Almería – Espanyol 1:1 (kon.) | Eibar – Sociedad 1:0 (kon.) | Vigo – Getafe 3:1 (kon.)
Barcelona – Elche 3:0 (kon.) | Levante – Villarreal 0:2 (kon.)
koniec
Levante UD
0:2 (0:0)
Villarreal CF
Nedeľa 24.08.2014, 23:00 • Estadio Ciudad de Valencia (Valencia) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Na Estadio Ciudad de Valencia zvíťazila futbalová spravodlivosť. Villarreal bol prakticky počas celého stretnutia lepším a nebezpečnejším celkom, no napriek tomu sa dokázal presadiť až desať minút po prestávke. Levante sa ani potom nedokázalo zobudiť a tak prišiel zákonitý trest od Cherysheva. Šancu na čestný gól zas na druhej strane zahodil Martins a Žltá ponorka tak prikrášlila tri body čistým kontom Sergia Asenja.

    S týmto konštatovaním sa s vami lúčim. Ďakujem za pozornosť a prajem úspešný štart do nového týždňa. (00:51:20)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    V úvode dvojminútového nadstavenia si domáci konečne vypracovali schodnú šancu na kontaktný gól, ale už bolo neskoro a navyše z toho gól i tak nebol. Na ľavej strane sa k presnému centru odhodlal Karabelas, ktorý hľadal hlavu Rafaela Martinsa. Gréckemu bekovi sa to i podarilo, Martins zas zvládol hlavičkový súboj s Víctorom Ruízom, no loptu poslal zo siedmich metrov iba do pravej žrde. Levante si však za pasívnu a sterilnú hru nič iné ani nezaslúžilo.
     
    90
    Sergio Asenjo vyprodukoval vôbec prvú chybu v zápase, keď si nedokázal správne vypočítať výskok na centrovanú loptu. García ale jeho chybu nepotrestal.
     
    89
    Na druhej strane sme boli svedkami zaujímavého pokusu od striedajúceho Vietta, no ten mieril iba tesne mimo ľavej žrde.
     
    88
    Lopta však preletela celou šestnástkou bez zásahu a na druhej strane opäť nestihol uzavrieť šestnástku Karabelas.
     
    87
    Domáci sa to ešte pokúsia zmeniť po rohovom kope, ktorý v pravom rohu ihriska dokázal vybojovať nedávno trestaný López.
    CHERYSHEV(M.GóMEZ) - 0:2
     
    85
    Villarreal dal gól!
    Výborná spolupráca dvoch striedajúcich hráčov Žltej ponorky stála na začiatku druhého a zrejme už definitívneho gólu v sieti Jesúsa Fernándeza. Javier Espinosa začal peknú akciu z ľavej strany, odkiaľ po zemi preniesol hru doprava na ďalšieho hosťujúceho žolíka Moia Gómeza. Ten si obhodil Karabelasa a následne prudko odcentroval pred bránku. Na jeho prízemný strielaný center najlepšie reagoval DENIS CHERYSHEV, ktorý z hranice malého vápna prekonáva padajúceho gólmana Levante. Hostia sa ujímajú rozhodujúceho vedenia.
     
    84
    Úvodnú žltú kartu na domácej strane si vyslúžil pravý obranca Pedro López, ktorý pri čiare podrazil unikajúceho Espinosu. Rozhodca Fernández bol neoblomný.
     
    83
    Ich snahu ale zastavil zbytočný faul od Péreza. Domáci tak musia opustiť polovicu žltých a minútky medzitým neúprosne ubiehajú.
     
    82
    Výborná práca v podaní Anteho Rukavinu, ktorý nepustil k centru Casadesúsa. Levante ale zostáva usadené v rohu ihriska.
     
    81
    Karabelas predsa len nie je tak márny, ako sa javil v úvodnej časti. Tentokrát sa prezentoval ďalším zaujímavým centrom do vápna, ktorý len s námahou odvracal Ruíz.
     
    80
    Desať minút pred koncom opúšťa trávnik i najlepší hráč dnešného zápasu Giovani dos Santos, ktorého vymení argentínska posila Luciano Vietto.
     
    79
    Výborný hokejový strom teraz vytasil Pérez, ktorý odblokoval Triguerosa. Na zelenom trávniku mu to ale neprešlo.
     
    78
    Moi Gómez fauluje na súperovej polovici a opäť sa tak hrať chvíľku nebude. Všetko hrá zatiaľ do kariet hostí z Villarrealu.
     
