Ventspils, Spartu Praha a Salzburg. Malmö môže len prekvapiť, v skupine sa totiž ocitlo v spoločnosti nielen Juventusu Turín ale taktiež minuloročného finalistu Atlética Madrid a Olympiaka Piraeus. Malmö sa momentálne v domácej lige drží na prvom mieste tabuľky s 5 bodovým náskokom pred tímom AIK Fotboll. Favorit dnešného zápasu je zrejme každému jasný, no aj v Lige majstrov sme v minulosti boli svedkami množstva prekvapení a tak uvidíme, či sa tak nestane aj dnes.
     
    Tieto dva tímy sa ešte v doterajšej histórii Ligy majstrov nestretli. Stávkové kancelárie majú v tom kto bude dnešným favoritom zápasu jasné. Ide o domáci celok na víťazstvo ktorého sa kurz pohybuje okolo hodnoty 1,15, zatiaľ čo kurz na remízu je 7,60 a na výhru hostí až 20,30.
     
    Úvodné zostavy:

    Juventus Turín: Buffon – Chiellini, Bonucci, Cáceres – Marchisio – Asamoah, Pogba – Evra, Lichtsteiner – Tévez, Llorente
    Náhradníci: Storari – Ogbonna, Álvaro Morata, Coman, Rômulo, Giovinco, Padoin

    Malmö FF: Olsen – Konate, Helander, Halsti, Johansson, Tinnerholm – Forsberg, Eriksson – Adu – Thelin, Rosenberg
    Náhradníci: Azinovic – Kroon, Cibicki, Hammar, Nazari, Mehmeti, Rakip

    Rozhodca: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (všetci POL).
     
    Hráči obidvoch tímov sa už nachádzajú na hracej ploche, domáci tím bude hrať v tradičných čierno-bielych pruhovaných dresoch, hostia nastúpia v tmavomodrom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili domáci hráči, tí sa okamžite presunuli na súperovu polovicu ihriska. Pokusy o center do šestnástky boli však zablokované.
     
    2
    Aj ďalšia snaha Lichtsteinera prihrať pred bránu bola márna, obrana švédskeho tímu je zatiaľ dobre sformovaná a všetky pokusy o prihrávky aj naďalej blokuje.
     
    3
    Čierno-bieli boli napokon vyltačení až k svojmu kapitánovi Buffonovi, ktorého tiež zapojili do ďalšej výmeny lopty na vlastnej polovici ihriska.
     
    4
    Obaja brankári sa teraz na diaľku pozdravili, dlhá lopta od Buffona skončila u Olsena, ten zase poslal loptu dlhým odkopom až do šestnástky Juventusu.
     
    5
    Po nevydarenej kombinácii domáceho tímu v šestnástke Malmö sa pri lopte nachádzajú práve hostia, ktorí kombinujú v okolí stredového kruhu.
     
    6
    Strelu z veľkej diaľky vyskúšal Evra, jeho delovka však bola zablokovaná na polceste do priestoru troch žrdí.
     
    7
    Evra sa v útoku snažil preniesť hru na opačnú stranu, no jeho vzdušná prihrávka bola katastrofálna, lopta smerovala do priestoru kde nebolo nikoho a tak vhadzovanie získava Malmö.
     
    8
    Evrova prihrávka tentoraz mala oči, pekným centrom presne našiel hlavu Llorenteho. Jeho zakončenie brankár stihol vyraziť, následne sa navyše píska ofsajd domáceho hráča.
     
    9
    Pogba vybojoval loptu v strednej časti ihriska, po krídle ju posunul Lichtsteinerovi. Ten sa takmer z rohovej zástavky snažil prihrať pred bránu, no aj tento jeho pokus bol zneškodnený.
     
    10
    Pogba bol po odohratí lopty nepríjemne zostrelený Konatem, za čo vidí hráč Malmö prvú žltú kartu v zápase.
     
    11
    Hostia sa svojho súpera dnes rozhodne nezľakli, zatiaľ nesledujeme žiadne betónovanie, naopak Malmö je tím, ktorý bude zahrávať prvý rohový kop v zápase.
     
