Slovensko – Rusko 2:5 (kon.) | Fínsko – Švajčiarsko 9:3 (kon.) | Kanada – USA 11:5 (kon.)
Česko – Švédsko 4:3 (kon.)
koniec
Slovensko
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
Rusko
Piatok 15.08.2014, 14:00 • Easton Aréna, Piešťany • Hlinka Gretzky Cup
Partner:
     
    Zápas sa skončil triumfom ruského tímu, ktorý teda skončil na siedmom mieste. Slováci sú aj tento rok poslední.

    Najlepší hráči zápasu:
    Slovensko – Patrik Kolesár
    Rusko – Anton Krasotkin

    To je od nás z tohto zápasu všetko, ďakujeme za pozornosť a pozývame vás ešte sledovať ostatné duely turnaja na webe Onlajny.eu. (16:06:00)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:46
    Slováci síce hrajú presilovú hru, ale na ľadovej ploche to tak vôbec nevyzerá. Naši hokejisti sa nedokážu s pukom nadlhšie udržať pred bránkou, a tak sa stav už asi meniť nebude.
     
    59:25
    Dnešné stretnutie sleduje 287 divákov.
     
    58:52
    Rusko sa bude brániť! V samom závere ho oslabil Bjakin.
     
    58:49
    Slovensko sa pokúsilo puk zaviesť do útoku, ale nepomohlo mu to. Rusi sú veľmi koncentrovaní a odmietajú inkasovať.
     
    58:10
    Brankár Slovenska musel zasahovať aj v tomto prípade. Naši hokejisti sa aj naďalej bránia a v tomto dueli sa ešte pokúsia neinkasovať.
     
    57:40
    Pozor si ale vzápätí musel dávať aj gólman Húska! Rusi sa na neho vyrútili z ľavej strany, no náš brankár si veľmi dobre pokryl priestor pri pravej tyči a puk odtiaľ vytlačil.
     
    57:02
    Slováci sa aj v tomto prípade natlačili do zakončenia, no v ňom Struška nepochodil. Vôbec to síce z pravej strany nemyslel zle, no Krasotkin jeho strelu dobre videl a s prehľadom zlikvidoval.
     
    54:49
    Čas neúprosne beží a o víťazovi zápasu je už rozhodnuté. Slováci sa aj napriek tomu tlačia do zakončenia. V dobrej pozícii pred bránkou bol Pätoprstý, ale ten puk za Krasotkina neprepchal a nepochodil ani Hecl. Krasotkin sa vyznamenal.
     
    54:02
    Ruskí hokejisti vyhrávajú rozdielom troch gólov, na čo sa už pravdepodobne Slovákom odpovedať nepodarí. Na turnaji tak pravdepodobne obsadia poslednú, 8. priečku.
     
    52:48
    Rusko dalo gól!

    Hokejisti hosťujúceho celku opäť zvyšujú svoj náskok! MICHAIL BJAKIN si vylepší osobné štatistiky a možno aj zaujme skautov, ktorí teraz mohli vidieť jeho prudký pokus z ľavej strany, ktorý však dobre nevidel Húska a nestihol naň teda zareagovať. Asistencie: Valery Bočkarev, Pavel Karnauchov.
     
    52:21
    Húska napokon po dlhšej dobe chytil puk do lapačky a hra sa konečne preruší. Hráči oboch celkov môžu odísť v pokoji striedať.
     
    51:37
    Opäť sa hrá veľmi dlho bez prerušenia, a tak hráči striedajú počas hry. Rusi sú naďalej aktívni smerom dopredu, no naši chlapci situáciu zvládajú.
     
    50:46
    Hra sa prelieva zo strany na stranu, ale nik z hráčov nedokáže nič vymyslieť. Brankári môžu ostať pokojní, nebezpečné situácie pred ich svätyňami sú nateraz minulosťou.
     
    49:20
    Mladí Slováci sa vzápätí pokúsili odpovedať. Hecl ihneď po vhadzovaní získal puk a zaviezol ho do pásma, ale tam nepochodil. Brankár Krasotkin si na neho dal veľký pozor.
     
    48:53
    Rusko dalo gól!