    77
    Domáci na tom nič nezmenili ani po voľnom kope z vyše dvadsiatich metrov. Martins napálil loptu iba do dobre postaveného múru.
     
    76
    Štvrťhodinu pred koncom sme tak stále bližšie k druhému gólu hostí, než domácemu vyrovnaniu. Tento jav platí už od Ucheho gólu.
     
    75
    Mexičana to rozhodilo natoľko, že sa nezmohol na viac, než nepresný center na vzdialenejšiu žrď, kde pracoval iba Simao Junior.
     
    74
    Giovani dos Santos si dával s rozohrávkou rohového kopu až príliš načas, čo David Fernández nehodlal tolerovať a okamžite mu vytiahol žltú kartu.
     
    73
    Ani on si však ešte nezahrá, pretože Levante sa musí znovu brániť. Pri pravej rohovej zástavke je už nachystaný Giovani dos Santos.
     
    72
    David Barral sa dnes prakticky nedostal do hry, čo postrehol i domáci kouč, ktorý ho vymení za čerstvého Rafaela Martinsa.
     
    70
    Moi Gómez sa mohol postarať o zdvojnásobenie vedenia hostí. To by bolo striedanie ako hrom! Na začiatku rýchlej akcie nebol nik iný, než Giovani dos Santos, ktorý vyslal do šance ruského rýchlika Cherysheva. Ten sa prešmykol pomedzi domácich zadákov a následne i so šťastím prepasíroval loptu na druhú stranu, kde bol práve čerstvý Gómez. Ten mal pred sebou odkrytú bránku, no ležiaceho Jesúsa zastúpil na čiare doteraz slabučký Karabelas, ktorý parádnym sklzom na čiare zabránil pohrome. Z druhej vlny sa už Žltá ponorka nepresadila, pokračujeme za tesného vedenia hostí.
     
    68
    Doterajší hrdina zápasu Ikechukwu Uche schádza i so svojimi boľačkami dole. Okrem narazeného stehna má nad okom tržnú ranu, z ktorej krváca. Strelený gól však za tú bolesť rozhodne stál. Na jeho miesto príde Moi Gómez.
     
    67
    Kapitán Bruno Soriano teraz zbytočne zavrel svojich spoluhráčov na vlastnej polke, keď sa mu nepodarilo vyviesť loptu smerom nahor.
     
    66
    Levante sa za desať minút od inkasovaného gólu dostalo maximálne k jednému rohu. To na vyrovnanie stačiť skrátka nemôže.
     
    65
    Okamžite po góle sa nám teda tempo poriadne rozkúskovalo. To ale vyhovuje jedine hosťujúcemu Villarrealu, ktorý právom vedie.
     
    64
    Camarasa skutočne nemôže pokračovať ďalej a to je ďalší škrt pre domáceho trénera Mendilibara. Na jeho miesto už stihol poslať Rubéna Garcíu.
     
    63
    Hostia pripravujú prvé striedanie, keď sa na trávnik pozrie Javier Espinosa. Miesto mu prenechal gólový asistent Cani.
     
    62
    Zdá sa, že problémy Camarasu budú vážnejšie, než sa pôvodne zdalo. Problémom sa zdá byť pravé koleno.
     
    61
    Domáci musia riešiť ďalšie problémy, keď sa na trávniku v nelichotivej pozícii ocitá stredopoliar Camarasa.
     
    60
    Hostia sa ale bez výraznejších problémov dokázali ubrániť. Loptu zľahka pridvihol Gabriel Paulista a šestnástku žltých už neuzatváral nik.
     
    59
    Práve nový muž na hracej ploche bude môcť rozohrávať rohový kop z pravej strany, ktorý rezultuje zo snahy Xumetru.
     
    58
    Domáci v zápätí reagujú striedaním, ktoré však bolo pripravené ešte pred inkasovaným gólom. Namiesto nevýrazného Ivanschitza príde Víctor Pérez.
    UCHE - 0:1
     
    56
    Villarreal dal gól!
    Tak čo sa hosťom nepodarilo v prvom polčase, darí sa im po desiatich minútach toho druhého. Villarreal sa nedokázal presadiť z veľkého tlaku v úvodnej časti, no teraz udiera prakticky z ničoho. Krásnu akciu stredom ihriska začal Trigueros, ktorý na osi ihriska prihrával Canimu. Ten z prvej poslal loptu na IKECHUKWUHO UCHEHO, ktorý si telom odstavil stopéra Adoua a razom sa už ocitol zoči-voči Jesúsovi. So samotnou koncovkou si nigerijský futbalista ťažkú hlavu nerobil a povedľa domáceho gólmana otvára skóre zápasu.
     