    12
    Letiacu loptu s prehľadom vyboxoval Buffon, no Švédi aj naďalej zotrvávajú na polovici svojho súpera.
     
    12
    Až teraz sa podarilo Lichtsteiner vyviezť loptu pred pokutové územie súpera. Švajčiarsky stredopoliar posielal loptu pred bránu, tam sa ale nachádzal len pozorný Olsen.
     
    13
    Ten dlhým odkopom vysunul svojich spoluhráčov, ktorí síce držia loptu na svojich kopačkách, no na dostrel brány ich Juventus nepúšťa.
     
    14
    Hostia sa postupne stiahli na svoju vlastnú polovicu, kde navyše stratili loptu, avšak center Evru bol poriadne pretiahnutý a nenašiel žiadneho so spoluhráčov.
     
    15
    Hra je prerušená, na zemi sa ocitol otrasený Rosenberg, ktorý sa vo vzdušnom súboji nešťastne zrazil s vlastným spoluhráčom. nevyzerá to však vážne, zrejme sa bude môcť čoskoro znova zapojiť do hry.
     
    16
    Veľmi sympatickým streleckým pokusom sa nám prezentoval Asamoah. Jeho pokus z dobrých dvadsiatich metrov preletel zhruba pol metra nad bránou.
     
    17
    Marchisio následne rýchlo vrátil hru pred Olsenovu bránu, svojim centrom našiel Pogbu, ktorý sa ale ocitol v postavení mimo hry a navyše si loptu spracoval rukou.
     
    18
    Na opačnej strane však musel zasahovať domáci gólman! Po rýchlom prenesení hry na opačnú stranu ihriska sa do zakončenia dostal Eriksson, avšak Buffon včasným vybehnutím z brány zmenšil útočníkovi uhol a vyrazil na rho.
     
    19
    Švédi zahrávali rohový kop až dvakrát, no ani jeden raz sa im nepodarilo ohroziť bránu, Buffon tak tentoraz mohol zostať v kľude.
     
    20
    Na opačnej strane si na letiaci center nabiehal Asamoah, pozorný Olsen ale zneškodnil aj jeho pokus hlavou.
     
    21
    Malmö malo ďalšiu možnosť zaútočiť, avšak Rosenberg v útoku zbytočne fauloval, čo neušlo pozornosti hlavného arbitra.
     
    22
    Ďalším zákrokom v sklze sa prezentoval Eriksson, ten na jeho nešťastie nohou netrafil loptu ale nohu Asamoaha a tak za svoj zákrok vidí aj žltú kartu.
     
    23
    Malmö pokračuje v nebezpečných rýchlych akciách, tie zatiaľ boli väčšinou zastavené pozorným Cáceresom a Chiellinim. Je to však varovný signál, že aj napriek tomu že hostia sú dnes outsiderom tak môžu byť v útoku nebezpeční.
     
    24
    Asamoah to znova skúsil z väčšej diaľky, jeho pokus bol tentoraz zablokovaný a tak rohový kop bude zahrávať aj Juventus.
     
    25
    Ten zahrával Tévez, hostia sa spočiatku ubránili, no Rosenberg následne fauloval blízko hranice pokutového územia a tak bude mať domáci tím výhodu priameho kopu.
     
    26
    Na prudký center si počkal Olsen a bez väčších problémov ho dokázal vyboxovať do bezpečia. Zvyšok vyriešila obrana, ktorá dlhým odkopom poslal loptu až k Buffonovi.
     
    27
    Bonucci sa teraz zrejme snažil o nejakú nakopávanú loptu, tá ale smerovala do miest, kde sa nenachádzal ani jeden z jeho spoluhráčov, navyše prihrávka bola veľmi prudká a tak by mal hráč veľké problémy s jej spracovaním.
     
    28
    Asamoah je dnes pri streleckej chuti, ale ani jeho ďalší strelecký pokus sa nevmestil do priestoru za Olsenovým chrbtom.
     
    29
    Po nepresnej prihrávke sa domáci hráči sami obrali o loptu, Evra ju už nestihol spracovať a tak mu ušla až za postrannú čiaru.
     