    Hostia navyšujú svoj náskok! Rusko aj teraz predviedlo svoju silu a hokejisti z východu nedali Húskovi žiadnu šancu na zákrok. ARTEM IVANJUŽENKOV sa prezentoval veľmi tvrdou ranou, ktorá najskôr opečiatkovala konštrukciu bránky, a potom skončila v sieti. Asistencie: Bjakin, Bočkarev.
     
    47:56
    Presilovka ruského času je už medzičasom minulosťou. Rusi v nej síce mali aj dobrú príležitosť, no tú sa im využiť nepodarilo, a tak sa skóre nemení.
     
    47:16
    Slováci sa aj naďalej musia brániť, ale zvládajú to vcelku dobre. Až na predchádzajúcu šancu Húsku nebezpečnému zakončeniu nevystavili.
     
    46:50
    Rusi sa do pásma predsa len dostali a pokúsili sa tam rozmútiť vodu! Spoza bránky sa do dobrej pozície natlačil Alexejev, no puk napokon do siete nenatlačil.
     
    46:20
    Slovenská defenzíva zatiaľ súpera do zakončenia vôbec nepustila. Ruskí hokejisti musia puk zbierať za vlastnou bránkou a pokúsia sa o novú ofenzívnu akciu.
     
    45:47
    Slovensko sa bude brániť! Kolesár si odpyká dvojminútový trest za držanie.
     
    44:56
    Slovensko sa pokúsilo zaútočiť opäť, no ani teraz mu jeho aktivita nevyšla. Rusko je v defenzíve veľmi pozorné a s pukom sa pohybuje veľmi dobre.
     
    44:12
    Slováci sa napokon do zakončenia predsa len dostali. Andrisík sa natlačil až pred bránku, ale tam jeho teč skončil iba u gólmana Krasotkina.
     
    43:21
    Ruskí hokejisti sú v útočení veľmi aktívni. S pukom na hokejke sa do pásma dostal Kozyrev, ale napokon sa mu vystreliť nepodarilo, pretože bol natlačený k mantinelu.
     
    42:37
    Rusi sa okamžite pokúsili dostať do útoku, ale nevyšlo im to. Dopustili sa iba zakázaného uvoľnenia.
     
    42:21
    Rusko hrá v plnom počte.
     
    41:39
    Slovensko sa ale napokon predsa len dostalo do obrovskej príležitosti! Hecl si nakorčuľoval pred bránku, dostal puk na hokejku, no v zakončení nepochodil.
     
    40:56
    Slovenským hokejistom sa zatiaľ nedarí nič výnimočné vymyslieť. Naši chlapci sa museli stiahnuť k vlastnej bránke, odkiaľ budú rozohrávať.
     
    40:21
    Rusko sa bude brániť! Podlubošnov vylúčený na dve minúty za faul lakťom. .
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V strednej časti hry sme videli po jednom góle na každej strane, a tak Rusi stále vyhrávajú rozdielom jediného presného zásahu a o víťazstve ešte stále nemajú rozhodnuté. Všetko rozuzlí až záverečná dvadsaťminútovka.

    Tretia tretina sa začne približne o 15:35.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:46
    Presilovka Slovenska je už medzičasom minulosťou. Slováci v nej nič výnimočné vymyslieť nedokázali, a tak do šatní odídu v pozícii porazeného tímu.
     
    39:06
    Slováci sa počas vlastnej presilovky nevedia dostať k podobne nebezpečnému zakončeniu na opačnej polovici ľadovej plochy. Rusko sa veľmi dobre bráni.
     
    38:46
    Obrovská šanca Ruska vo vlastnom oslabení! Podlubošnov puk zaviezol až k bránke, kde sa ho pokúsil jej obkrúžením zasunúť za Húsku, pred ktorým ešte dorážal Barabanov, no ani jeden z nich nebol úspešný a slovenský gólman opäť so šťastím neinkasuje.
     
    38:07
    Slováci sa okamžite usadili v útočnej tretine a donútili hosťujúceho brankára k zákroku. Ten ale zatiaľ vážnejší problém nemal.
     
    37:32
    Rusko sa bude brániť! Ivanjuženkov inkasuje dvojminútový trest za faul lakťom.
     
    37:08
    Slovensko hrá v plnom počte.
     