    55
    Druhé dejstvo zatiaľ nemá ani obrátky toho prvého, v ktorom nás bavila predovšetkým úvodná štvrťhodina zápasu.
     
    54
    Na karty je to už 0:2, na čisté gólovky 0:3, no najdôležitejšie sú momentálne dve nuly na ukazovateli skóre.
     
    52
    V krátkom slede prichádza i druhá žltá karta pre hostí. Jej adresátom je Ikechukwu Uche, ktorý pri spracovaní lopty na polovici ihriska siahol do Karabelasovej tváre.
     
    51
    Je zaujímavé, že napriek veľkej aktivite hostí sme zatiaľ nevideli veľa nedovolených zákrokov domácich hráčov UD.
     
    50
    Na druhej strane sa opäť pripomenul dos Santos, tkroý sa snažil osloviť Caniho, no pred ním pracoval iba Jesús.
     
    49
    Ďalšia hrozba už ale z toho neplynula. Voľný kop Levante sa príliš nepodaril, ľahkú strelu si Asenjo bez problémov postrážil.
     
    48
    Po prvýkrát v celom zápase sa otvoril kúsok voľného priestoru pred pravým krídelníkom Xumetrom, ktorý sa okamžite nadýchol k expresnému šprintu. Jaume Costa ho samozrejme nehodlal pustiť do šestnástky, no za siahnutie po ručnej vidí prvú žltú kartu v zápase.
     
    47
    Do druhej časti sme už nevstúpili tak divoko, ako tomu bolo v úvode zápasu, kedy hostia hneď dvakrát dokázali Levante pohroziť.
     
    46
    Na druhé dejstvo vybehli oba celky v nezmenených zostavách. Výkop druhej časti obstarali hosťujúci hráči z Villarrealu.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    V úvodnom dejstve neskorého zápasu sme sledovali futbal na jednu bránku. Lepším mužstvom bol po všetkých stránkach Villarreal, ktorý sa len vinou poriadnej dávky nešťastia nedočkal úvodného presného zásahu. Trikrát bol k tomu veľmi blízko Giovani dos Santos, no Mexičan si zatiaľ s efektivitou príliš nepotykal.

    Možno sa to zmení v druhom dejstve, ktoré začína približne o 0:02.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Na pravej strane si opäť našiel kúsok priestoru Cani, no aj tento jeho center pristál iba na hlave domáceho obrancu.
     
    44
    Villarreal však z poskytnutej štandardnej situácie nič nevyťažil a jeho snahu napokon zbytočným faulom na súperovej poilovici zastavil stopér Ruíz.
     
    43
    Veľmi sa mi páči aj Cheryshev a aktivita stredovej dvojice Bruno Soriano a Trigueros. O niečo menej už López, ktorý teraz fauloval spomínaného Rusa.
     
    42
    Bývalý hráč londýnskeho Tottenhamu či katalánskej Barcelony je zatiaľ tým najlepším, čo dnešný neskorý zápas ponúka.
     
    41
    Zdalo sa, že do Santosovi napokon pomôžu rozhodcovia venovanou penaltou, no postranný arbiter správne signalizoval Mexičanov ofsajd.
     
    40
    A nestane sa tak ani po Caniho centri z pravej strany, ktorý našiel Jesúsa Fernándeza tentokrát dokonale pripravenoého.
     
    39
    Ak však budú pokračovať v rovnakom tempe, tak ten zásah spásy proste bude musieť prísť. Zatiaľ sa tak ale nedeje.
     
    38
    Hosťujúce vedenie už bolo viackrát na spadnutie, no Levante zatiaľ drží nulu. Predchádzajúce premrhané šance by hostí ešte mohli mrzieť.
     
    37
    Mexičan, ani žiaden z jeho spoluhráčov sa tak ešte nepresadili a to je pred nami už len desať minút úvodnej časti.
     