    30
    Hráči Juventusu kombinujú na súperovej polovici, v posledných minútach tak úplne eliminovali akékoľvek snahy súpera o útočenie. Do väčšej príležitosti sa však nedostávajú ani oni.
     
    31
    Až teraz pohrozil Tévez, ktorý sa z pravej strany natlačil až pred bránu, kde však stál pripravený Olsen, ktorému pomohol aj jeden z obrancov. Tévezov pokus z uhla tak nemal šancu na úspech.
     
    32
    A znova Tévez. Tentoraz to skúšal z ľavého rohu šestnástky, odkiaľ vypálil jedovatú strelu, no ani tá nesmerovala do priestoru brány.
     
    33
    Podobným pokusom sa nám na opačnej strane ukázal Eriksson, ale ani jemu sa nepodarilo ohroziť Buffonovu svätyňu. Lopta letela nad.
     
    34
    Hra sa nám prelieva z jednej strany na druhú. V zakončení sa teraz ocitol Llorente, ten ale strieľal v ťažkej pozícii z otočky, no vybojoval aspoň rohový kop.
     
    35
    S tým si obrana hostí poradila, ale len za cenu toho, že roh sa bude opakovať.
     
    36
    Aj teraz sa hráči Malmö oslobodili, aj keď im k tomu nechtiac pomohol poľský rozhodca od ktorého sa lopta odrazila do priestoru, kde sa nenachádzal ani jeden z domácich hráčov.
     
    37
    Rohový kop teraz pre zmenu zahrávali hostia, Eriksson svojim centrom hľadal Rosenberga, ten ale neprestrelil tlupu tiel pred sebou.
     
    38
    Domáci hráči si teraz v útoku nerozumeli, Tévez chcel do pokutového územia vysunúť Lichtsteinera, ten by sa ale ocitol vo viac ako trojmetrovom ofsajde a tak sa do hry ani len nezapájal.
     
    39
    Riadna hracia doba prvého polčasu sa nám pomaly ale isto chýli ku koncu, stále čakáme na úvodný gól. Ani jeden z tímov si v doterajšom priebehu nevypracoval vyslovene gólovú príležitosť.
     
    40
    Hostia budú mať možnosť napraviť to, Chiellini na svojej polovici fauloval Adua a tak Malmö získava priamy kop. Hostia si ešte pýtajú žltú kartu pre Chielliniho, Adu totiž tvrdí, že ho hráč stiahol za dres, no rozhodca akékoľvek dohady odmieta.
     
    41
    Pogba to teraz skúsil individuálne po pravom krídle, pred bránu sa mu nepodarilo odcentrovať, pre svoj tím tak vybojoval aspoň rohový kop.
     
    42
    Mali sme možnosť sledovať nacvičený signál domáceho tímu, ten sa ale hráčom príliš nevydaril, loptu do bezpečia poslal Helander.
     
    43
    Juventus sa momentálne nikam neponáhľa, hráči si loptu vymieňajú na svojej vlastnej polovici ihriska, uvidíme či sa v prvom polčase dočkáme ešte nejakej vydarenejšej akcie.
     
    44
    Teraz sa to mohlo zmeniť! Lichtsteiner dostal loptu do pokutového územia, odkiaľ na Olsena posielal napoly strelu a napoly prihrávku na Asamoaha. Napokon to bolo najhoršie možné riešenie, pretože Olsen stihol jeho pokus tečovať a Asamoah sa už k lopte nedostal.
     
    45
    Beží nám posledná minúta riadnej hracej doby, štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú nadstavovať ešte dve minúty.
     
    45+1
    V nadstavenom čase ešte Tévez svojou aktivitou vybojoval priamy kop z takmer ideálne pozície. Tak uvidíme, či sa napokon ešte dočkáme gólu v prvom polčase.
     
    45+2
    Priamy kop zahrával Bonucci, tomu sa však do strely postavil brániaci hráč. Bonucci nezaváhal odrazenú loptu okamžite znova posielal na bránu, ale len do miest, kde stál pripravený Olsen.
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    To je z prvého polčasu všetko, skóre je po ňom bezgólové. Prevahu na ihrisku mal domáci Juventus Turín, avšak svoje šance nedokázal pretaviť na gól. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 22:48.
     
