Boston – Montreal 1:3 (kon.) | LA Kings – Anaheim 2:1 (kon.)
koniec
Los Angeles Kings
2:1 (1:0, 1:1, 0:0)
Anaheim Ducks
cz Štvrtok 15.05.2014, 03:45 • Staples Center, Los Angeles • Play-off NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    35:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    KYLE PALMIERI vyzrál na Quicka, po pravé straně si sjel před branku, pak udělal bleskovou "otočku" kolem branky a zasunul puk podél tyčky do branky. Asistence: Nick Bonino.
     
    34:04
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jak se zakončuje, předvedl nyní hokejistům Anaheimu TREVOR LEWIS, který mezi nohama bránícího Allena vypálil a puk si našel cestičku i mezi betony Gibsona! Do branky se pak doslova "došoural", každopádně domácí zvyšují svůj náskok! Asistence: Justin Williams a Vjačeslav Vojnov.
     
    08:16
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    APovedená útočná akce domácích, po parádní přihrávce Kopitara, z pravé strany, se sám před Gibsonem, z bezprostřední blízkosti, prosazuje JAKE MUZZIN, který tak dává první gól zápasu. Asistence: Anže Kopitar a Marian Gáborík.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 9. Muzzin (Kopitar, Gáborík), 35. Lewis (Williams, Vojnov) – 36. Palmieri (Bonino)


    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Muzzin, Doughty, Schultz, Vojnov, Martinez, Greene – Gáborík, Kopitar, Brown – Pearson, Carter, Toffoli – Lewis, Stoll, Williams – King, Richards, Clifford
    Anaheim Ducks: Gibson (Hiller) – Vatanen, Allen, Beauchemin, Lindholm, Fowler, Lovejoy – Smith-Pelly, Getzlaf, Perry – Maroon, Perreault, Selänne – Cogliano, S. Koivu, Silfverberg – Palmieri, Bonino, Winnik

    Rozhodca: Furlatt, McCauley – Murphy, Murray

    Diváci: 18 519