    36
    Giovani dos Santos sa dnes gólu asi nedočká. Osobne by som to však tomuto Mexičanovi doprial. Ľavá strana Levante kvôli jeho nepretržitému pohybu doslova horí. Znovu si poľahky zasekol zúfalého Karabelasa, následne si nachystal loptu na silnejšiu ľavačku a opäť z okraja šestnástky nebezpečne vystrelil. Tentokrát už výšku odhadol dobre, no pre zmenu zabudol svoj pokus vycentrovať. Lopta sa krútila okolo pravej žrde zhruba pol metra ďaleko. Jesús by sa možno naťahoval márne.
     
    35
    Prepracoval ich tam agilný do Santos, no práve po jeho strate lopty prichádza k postupnému vyľudneniu polovice Žiab.
     
    34
    Značne mu k tomu pomohla i dobre koncentrovaná defenzíva CF, ktorá okamžite odpratala loptu. Villarreal už opäť v rohu súperovej polky.
     
    33
    Asenjovi sa asi po prvýkrát zarosilo čelo, keď sa musel vrhnúť po ostrom centri od Lópeza. Bývalý gólman madridského Atlética to ale zvládol.
     
    32
    Na domáceho zakončovateľa Davida Barrala prešla hádam prvá lopta zo strany, no loptu poslal tiesnený iba nad seba. Penalta sa taktiež pískať nebude, aj keď s týmto verdiktom nesúhlasí a tasí sarkastický smiech.
     
    31
    Domácim sa to podarilo prekonať dlhou loptou od Lópeza, ktorý vysunul Barrala, no toho si dobre prikryl Jaume Costa.
     
    30
    Ďalej, ako 5-10 metrov za poliacu čiaru sa domáci ešte prakticky nedostali. Problém im robí predovšetkým aktívny pressing Triguerosa s Brunom.
     
    29
    Domáci sa zatiaľ síce trápia, no napriek tomu si udržujú miernu prevahu v držaní lopty. Percentá ale získavajú výlučne na vlastnej polovici.
     
    28
    Na druhej strane ihriska sa spoza bránky ozýva poriadny hukot, keď sa Casadesús zrútil v šestnástke CF. David Fernández však po kontakte s Ruízom správne rozpažil.
     
    27
    Kapitán žltých Bruno Soriano rozdal loptu doľava na aktívneho Cherysheva, ktorého zrazený center sa však ocitol iba vo Fernándezovej náruči.
     
    26
    Camarasa teraz kriticky zlyhal v rozohrávke, no na šťastie pre domácich, Caniho rýchlu rozohrávku dokázal zastaviť El Adoua.
     
    25
    Po výborných dvanástich minútach, respektíve úvodnej štvrťhodine sa nám hra postupne vyrovnala, no je to spôsobené predovšetkým úpadkom hosťujúceho tempa.
     
    24
    Nikam to však nevedie a po výbornom napádaní od Giovaniho prichádza dokonca k chybe Simaa Juniora. Camarasa ho ale v zápätí dokázal podržať.
     
    23
    Levante azda po prvýkrát začalo kombinovať i na súperovej polovici a tento zriedkavý jav trvá už hádam poldruha minúty.
     
    22
    Teraz ale musíme pochváliť domáceho lídra defenzívy Davida Navarra, ktorý v sklze dokázal odzbrojiť unikajúceho Santosa.
     
    21
    Práca Sergia Asenja zatiaľ spočíva iba v zbieraní odrazených lôpt a občasnom zapojení sa do rozohrávky svojich spoluhráčov.
     
    20
    Katastroficky teraz rozohrával rakúsky stredopoliar Andreas Ivanschitz, ktorý prakticky venoval loptu gólmanovi Asenjovi.
     
    19
    Ofenzíva Leavante je zatiaľ proste bez pohybu a kreatívna sila Žiab tak často končí už na poliacej čiare. To nie je pre domácich dobré zistenie.
     
    18
    No a pokračovali sme rohovým kopom hostí, ktorý rozohrával Cani, no centrovaná lopta si našla iba hlavu kapitána Davida Navarra.
     
    17
    Hlavný arbiter David Fernández teraz pobavil strateným sprejom, no po jeho znovuobjavení môžeme pokračovať ďalej.
     
    16
    Po štvrťhodine hry tak stále čakáme na úvodný presný zásah, no pri takomto tempe a nastavenej úrovni domácej štvorky to už dlho trvať nebude.
     
    15
    Modro-červení sa konečne o niečo pokúsili i na súperovej polovici, ale Lópezov center nemohol narobiť žiadnu paseku.
     
    14
    Stav ale zostáva nezmenený a to je azda to najdôležitejšie. Predovšetkým hráči Levante by s tým súhlasili, tým som si istý.
     