    Hráči obidvoch tímov dnes po druhý raz opúšťajú svoje šatne, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Hostia po úvodnej rozohrávke okamžite vyštartovali do útoku, bránu sa im ale nepodarilo ohroziť. Naopak, na opačnej strane ihriska pred bránu posielal loptu Lichtsteiner, tú ale zachytila iba obrana Malmö.
     
    47
    Pogba sa následne snažil o vysunutie Llorenteho, ten si síce dokázal v šestnástke súpera spracovať ťažkú loptu, no urobil tak až v ofsajde.
     
    48
    Juventusu to dnes akosi nejde, Evra ďalšou nepresnou prihrávkou doslova zahodil loptu, do útoku sa tak môžu pustiť hostia.
     
    49
    Lichtsteiner na pravom krídle kombinuje s Pogbom, stále sa im ale nedarí nič svetoborné vymyslieť. Väčšinou sú to len centre, ktoré nerobia Olsenovi veľké problémy.
     
    50
    Tentoraz bol Pogbov center zblokovaný na roh, po ktorom má Olsen loptu znova v bezpečí svojich rukavíc.
     
    51
    Lichtsteiner po ďalšej krásnej kombinácii na hranici pokutového územia zaváhal, Pogba ho krásne vysunul až do šestnástky. Lichtsteiner sa síce ocitol v nie najlepšom uhle, no zrejme dosť zbytočne ešte zvolil prihrávku na Llorenteho. Tesne pred ním ale zasiahol obranca, ktorý odkopol loptu do bezpečia.
     
    52
    Následne Asamoah posielal pre Olsena strieľanú prihrávku, ale Llorente jeho úmysel prečítal príliš neskoro a túto prihrávku nestihol zúžitkovať.
     
    53
    Prichádza prvé striedanie v zápase, z ihriska odchádza Rosenberg, jeho miesto na trávniku zaujme Mehmeti.
     
    54
    Malmö sa aj naďalej výborne bráni, Asamoah to znova skúšal posielať pred bránu, ďaleko od nej ešte stihol zasiahnuť obranca.
     
    55
    A znova Asamoah, tentoraz sa jednalo o prudkú strelu, avšak strele chýbalo lepšie umiestnenie. Takto lopta letela len do stredu brány, kde stál pripravený Olsen.
     
    56
    Tévez sa snažil o podobné vysunutie Lichtsteinera ako pred pár minútami, tentoraz bola prihrávka príliš prudká, Olsen včas vybehol a doslova ju uchmatol súperovi spod nôh.
     
    57
    Hra je prerušená, po jednom zo vzdušných súbojov na zemi zostal ležať otrasený Bonucci. Ten dopadol nepríjemne krivo na krk a potrebuje ošetrenie lekárov.
     
    58
    Bonucci opustil hraciu plochu v opatere lekárskeho tímu, uvidíme, či sa ešte zapojí do hry, alebo sa dočkáme prvého striedania aj na strane Juventusu.
     
    59
    Juventus Turín dal gól! Domáci fanúšikovia sa dočkali a bol to naozaj krásny gól! CARLOS TÉVEZ do šestnástky vysunul Asamoaha, ten mu loptu krásne pätičkou vrátil a argentínsky útočník prudkou strelou nedal Olsenovi najmenšiu šancu! 1:0.
     
    60
    Domáci hráči sa radovali aj druhý raz, Lichtsteiner z pravej strany vysunul nabiehajúceho si Llorenteho, ktorý s prehľadom prekonal Olsena, no spomalený záber ukazuje, že sa ocitol v milimetrovom ofsajde, takže gól neplatí.
     
    61
    Domáci tím aj naďalej pokračuje v dobývaní súperovej brány, Malmö sa teraz muselo úplne stiahnuť, strelený gól očividne dodal hráčom Juventusu pohodu na ich kopačky.
     
    62
    Lichtsteiner sa pokúšal o ďalšiu prihrávku pred bránu, jeho prihrávka bola zablokovaná uvidím rohový kop čierno-bielych.
     
