Olympiakos – Atlético Madrid 3:2 (kon.) | Juventus – Malmö 2:0 (kon.) | Real Madrid – Bazilej 5:1 (kon.)
Liverpool – Razgrad 2:1 (kon.) | Monaco – Leverkusen 1:0 (kon.) | Benfica – Zenit 0:2 (kon.)
Galatasaray – Anderlecht 1:1 (kon.) | Dortmund – Arsenal 2:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
2:0 (0:0)
Malmö FF
Utorok 16.09.2014, 20:45 • Juventus Stadium (Turín) • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, favorizovaný Juventus sa dnes stáva víťazom duelu. Po bezgólovom polčase prišli dva krásne gól Téveza, ktoré rozhodli o tom, že Juventus Turín si podľa predpokladov po prvom zápase tohtosezónnej Ligy majstrov do tabuľky pripíše tri body. Domáci tím druhý polčas jasne kontroloval hru, svojho súpera do ničoho nepustil a tak zvíťazil zaslúžene.

    Odomňa je to všetko, prajem Vám pekný zvyšok večera. (22:41:21)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Adu ešte fauloval Asamoaha v strede ihriska, čoskoro príde záverečný hvizd hlavného rozhodcu, ktorý ukončí dnešný zápas.
     
    90+2
    Zápas sa dohráva na polovici švédskeho tímu, Juventus sa už ale pred bránu tak netlačí, ponad pokutové územie síce preletí nejaký ten center, ale hráči sa už tak nehrnú pred Olsena.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú nadstavovať 3 extra minúty.
     
    90
    A Lichtsteinera vymení Rômulo.
     
    90
    Tréner Allegri na posledné minúty zápasu posiela na ihrisko dvojicu hráčov, hrdinu zápasu Téveza nahradí Giovinco.
     
    89
    Juventus Turín dal gól! Je rozhodnuté, loptu si pred seba postavil CARLOS TÉVEZ, ktorý nechytateľnou strelou obstrelil múr a poslal loptu k ľavej tyči, kde Olsen nemal nárok.
     
    88
    Po zisku lopty dopredu vyšprintoval čerstvý Álvaro Morata, toho nestíhal čisto zastaviť Helander, pomohol si rukami, Juventus získava priamy kop a Helander žltú kartu.
     
    87
    Aj na hráčoch Malmö je vidieť zvýšená snaha o útočenie, čo samozrejme otvára priestor pre domáci tím. Hostia tak musia často po strate lopty šprintovať pred vlastného gólmana, čo ich oberá nielen o sily ale aj čas na vyrovnanie.
     
    86
    Juventus pokračuje v rozumnej hre, hráči držia loptu na svojich kopačkách, švédsky tím aj naďalej do ničoho nepúšťa, čas do konca stretnutia rýchlo plynie.
     
    85
    Prvý raz v zápase strieda aj domáci tím, z ihriska odíde Llorente, opačným smerom vybieha čerstvý Álvaro Morata.
     
    84
    Ani samotní hráči Juventusu tomu nemôžu stále uveriť, druhý gól by pre nich bol určite ukľudňujúci, takto im stále pokračuje hrozba toho, že by mohol súper vyrovnať skóre.
     
    83
    Obrovská šanca Juventusu! Pogba na pravej strane vysunul Lichtsteinera, ten najprv zakončoval hlavou, ale Olsen parádne vyrazil. Lichtsteiner následne zakončoval chrbtom k bráne pätičkou, lopta preskočila Olsena a takmer sa dostala k Tévezovi, no brankár hostí ju reflexívne vyrazil tesne predtým ako mohol Argentínčan zakončiť. Naozaj krásne zákroky Olsona.
     
    82
    S letiacou loptou po priamom kope si poradil Buffon, lopta letí mimo hracej plochy, uvidíme tak posledné striedanie na strane tímu hostí. Zápas skončil pre Erikssona, toho vystrieda Rakip.
     
    81
    Šancu na vyrovnanie teraz budú mať hostia, Bonucci vo vzduchu fauloval hráča švédskeho tímu, bol tam aj lakeť, ale karta sa udeľovať nebude.
     
    80
    Následne to Tévez skúšal ďalšou ďalekonosnou strelou, ale ani tentoraz nemieril presne a bránu prestrelil.
     
    79
    Samostatným prienikom to skúsil Lichtsteiner, ten bol v pokutovom území tiesnený dvojicou brániacich hráčov, pri svojom postupe padol na zem, hráči si pýtajú pokutový kop, no ten neprichádza.
     
    78
    Mali sme možnosť sledovať nacvičený signál po ktorom Evra posielal pozemnú prihrávku po zemi tesne pred Olsenovu bránu. Loptu do brány sa v sklze snažili usmerniť Llorente aj Pogba, obaja sa však len šmykli po zadku bez toho aby loptu trafili.

    Andrej Marienka

    Góly: 59. Tévez, 89. Tévez

    Karty:   10. Konate (MMO), 22. Eriksson (MMO), 88. Helander (MMO)


    Juventus Turín: Buffon – Chiellini, Bonucci, Cáceres – Marchisio – Asamoah, Pogba – Evra, Lichtsteiner – Tévez, Llorente
    Náhradníci: Storari – Ogbonna, Álvaro Morata, Coman, Rômulo, Giovinco, Padoin

    Malmö FF: Olsen – Konate, Helander, Halsti, Johansson, Tinnerholm – Forsberg, Eriksson – Adu – Thelin, Rosenberg
    Náhradníci: Azinovic – Kroon, Cibicki, Hammar, Nazari, Mehmeti, Rakip

    Rozhodca: Marciniak – Sokolnicki, Listkiewicz (všetci POL)