    13
    Deň otvorených dverí v obrane Žiab ale pokračuje i naďalej. Villarreal už mohol pokojne viesť o dva či tri góly.
    Giovani dos Santos v druhej tutovke
     
    12
    Nehorázna benevolentnosť domácej defenzívy pretrváva i naďalej, no ani z tejto obrovskej príležitosti gól nepadol. Výborný Trigueros tentokrát vysúval na ľavej strane Jaumeho Costu, ktorý elegantnou pätičkou pripravil parketu pre Cherysheva. Ruský krídelník ponúkol milimetrový center z ľavej strany na zadnú žrď, kde si ideálne nabehol Giovani dos Santos, no i v druhej veľkej tutovke zlyhal. Loptu nezasiahol ideálne a Jesús Fernández tak prežil i túto zdanlivo smrteľnú príležitosť hostí.
     
    11
    Sergio Asenjo podobné problémy na druhej strane riešiť nemusel. Karabelas mu odovzdal loptu prakticky zadarmo.
     
    10
    Na druhej strane hrozil opäť dos Santos, ktorý si preberal do behu kolmicu od Caniho, no Jesús bol pri lopte o niečo skorej.
     
    9
    Tak napokon nie, exekúciu rohového kopu zobral na svoje plecia Casadesús, no jeho center smeroval iba k pripravenému Asenjovi.
     
    8
    Zmeniť by sa to mohlo po blížiacom sa rohovom kope, ktorý na pravej strane vybojoval López. Rozohrávať bude zrejme Ivanschitz.
     
    7
    Levante sa ale potrebuje veľmi rýchlo spamätať a určiť si, s čím sa dnes vlastne chcú prezentovať. Zatiaľ sú vo veľkých problémoch.
    Giovani dos Santos
     
    6
    Domáce Žaby tentokrát prepadli na ľavej strane a Jesúsa Fernándeza opäť zachránilo iba šťastíčko. Výborne najskôr operoval stredný záložník Manu Trigueros, ktorý otvoril priestor pre agilného Giovaniho dos Santosa. Mexický technik sa poľahky odpútal od Karabelasa, naviedol si loptu do vápna a prudko vystrelil. Nanešťastie pre aktívnych hostí však lopta z jeho kopačky letela asi meter na brvnom domácej svätyne. Po dvoch veľkých šanciach Villarrealu pokračujeme bez gólov.
     
    4
    Ten pokračuje v absolútnej dominancii. Zatiaľ sú hostia ďaleko futbalovejší. Decimované Levante sa nedokáže dostať do zápasu.
     
    3
    Domáci sa však s veľkou námahou ubránili a udržali si tak čisté konto i po dvoch úvodných šanciach Villarrealu.
     
    2
    Ikechukwu Uche sa už po necelých dvoch minútach hry takmer dočkal úvodného zásahu v stretnutí. Na ľavej strane výborne zapracoval ruský krídelník Cheryshev, ktorý následne posielal prudký center pred Jesúsa. Pre ním v sklze zakončoval africký útočník, no na loptu len tesne nedosiahol. V zápätí ale nasledoval rohový kop, ktorý si posadil na hlavu Gabriel Paulista a po hlavičke brazílskeho stopéra sa pre zmenu triaslo brvno! Uche už v následnej dorážke nepochodil. Exportný úvod pre Žltú ponorku.
     
    1
    Posledný duel víkendového programu úvodného kola španielskej Primera División práve začal. Výkopom ho zahájili domáci v tradičnej modro-červenej kombinácii. Villarreal v žltom sprava-doľava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Levante UD: J. Fernández – P. López, El Adoua, D. Navarro (C), Karabelas – S. Junior, Camarasa – Xumetra, Ivanschitz, Casadesús – Barral
    Náhradníci: Mariño – I. López, El Zhar, R. Martins, R. García, V. Pérez, M. Sissoko
    Manažér: José Luis Mendilibar (ESP)

    Villarreal CF: Asenjo – Rukavina, Gabriel Paulista, V. Ruíz, J. Costa – Cani, Trigueros, Bruno Soriano (C), Cheryshev – J. dos Santos, Uche
    Náhradníci: J. Carlos – Gaspar, Pina, Musacchio, Vietto, M. Gómez, J. Espinosa
    Manažér: Marcelino García Toral (ESP)

    Rozhodca: David Fernández – R. Cabañero, J. Canelo – A. Domínguez.
     