    36:24
    Ďalšia veľká šanca Rusov, ktorú Húska zneškodnil, no zrejme ani sám nevie ako. Sidorov na neho pálil veľmi nepríjemne z ľavej strany, no náš gólman puk vyrazil ramenom, ale následne nevidel, kde je. Na jeho šťastie ho naša defenzíva stihla upratať do bezpečia.
     
    36:05
    Slovensko sa aj naďalej bráni. Húska musel čeliť ďalšej strele, ktorú sa mu betónom podarilo vyraziť na ochrannú sieť.
     
    35:33
    Rusko sa okamžite usadilo v útočnej tretine a hneď v úvode presilovky spálilo veľkú šancu! Bol v nej Kaprizov, ktorý ale puk odrazený na pravú stranu v rýchlosti neposlal do siete.
     
    35:08
    Slovensko sa bude brániť! Na trestnú lavicu smeruje Valent za seknutie.
     
    34:56
    Napokon sa im to ale nepodarilo a Slovensko už hrá v plnom počte tiež. Diváci v týchto chvíľach žiadne nebezpečné situácie nevideli.
     
    34:33
    Rusko hrá v plnom počte a k dispozícii má kratučkú presilovku! Hostia sú už nasťahovaní pred našou bránkou a pokúsia sa niečo vymyslieť.
     
    34:12
    Hra vo štvoriciach sa nám pomaly kráti, ale na ľadovej ploche nevidíme žiadne nebezpečnú situácie. Oba celky sa svedomito bránia.
     
    33:37
    Slovensko napokon dokázalo puk aspoň na moment dostať z vlastnej obrannej tretiny. Naši hokejisti sa ale v útoku dlho nezdržali a opäť sa musia brániť.
     
    33:14
    Hra vo štvorici na oboch stranách zjavne vyhovuje viac Rusom. Tí sú neustále pri puku pred Húskom a Slovákov tam točia akoby hrali presilovku.
     
    32:53
    Rusko sa vo vlastnom oslabení dostalo do skvelej príležitosti, v ktorej bol ale zakončujúci hráč faulovaný, a tak sa pomer síl na ľade vyrovná. Na trestnú lavicu odchádza Vadovič na dve minúty za podrazenie.
     
    32:33
    Rusko sa bude brániť! Žukenov si bude musieť odpykať dvojminútový trest na trestnej lavici.
     
    30:56
    Slováci sa okamžite pokúšajú navýšiť svoj náskok. Zverenci trénera Bartánusa vnikli do pásma, odkiaľ pália z každej pozície, no ani jedna zo striel Krasotkina nedokáže prekvapiť.
     
    30:20
    V piešťanskej Easton aréne sa nám hra mení každou minútou! Slováci teraz využili moment prekvapenia a sú späť v zápase. Hráči oboch celkov by si mali uvedomiť, že každé menšie zaváhanie ich môže stať inkasovaný gól.
     
    29:46
    Slovensko dalo gól!

    Slovákom sa to napokon predsa len podarilo! Vnikli do útočnej tretiny, odkiaľ strelou spoza obrany prekvapil Krasotkina MICHAL ROMAN. Asistencia: Marek Hecl.
     
    28:55
    Slovensko teda medzičasom prehráva rozdielom dvoch presných zásahov, na čo sa bude zverencom trénera Bartánusa hľadať odpoveď iba veľmi ťažko. Stratené to ale rozhodne nie je.
     
    27:52
    Rusko dalo gól!

    Hosťujúci hokejisti sa dokázali opäť presadiť, a teda plnohodnotne zúžitkovali svoju prevahu z posledných minút. Do štatistík sa už druhýkrát v zápase zapisuje KIRILL KAPRIZOV. Asistencia: Dmitij Žukenov.
     
    27:26
    Sidorov teraz spálil veľkú príležitosť! Puk dostal na ľavú stanu pred modrú čiaru, odkiaľ mohol ihneď páliť, no to premrhal. Medzičasom sa mu už do strely hodili dvaja naši obrancovia, ktorí puk zblokovali.
     
    26:34
    Rusi ale aj naďalej pokračujú vo svojej aktivite. Do pásma sa bezproblémovo vrátili a Húska pre istotu hru hneď pri prvej príležitosti nastreleného puku prerušil.
     
    26:09
    Slovensko sa musí brániť. Pri zadnom mantineli odviedol kus dobrej práce Kolesár, ktorý vzal súperovi puk a vysunul ho z pásma.
     
