Slovensko – Rusko 2:5 (kon.) | Fínsko – Švajčiarsko 9:3 (kon.) | Kanada – USA 11:5 (kon.)
Česko – Švédsko 4:3 (kon.)
koniec
Slovensko
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
Rusko
Piatok 15.08.2014, 14:00 • Easton Aréna, Piešťany • Hlinka Gretzky Cup
Partner:
     
    52:48
    Rusko dalo gól!

    Hokejisti hosťujúceho celku opäť zvyšujú svoj náskok! MICHAIL BJAKIN si vylepší osobné štatistiky a možno aj zaujme skautov, ktorí teraz mohli vidieť jeho prudký pokus z ľavej strany, ktorý však dobre nevidel Húska a nestihol naň teda zareagovať. Asistencie: Valery Bočkarev, Pavel Karnauchov.
     
    48:53
    Rusko dalo gól!

    Hostia navyšujú svoj náskok! Rusko aj teraz predviedlo svoju silu a hokejisti z východu nedali Húskovi žiadnu šancu na zákrok. ARTEM IVANJUŽENKOV sa prezentoval veľmi tvrdou ranou, ktorá najskôr opečiatkovala konštrukciu bránky, a potom skončila v sieti. Asistencie: Bjakin, Bočkarev.
     
    29:46
    Slovensko dalo gól!

    Slovákom sa to napokon predsa len podarilo! Vnikli do útočnej tretiny, odkiaľ strelou spoza obrany prekvapil Krasotkina MICHAL ROMAN. Asistencia: Marek Hecl.
     
    27:52
    Rusko dalo gól!

    Hosťujúci hokejisti sa dokázali opäť presadiť, a teda plnohodnotne zúžitkovali svoju prevahu z posledných minút. Do štatistík sa už druhýkrát v zápase zapisuje KIRILL KAPRIZOV. Asistencia: Dmitij Žukenov.
     
    18:38
    Rusko dalo gól!

    Hostia sa dostávajú opäť do vedenia! Hokejisti z Ruska sa dostali do útočnej tretiny, kde dokázali Húsku už druhýkrát v dueli prekonať. Úspešným strelcom je IVAN EMETS. Asistencie: Pavel Karnauchov, Dmitrij Žukenov.
     
    11:25
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! Slovensko sa presadilo nenápadnou strelou, ktorej autorom bol RADOVAN BONDRA. Krasotkin na jeho bombu nedokázal zareagovať, a tak musí puk iba vyťahovať zo siete. Asistencia: Peter Horváth.
     
    04:48
    Rusko dalo gól!

    Slovensko už v úvode duelu prehráva. Brankár Húska bol po predchádzajúcom zákroku na zemi, a tak KIRILL KAPRIZOV nemal problém ponad neho zakončiť z pravej strany. Asistencie: Ivan Emets, Andrej Bannikov.

    Veronika Pancuráková

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 12. Bondra (Horváth), 30. Roman (Hecl) – 5. Kaprizov (Emets, Bannikov), 19. Emets (Karnauchov, Žukenov), 28. Kaprizov (Žukenov), 49. Ivanjuženkov (Bjakin, Bočkarev), 53. Bjakin (Bočkarev, Karnauchov)


    Slovensko: Húska (Cibulka) – Grman, Vadovič, Hatala, Roman (A), Kolesár, Zeleňák, Nemec, Šefčík – Horváth, Valent (C), Bondra – Pätoprstý, Sádecký, Lešťan (A) – Žiak, Hecl, Andrisík – Struška, Oško, Trudman
    Rusko: Krasotkin (Kolesnikov) – Platonov, Sidorov (A), Kozyrev, Fatkullin, Karnauchov, Bannikov, Rykov (C), Nesterov – Žebelev, Alexejev, Ivašov – Emec, Žukenov (A), Kaprizov – Ivanjuženkov, Bočkarev, Bjakin – Volkov, Barabanov, Podlubošnov

    Rozhodca: Jonák, Novák – Šefčík, Stanzel