Sereď – Nové Mesto n/V 2:0 (kon.) | MFK Košice B – R. Sobota 2:0 (kon.)
koniec
MFK Košice B
2:0 (1:0)
MŠK Rimavská Sobota
Nedeľa 31.08.2014, 16:00MONACObet liga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Hosťom sa podarilo konečne rozvlniť sieť, no to iba po ofsajde. Bránka Košíc je pre nich dnes úplne zakliata.
     
    90
    Zraneným hráčom je domáci Trebuňák, čiže hráč, ktorý mal veľké problémy aj pred chvíľou. Z trávnika ho odniesli na nosidlách a okamžite sa mu venujú aj prítomní záchranári. S určitosťou ide o nejaké zranenie nohy. Pevne veríme, že bude v poriadku.
     
    88
    Trebuňák síce s problémami, ale predsa len pokračuje v hre. Skvelá správa, pretože výraz v jeho tvári bol poriadne bolestivý. Napokon ale tvrdý chlapík situáciu rozchodil.
     
    87
    Na trávnik museli prísť aj lekári, ktorí pomáhajú zranenému Trebuňákovi po zrážke s gólmanom. Po vlastných už odkráčal mimo hracej plochy a my veríme, že bude v poriadku.
     
    86
    Medzičasom sa síce pokračuje v hre, ale Trebuňák stále leží pred bránkou súpera. Hra sa presunula na opačnú polovicu, kde sa MŠK snaží o kontaktný gól a Prošovský sa medzičasom venuje zranenému hráčovi.
     
    85
    Košičania mohli svoj náskok ešte zvýšiť! Trebuňák sa v samostatnom nájazde pokúšal prekonať brankára, s ktorým sa ale zrazil a zakončiť nedokázal.
     
    84
    MFK Košice B dáva gól!
    Po rýchlom protiútoku je rozhodnuté. ĽUBOMÍR SLINČÁK s veľkým prehľadom využil zaváhanie obrany i gólmana a strelou z veľkej vzdialenosti poslal loptu do odkrytej siete.
     
    83
    Toto vôbec nevyzeralo zle! Center letel z ľavej strany priamo pred bránku, kde bol Lupták, no hlavičkový súboj s obrancom nevyhral.
     
    81
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Boris Gáll, prichádza Ľubomír Slinčák.
     
    73
    Žltú kartu dostáva aj hosťujúci Čertík, ktorý stiahol súpera k zemi.
     
    72
    Žltú kartu dostává Benetka (MFK Košice B).
     
    70
    Na opačnej polovici sme videli samostatný nájazd na Prošovského, ktorý ale Trebuňák strelou zakončiť nedokázal. Hosťujúci gólman kuážkovo vybehol a hráči sa zrazili. Trebuňák ako i Prošovský ostali ešte ležať na zemi, no rozhodca nereaguje.
     
    69
    Táto situácie už ale vyzerala sľubnejšie! Striedajúci Lupták to skúsil strelou spoza šestnástky, ktorá bola poriadne prudká a mala gólové parametre. Brankár Ružinský ale pozorne prečítal jej dráhu a situáciu v páde vyriešil.
     
    62
    Striedanie v tíme MŠK Rimavská Sobota: z ihriska odchádza Andriy Zahranychnyy, prichádza Lukáš Lupták.
     
    59
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Lazar Dordevič, prichádza Patrik Vansa.
     
    58
    Košičania z vlasntej obrannej polovice podnikli rýchly protiútok, na ktorého konci sa striedajúci Trebuňák pokúsil napraviť svoje zaváhanie, no bombou z väčšej vzdialenosti minul priestor troch žrdí.
     
    54
    Košice v útoku naďalej ostali a teraz poriadne rozosmiali svojich fanúšikov! Výbuch smiechu na tribúne spôsobil striedajúci Trebuňák, ktorý stojac niekoľko desiatok centimetrov pred bránkou hlavičkou poslal loptu úplne mimo. Rozhodca navyše signalizuje aj ofsajd, no komentáre prítomných divákov sú na nezaplatenie.
     