    63
    Ani ten sa hráčom nepodaril, mrzieť ich to až tak nemusí, zásluhou Asamoaha sa znova veľmi rýchlo vrátili pred pokutové územie švédskeho tímu.
     
    64
    Svojim spoluhráčom dal chvíľu na oddych Forsberg, ten loptu poslal až pred Buffona. Dobehnúť ju ešte chcel Thelin, domáci brankár však včas vybehol a loptu odohral.
     
    65
    Hráči Juventusu si teraz v útoku nerozumeli, Llorente našiel Téveza na hranici pokutového územia, ten sa okamžite snažil kolmicou vysunúť Asamoaha, ten jeho zámer nepochopil.
     
    66
    Ďalekonosnou strelou to skúsil Pogba, jeho pokus letí vysoko nad.
     
    67
    Lichtsteiner posielal pred bránu ďalší center, aj ten končí v rukaviciach dnes dobre chytajúceho Olsena. Lichtsteinerovi naopak dnes prihrávky príliš nevychádzajú.
     
    68
    Juventus aj naďalej kombinuje na polovici súpera, k strele sa zatiaľ hráči nedostávajú, loptu si totiž vymieňajú v pomerne veľkej vzdialenosti od brány.
     
    69
    Tento trend hry pokračuje aj naďalej eufória z hráčov po strelenom góle trošku opadla, teraz skôr hrajú s rozvahou, určite by nechceli prísť o vedenie kvôli nejakej chybe a brejku hostí.
     
    70
    Sám Lichtsteiner sa teraz ocitol v zakončení. Asamoah mu z ľavej strany pred bránu naservíroval mäkučký center, Lichtsteiner nám predviedol krásnu rybičku, bránu ale netrafil.
     
    71
    Chiellini teraz musel hasiť nebezpečne vyzerajúcu situáciu, po ktorej hrozilo, že sa Malmö dostane do prečíslenia. Loptu odkopol do bezpečia aj za cenu rohového kopu.
     
    72
    Ten si postrážil Buffon, ktorý ženie spoluhráčov naspäť na útočnú polovicu ihriska.
     
    73
    Prichádza druhé striedanie švédskeho tímu, tréner Hareide z ihriska sťahuje pomerne nevýrazného Thelina, ktorého nahradí Kroon.
     
    74
    Čierno-bieli sa so založením ďalšieho útoku príliš nenáhlia, loptu si vymieňajú len na svojej polovici. Rozohrávku im pressingom sťažuje iba čerstvý Kroon.
     
    75
    Domáci hráči poriadne popreháňajú napádajúcich hráčov, tých nechajú šprintovať zo strany na stranu bez toho, aby posunuli loptu bližšie k Olsenovej bráne.
     
    76
    Juventus Turín aj naďalej kontroluje hru, svojho súpera do ničoho nepúšťa, už nám beží posledná pätnásťminútovka riadnej hracej doby.
     
    77
    Tak možno sa dočkáme útoku Juventusu teraz, Llorente si totiž faulom vybojoval priamy kop z takmer ideálnej pozície.
     
    78
    Mali sme možnosť sledovať nacvičený signál po ktorom Evra posielal pozemnú prihrávku po zemi tesne pred Olsenovu bránu. Loptu do brány sa v sklze snažili usmerniť Llorente aj Pogba, obaja sa však len šmykli po zadku bez toho aby loptu trafili.
     
    79
    Samostatným prienikom to skúsil Lichtsteiner, ten bol v pokutovom území tiesnený dvojicou brániacich hráčov, pri svojom postupe padol na zem, hráči si pýtajú pokutový kop, no ten neprichádza.
     
    80
    Následne to Tévez skúšal ďalšou ďalekonosnou strelou, ale ani tentoraz nemieril presne a bránu prestrelil.
     
    81
    Šancu na vyrovnanie teraz budú mať hostia, Bonucci vo vzduchu fauloval hráča švédskeho tímu, bol tam aj lakeť, ale karta sa udeľovať nebude.
     