    Vitajte vo Valencii, kde miestne Levante v súboji s Villarrealom ukončí víkendový program úvodného kola španielskej Primera División.

    Sezóna 2013/14:

    10. Levante: 12 – 12 – 14; skóre 35:43; body 48
    6. Villarreal: 17 – 8 – 13; skóre 60:44; body 59

    Levante sa aj v uplynulej sezóne dokázalo s prehľadom zachrániť, keď sezónu dokončilo v pokojných vodách stredu tabuľky. Les Granotes však poškuľujú aj po vyšších priečkach, pretože hernú kvalitu nato rozhodne majú.
    Najväčším problémom bola vlani gólová potencia, veď Žaby ostali jediným mužstvom v TOP 13, ktoré nedokázalo prekročiť hranicu 35 strelených gólov. Najlepším strelcom klubu bol so siedmimi gólmi David Barral. Po tejto stránke musí Levante jednoznačne pridať, pretože na viac ako stred tabuľky to stačiť opäť nebude.

    Villarreal v uplynule sezóne taktiež práve strelecky neexplodoval, no napriek tomu zaznamenal takmer dvojnásobok cifry dnešného hostiteľa. V súčte s výbornou defenzívou z toho bolo výborné šieste miesto a účasť v pohárovej Európe.
    Žltá ponorka ju odštartovala vo veľkom štýle, keď kazašskú Astanu vytrestala na jej pôde výhrou 3:0. El Submarino Amarillo by sa opäť mohla spoliehať na silnú produkciu tria Giovani dos Santos, Jérémy Perbet a Ikechukwu Uche, ktoré by zo zálohy mala podporovať predovšetkým dvojica Cani a Bruno Soriano.

    Vzájomné zápasy:

    12.04.2014; Villarreal – Levante 1:0
    (Perbet)

    24.11.2013; Levante – Villarreal 0:3
    (2x Uche, B. Soriano)

    18.03.2012; Levante – Villarreal 1:0
    (R. Suárez)

    23.10.2011; Villarreal – Levante 0:3
    (2x Juanlu, A. Koné)

    05.02.2011; Villarreal – Levante 0:1
    (Valdo)

    19.09.2010; Levante – Villarreal 1:2
    (Caicedo – 2x Nilmar)

    Zmeny v kádri:

    Levante

    Príchody: Jaime Gavilán
    (Getafe), Rafael Martins (São Paolo), Jesús Fernández (Real Madrid), Diego Mariño (Valladolid/hosť.)
    Odchody: Keylor Navas (Real Madrid), Nagore (Alcorón), Sérgio da Silva Pinto (Düsseldorf), Roger (Valladolid/hosť.)

    Villarreal:

    Príchody: Sergio Asenjo
    (Atl. Madrid), Jonathan dos Santos (Barcelona), Antonio Rukavina (Valladolid), Javier Espinosa (Barcelona B), Luciano Vietto (Racing Club), Denis Čeryšev (Real Madrid/hosť.), Víctor Ruiz (Valencia/hosť.)
    Odchody: Jonathan de Guzmán (Neapol), Juan Cámara (Barcelona), Edu Ramos (Albacete), Florian Lejeune (Girona), Javier Aquino a Jonathan Pereira (Vallecano/hosť.), Aleksandar Pantič (Córdoba/hosť.)
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 23:00.

    Erik Farkaš

    Góly: 56. Uche(Cani), 85. Cheryshev(M.Gómez)

    Karty:   84. López (LVN) – 48. J.Costa (VIL), 52. Uche (VIL), 74. Santos (VIL)


    Levante UD: J. Fernández – P. López, El Adoua, D. Navarro (C), Karabelas – S. Junior, Camarasa – Xumetra, Ivanschitz, Casadesús – Barral
    Náhradníci: Mariño – I. López, El Zhar, R. Martins, R. García, V. Pérez, M. Sissoko
    Manažér: José Luis Mendilibar (ESP)

    Villarreal CF: Asenjo – Rukavina, Gabriel Paulista, V. Ruíz, J. Costa – Cani, Trigueros, Bruno Soriano (C), Cheryshev – J. dos Santos, Uche
    Náhradníci: J. Carlos – Gaspar, Pina, Musacchio, Vietto, M. Gómez, J. Espinosa
    Manažér: Marcelino García Toral (ESP)

    Rozhodca: David Fernández – R. Cabañero, J. Canelo – A. Domínguez