    53
    Košickí futbalisti presunuli loptu na opačnú polovicu trávnika a vybojovali rohový kop. Po ňom letela lopta priamo pred bránku na kopačku Dimuna, ktorý ale pri bližšej žrdi nepochopiteľne minul svätyňu Rimavskej Soboty.
     
    52
    Pred Ružinským bolo poriadne horúco! Hostia sa z ničoho nič nasťahovali do šestnástky domáceho tímu, no na odraz guľatého predmetu neboli pripravení a zakončiť nedokázali. Bezpochyby rozmočený trávnik im situáciu pri útočení vôbec neuľahčil.
     
    51
    Striedanie v tíme MFK Košice B: z ihriska odchádza Erik Pačinda, prichádza Mojmír Trebuňák.
     
    50
    Košičania v ďalšej stopercentnej pozícii, no ani v tomto prípade si neporadili. Dordevič centroval z ľava, ale opäť sme videli iba ofsajd.
     
    48
    Domáci mohli vzápätí opäť skórovať, teraz by už ale ich presný zásah platil. Bol to zrejme Pačinda, kto sa vo vápne hodil po lopte, no jeho prudká rana bola zblokovaná.
     
    47
    Košičania sa už radovali z gólu! No ten napokon pre ofsajd platiť nemôže. Loptu do siete dostal Gáll, no iba z nedovolenej pozície. Pokračujeme za stavu 1:0.
     
    42
    Skvelá šanca Košičanov na druhý gól v zápase! Domáci tím sa pomerne nenápadne dostal na útočnú polovicu, loptu mal na kopačke Pačinda, no Prošovský sa skutočne vyznamenal. Proti útočiacemu hráčovi vzorne vybehol a jeho tvrdú strelu telom zrazil na rohový kop.
     
    34
    Bezprostredne po rohu ešte nebezpečenstvo neprišlo, no o pár sekúnd neskôr už áno! Hosťujúci Hladík zakončoval spoza šestnástky hlavou, no jeho lopta smerovala zrejme iba tesne vedľa bránky. Ružinského ale prekvapila, mal s ňou veľké problémy a napokon ju vyrazil iba na ďalší roh.
     
    29
    Košičania mohli zvýšiť svoj náskok! S loptu na kopačke sa do útoku rútil zrejme Gáll, no v rýchlosti z uhla priestor troch žrdí tesne minul.
     
    9
    Domáci hráči mohli dokonca svoje vedenie ešte navýšiť! Huk dostal prihrávku v rohu šestnástky, obtočil sa okolo súpera, no napokon zakončil iba presne do rukavíc Prošovského.
     
    1
    MFK Košice B dáva gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Okamžite po výkope súpera si Košičania prevzali loptu, ponúkli ju šprintujúcemu MICHALOVI HORODNÍKOVI, a ten strelou do ľavej šibenice otvára skóre zápasu.

    Veronika Pancuráková


    Hľadáme spravodajcu pre tím MŠK Rimavská Sobota. Viac informácií tu.

    Góly: 1. Horodník, 84. Slinčák

    Karty:   72. Benetka (KEB), 73. Čertík (KEB)


    MFK Košice B: Ružinský – Huk, Pačinda, Pavúk (K), Gáll, Dordević, Benetka, Vancák, Hrijak, Dimun, Horodník
    Náhradníci: Afouxenidis – Urban, Jano, Trebuňák, Ndiaye, Slinčák, Vansa

    MŠK Rimavská Sobota: Prošovský – Gálik, Morháč, Köböl, Chovanec, Popović, Čertík, Kotľar, Hladík, Petrán, Zahranychnyy
    Náhradníci: Michálek – Lupták, Andráši, Bial

    Rozhodca: Perašin – Jánošík, Ličko, Čiernik

    Diváci: 310