    82
    S letiacou loptou po priamom kope si poradil Buffon, lopta letí mimo hracej plochy, uvidíme tak posledné striedanie na strane tímu hostí. Zápas skončil pre Erikssona, toho vystrieda Rakip.
     
    83
    Obrovská šanca Juventusu! Pogba na pravej strane vysunul Lichtsteinera, ten najprv zakončoval hlavou, ale Olsen parádne vyrazil. Lichtsteiner následne zakončoval chrbtom k bráne pätičkou, lopta preskočila Olsena a takmer sa dostala k Tévezovi, no brankár hostí ju reflexívne vyrazil tesne predtým ako mohol Argentínčan zakončiť. Naozaj krásne zákroky Olsona.
     
    84
    Ani samotní hráči Juventusu tomu nemôžu stále uveriť, druhý gól by pre nich bol určite ukľudňujúci, takto im stále pokračuje hrozba toho, že by mohol súper vyrovnať skóre.
     
    85
    Prvý raz v zápase strieda aj domáci tím, z ihriska odíde Llorente, opačným smerom vybieha čerstvý Álvaro Morata.
     
    86
    Juventus pokračuje v rozumnej hre, hráči držia loptu na svojich kopačkách, švédsky tím aj naďalej do ničoho nepúšťa, čas do konca stretnutia rýchlo plynie.
     
    87
    Aj na hráčoch Malmö je vidieť zvýšená snaha o útočenie, čo samozrejme otvára priestor pre domáci tím. Hostia tak musia často po strate lopty šprintovať pred vlastného gólmana, čo ich oberá nielen o sily ale aj čas na vyrovnanie.
     
    88
    Po zisku lopty dopredu vyšprintoval čerstvý Álvaro Morata, toho nestíhal čisto zastaviť Helander, pomohol si rukami, Juventus získava priamy kop a Helander žltú kartu.
     
    89
    Juventus Turín dal gól! Je rozhodnuté, loptu si pred seba postavil CARLOS TÉVEZ, ktorý nechytateľnou strelou obstrelil múr a poslal loptu k ľavej tyči, kde Olsen nemal nárok.
     
    90
    Tréner Allegri na posledné minúty zápasu posiela na ihrisko dvojicu hráčov, hrdinu zápasu Téveza nahradí Giovinco.
     
    90
    A Lichtsteinera vymení Rômulo.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú nadstavovať 3 extra minúty.
     
    90+2
    Zápas sa dohráva na polovici švédskeho tímu, Juventus sa už ale pred bránu tak netlačí, ponad pokutové územie síce preletí nejaký ten center, ale hráči sa už tak nehrnú pred Olsena.
     
    90+3
    Adu ešte fauloval Asamoaha v strede ihriska, čoskoro príde záverečný hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončí dnešný zápas.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované, favorizovaný Juventus sa dnes stáva víťazom duelu. Po bezgólovom polčase prišli dva krásne gól Téveza, ktoré rozhodli o tom, že Juventus Turín si podľa predpokladov po prvom zápase tohtosezónnej Ligy majstrov do tabuľky pripíše tri body. Domáci tím druhý polčas jasne kontroloval hru, svojho súpera do ničoho nepustil a tak zvíťazil zaslúžene.

    Odomňa je to všetko, prajem Vám pekný zvyšok večera. (22:41:21)

    Andrej Marienka

    Góly: 59. Tévez, 89. Tévez

    Karty:   10. Konate (MMO), 22. Eriksson (MMO), 88. Helander (MMO)


    Juventus Turín: Buffon – Chiellini, Bonucci, Cáceres – Marchisio – Asamoah, Pogba – Evra, Lichtsteiner – Tévez, Llorente
    Náhradníci: Storari – Ogbonna, Álvaro Morata, Coman, Rômulo, Giovinco, Padoin

    Malmö FF: Olsen – Konate, Helander, Halsti, Johansson, Tinnerholm – Forsberg, Eriksson – Adu – Thelin, Rosenberg
    Náhradníci: Azinovic – Kroon, Cibicki, Hammar, Nazari, Mehmeti, Rakip

    Rozhodca: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (všetci POL)