Podbrezová – Dunajská Streda 3:0 (kon.) | Trnava – B. Bystrica 5:2 (kon.) | Košice – Senica 0:0 (kon.)
Ružomberok – Myjava 2:2 (kon.)
koniec
MFK Košice
0:0 (0:0)
FK Senica
Utorok 16.09.2014, 15:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Predzápasové kurzy
     
    Zápas sa skončil bezgólovou remízou, body si teda oba tímy rozdelia. S týmto konštatovaním sa s vami lúčime a prajeme vám ešte príjemný zvyšok dňa. (17:22:39)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Lukáš Opiela, prichádza Tomáš Komara.
     
    90+2
    Košičania v samom závere nadstavenej dvojminútovky v stopercentnej šanci, no napokon iba v ofsajde. Veľká smola pre Nováka.
     
    90+1
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Tomáš Majtán, prichádza Jakub Kosorin.
     
    90
    Tak toto bude Košičanov ešte poriadne mrzieť! Sekulič mal stopercentnú šancu, ale loptu v nej napálil iba do stredu bránky, kde stál Šulla.
     
    89
    Košickí hráči rohový kop nerozohrali práve ukážkovo, ale aj napriek tomu ostávajú na útočnej polovici a pokúšajú sa niečo vymyslieť.
     
    88
    Domáci Sekulič to vymyslel skutočne bravúrne! Sám prešiel popri ľavej postrannej čiare až ku bránke hostí, kde ale nedokázal z veľkého uhla zakončiť. Aj napriek tomu získal rohový kop.
     
    87
    Na trávniku ostal na moment ležať Anselmo Gava. Vyzeralo to na kŕče v nohách, no napokon veľký bojovník pokračuje v hre.
     
    86
    Košickí futbalisti museli v ostatných minútach čeliť tlaku súpera, no všetko zvládli a podarilo sa im neinkasovať. Hostí môžu nepremenené šance mrzieť, podľa všetkého by ich premenenie rozhodlo o zisku troch bodov.
     
    85
    Senica je veľmi aktívna a ostáva na útočnej polovici. Prekvapiť sa tam pokúšal Anselmo, no loptu si príliš predkopol a zakončovať ani prihrávať napokon nemohol.
     
    84
    Košický gólman úplne zaváhal a Senica by si zaslúžila túto chybu potrestať. Stijakovič ostal nepochopiteľne stáť na čiare, zatiaľ čo z ľavej strany v gólovej pozícii zakončoval zrejme Mazáň. Loptu ale našťastie pre východniarov poslal iba tesne vedľa bránky.
     
    83
    Takmer sme to zakríkli! Defenzíva Košíc úplne zaspala a do útoku sa rútil ajtán. Jeho loptu Stijakovič vo vysokom výbehu vyrazil a na jeho šťastie ju do siete neposlal ani nabiehajúci Piroska. Veľká škoda pre hostí.
     
    82
    Záver zápasu sa blíži, no my stále vidíme iba množstvo nepresností na oboch stranách. Podľa všetkého gól už nepadne.
     
    81
    Do útoku zamierili aj Košičania. Podarilo sa im to po ľavej strane, no ich následný center pred bránku ani len neprešiel.
     
    80
    Na trávniku ostal po nepríjemnom strete s jedným zo súperov ležať Opiela. Vyzerá to na bolesti v nohe, no hosťujúci hráč bude našťastie v poriadku.
     
    79
    Napokon predsa len áno. Senica dostala loptu do útoku a potom prišiel center do vápna, ktorý ale zrejme Mazáň poslal iba do rukavíc Stijakoviča.
     
    78
    Žiadnemu z celkov sa nechce body deliť, ale snaha a chcenie zápasy nerozhodnú. Na trávniku sa nedeje nič zaujímavé.
     
    77
    V Košiciach na úvodný gól tohto zápasu stále iba čakáme. Zatiaľ čo na ostatných štadiónoch o presné zásahy núdza nie je, východ republiky sa zatiaľ nedočkal.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly:

    Karty:   41. Viazanko (KOS), 64. Sekulić (KOS) – 18. Majtán (SEN), 50. Ventúra (SEN)


    MFK Košice: Stijaković – Sekulić, Ostojić, Korijkov, Tóth – Kavka, Šinglár (35. Pačinda, 63. Novák), Viazanko, Bukata – Škutka, Haskič.
    Náhradníci: Tofiloski – Huk, Pavúk, Skvašík, Pačinda, Diaby, Novák.

    FK Senica: Šulla – Pavlík, Pillár, Mazáň, Gava – Chvátal, Hušek, Opiela (90+2. Komara), Ventúra (56. Kóňa) – Majtán (90+1. Kosorin), Piroska.
    Náhradníci: Junas – Filípek, Kóňa, Komara, Mráz, Královič, Kosorin.

    Rozhodca: Matúš – Chládek, Mikulaj