    25:32
    Rusi sa opäť natlačili do pomerne nebezpečného protiútoku. Bol v ňom Nesterov, ktorý zrýchlil na ľavej strane, no puk napokon do siete nedostal. Húska jeho tvrdú ranu vyrazil na ochrannú sieť.
     
    24:46
    Vadovič veľmi šikovne vzal súperovi puk, no napokon to využiť nedokázal. V útočnej tretine sa proti nemu zrazu vyrútili brániaci Rusi, ktorí si kus čiernej gumy vzali opäť naspäť.
     
    24:09
    Slováci sa napokon do pásma dostali, ale nič tam nedokázali vymyslieť. Puk si posúvali pred bránku, no tam bola iba pozorná defenzíva Zbornej, ktorá situáciu vyriešila.
     
    23:41
    Slovenský gólman musel opäť zasahovať, teraz vo svojej lapačke schoval strelu z pravej strany. Rusom aktivita nechýba a opäť sa usádzajú v našej obrannej tretine.
     
    22:56
    Rusi mohli po rýchlom protiútoku zvýšiť svoj náskok! Puk viedol Žebelov, ale nedokázal ho zasunúť za Húsku. Žebelov obkorčuľoval bránku, no náš gólman sa stihol presunúť a jeho šancu zmaril.
     
    22:33
    Zverenci trénera Bartánusa sú stále pred ruskou bránkou, ale Krasotkin svedomito odoláva. Slovákom chýba kúsok šťastia.
     
    21:36
    Slovensko je aj naďalej veľmi aktívne. Domáci hráči síce nemajú puk, ale vysoko forčekujú a súper má s rozohrávkou zjavné problémy.
     
    20:53
    Obrovská šanca Slovenska na vyrovnanie! Bol v nej Lešťan, ktorý dostal puk pred bránku k jej ľavej žrdi, kde sa ale z ničoho nič objavila lapačka ležiaceho Krasotkina a zabránila puku v smerovaní do siete.
     
    20:25
    Slovenskí hráči začali aktívne a okamžite sa pokúsili natlačiť do zakončenia. To im ale prekazilo ofsajdové postavenie.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina sa skončila víťazstvom ruského tímu, ktorý má takto veľmi dobre nakročené k zisku siedmeho miesta. Pred nami je ale ešte dostatok času, a tak o ničom ešte rozhodnuté nie je.

    Druhá tretina sa začne približne o 14:47.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:02
    Medzičasom sa nám začala už posledná minúta tejto tretiny. Slováci teda opäť prehrávajú, no do prestávky sa s tým ešte pokúsia niečo urobiť.
     
    18:38
    Rusko dalo gól!

    Hostia sa dostávajú opäť do vedenia! Hokejisti z Ruska sa dostali do útočnej tretiny, kde dokázali Húsku už druhýkrát v dueli prekonať. Úspešným strelcom je IVAN EMETS. Asistencie: Pavel Karnauchov, Dmitrij Žukenov.
     
    17:26
    Rusko už hrá medzičasom v plnom počte. Slovensko teda premárnilo túto presilovku a budeme s napätím očakávať, ako sa bude vyvíjať ďalší priebeh duelu.
     
    16:46
    Presilovka našich chlapcov sa už blíži ku koncu, no Slovákom sa stále nedarí presadiť sa. Krasotkin môže ostať pokojný.
     
    16:30
    Slovákom sa stále nedarí nič vymyslieť. Zverencom trénera Bartánusa sa síce snaha uprieť nedá, no ich zakončenia úspech neprinášajú.
     
    15:59
    Lešťan sa opäť natlačil do bránkoviska, no ani v tomto prípade nebol úspešný. Puk teraz síce dobre zrážal do bránky, ale zrejme to bolo vysokou hokejkou.
     
    15:32
    Slovensko začalo aktívne, ale nedarí sa mu prekonať Krasotkina. Hosťujúci hokejisti sa veľmi dobre bránia a odmietajú inkasovať.
     
    14:57
    Vylúčenie Rusko, Sidorov sa previnil seknutím.
     
    14:25
    Slovensko sa rútilo do zaujímavej šance! Bol v nej Lešťan, lenže v rýchlosti bol pri zakončení faulovaný, a tak gól nedosiahol. Slovensko získava početnú výhodu.
     
    13:28
    Hra sa prelieva zo strany na stranu, ale nikomu sa nedarí vystreliť. Diváci sledujú iba naháňanie sa za pukom.
     
    12:39
    Duel sa začal vyvíjať skutočne zaujímavým spôsobom. Rusi premárnili presilovku o dvoch hráčov a ako sme predpokladali, zaslúžene za to pykajú.
     
    11:25
    Slovensko dalo gól!
    Je vyrovnané! Slovensko sa presadilo nenápadnou strelou, ktorej autorom bol RADOVAN BONDRA. Krasotkin na jeho bombu nedokázal zareagovať, a tak musí puk iba vyťahovať zo siete. Asistencia: Peter Horváth.
     
    10:56
    Slovenskí hokejisti preniesli hru pred Krasotkina, ale stále sa im tam nedarí nič vymyslieť.
     
    10:03
    Prvá desaťminútovka zápasu je už za nami, ale na ľadovej ploche sa nedeje nič zaujímavé. Hráči oboch celkov sa iba preháňajú zo strany na stranu, ale nebezpečnejšiu situáciu nevidíme.
     
    08:58
    Slovensko už hrá napokon v plnom počte. Domáci hokejisti sa dokázali ubrániť bez väčších problémov, čo by Rusov mohlo ešte mrzieť.
     
    08:10
    Slováci sa stále bránia v trojici, ale všetko nasvedčuje tomu, že už ustoja túto dvojnásobnú početnú nevýhodu do príchodu Zeleňáka.
     
    07:49
    Slováci dokonca súpera spred bránky vytlačili. Rusi zahrali vysokou hokejkou, a tak sa bude vhadzovať pred ich bránkou.
     
    07:32
    Rusi sa nasťahovali pred Húskovu bránku, no nevedia tam nič vymyslieť. Hostia to až príliš kombinujú a akokeby ani nechceli streliť gól.
     
    06:58
    Slovensko sa bude brániť v trojici! Na trestnú lavicu odchádza aj Grman, ktorý sa previnil napadnutím!
     
    06:32
    Slováci hneď v úvode súpera spred našej bránky vytlačili a Rusi sa pri následnom pokuse o návrat do pásma dokonca dopustili zakázaného uvoľnenia. Vhadzovať sa bude pred Krasotkinom.
     
    06:16
    Slovensko sa musí brániť! Želeňák sa previnil držaním.
     
    05:46
    Slovenskí hokejisti do tohto duelu vôbec nevstúpili dobre, Počas presilovky nedokázali súperovho gólmana ani len ohroziť, a tak zaslúžene prehrávajú.
     
    04:48
    Rusko dalo gól!

    Slovensko už v úvode duelu prehráva. Brankár Húska bol po predchádzajúcom zákroku na zemi, a tak KIRILL KAPRIZOV nemal problém ponad neho zakončiť z pravej strany. Asistencie: Ivan Emets, Andrej Bannikov.
     
    03:54
    Presilovka slovenského tímu je už medzičasom minulosťou. Naši hokejisti ju vôbec nedokázali využiť a hostia sa pohodlne ubránili.
     
    03:16
    Na ľadovej ploche sa skutočne nič nedeje. Slovensko by aj chcelo ísť do útoku, ale absolútne sa mu nedarí. Zverenci trénera Bartánusa počas tejto presilovky ešte gólmana neohrozili.
     
    02:43
    Rusko sa opäť oslobodilo a v tejto početnej nevýhode sa bráni bez akýchkoľvek problémov. Hosťujúci hráči čakajú na príchod potrestaného spoluhráča.
     
    02:20
    Slovenskí hokejisti boli vytlačení z vlastnej obrannej tretiny a musia sa dokonca brániť. Pri vlastnej presilovke.
     
    01:57
    Rozhodca musí hru po úvodnej aktivite prerušiť, pretože jeden z hráčov Ruska ostal ležať na zemi. Pomaly ale odišiel na striedačku, a tak to našťastie nebude nič vážne.
     
    01:30
    Rusko sa bude brániť! Fatkullin vylúčený na dve minúty za držanie.
     
    00:49
    Ruskí hokejisti vzápätí hru preniesli na opačnú polovicu klziska, ale tam takisto nič nevymysleli. Začalo sa bez akýchkoľvek šancí.
     
    00:19
    Slovensko sa okamžite po vhadzovaní dostalo do útoku, ale nič tam nevymyslelo. Valent chcel puk dokorčuľovať pri mantineli, no úspešný nebol.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Pred posledným zápasom našich aj ruských hráčov si ešte vypočujeme hymny oboch krajín a po nich už nebude nič brániť úvodnému vhadzovaniu.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
     
    Úvodné zostavy:

    Slovensko: Húska (Cibulka) – Grman, Vadovič, Hatala, Roman (A), Kolesár, Zeleňák, Nemec, Šefčík – Horváth, Valent (C), R. Bondra – Pätoprstý, Sádecký, Lešťan (A) – Žiak, Hecl, Andrisík – Struška, Oško, Trudman

    Rusko: Krasotkin (Kolesnikov) – Platonov, Sidorov (A), Kozyrev, Fatkullin, Karnauchov, Bannikov, Rykov (C), Nesterov – Žebelev, Alexejev, Ivašov – Emec, Žukenov (A), Kaprizov – Ivanjuženkov, Bočkarev, Bjakin – Volkov, Barabanov, Podlubošnov

    Rozhodca: Jonák, Novák – Šefčík, Stanzel.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní prestížneho turnaja Ivan Hlinka Memorial Cup. Základné skupiny sú už za nami, a tak nás čaká vyraďovacia časť. V tomto textovom prenose si podrobne priblížime dianie na ľade medzi výbermi mladíkov zo Slovenska a Ruska, pre ktorých je to už posledný zápas tohtoročného vydania memoriálu. Bojovať v ňom budú o 7. miesto, takže porazený tím skončí posledný.


    Slovákom turnaj vôbec nevyšiel. V základnej skupine narazili na ťažkých súperov, ktorými boli postupne Švédsko, Švajčiarsko a Kanada a naši hokejisti nedokázali vyhrať ani v jednom prípade. Zverenci kouča Bartánusa teda základnú skupinu ukončili bez zisku jediného bodu na poslednej priečke tabuľky s celkovým skóre 3:14.

    Zápasy Slovenska:
    Slovensko U18 – Švédsko U18 1:6
    Slovensko U18 – Švajčiarsko U18 1:3
    Slovensko U18 – Kanada U18 1:5


    Ruskí hokejisti sú na tom rovnako, ba možno ešte aj o čosi horšie. Základnú A-skupinu odohrali v Břeclavi, kde im žreb pridelil postupne výbery Fínska, USA a napokon aj domáceho Česka. Rusi nedokázali vyhrať ani v jedinom prípade, a tak im bez zisku bodu patrí posledná priečka v tabuľke skupiny A. Ich celkové skóre je priam hrôzostraných 8:23, na čom má najväčší podiel posledný skupinový zápas, v ktorom utŕžili od Čechov debakel 2:11.

    Zápasy Ruska:
    Rusko U18 – Fínsko U18 2:5
    Rusko U18 – USA U18 4:7
    Rusko U18 – Česko U18 2:11
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 14:00.

    Veronika Pancuráková

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 12. Bondra (Horváth), 30. Roman (Hecl) – 5. Kaprizov (Emets, Bannikov), 19. Emets (Karnauchov, Žukenov), 28. Kaprizov (Žukenov), 49. Ivanjuženkov (Bjakin, Bočkarev), 53. Bjakin (Bočkarev, Karnauchov)


    Slovensko: Húska (Cibulka) – Grman, Vadovič, Hatala, Roman (A), Kolesár, Zeleňák, Nemec, Šefčík – Horváth, Valent (C), Bondra – Pätoprstý, Sádecký, Lešťan (A) – Žiak, Hecl, Andrisík – Struška, Oško, Trudman
    Rusko: Krasotkin (Kolesnikov) – Platonov, Sidorov (A), Kozyrev, Fatkullin, Karnauchov, Bannikov, Rykov (C), Nesterov – Žebelev, Alexejev, Ivašov – Emec, Žukenov (A), Kaprizov – Ivanjuženkov, Bočkarev, Bjakin – Volkov, Barabanov, Podlubošnov

    Rozhodca: Jonák, Novák – Šefčík, Stanzel