Crystal Palace – Aston Villa 1:0 (kon.) | Fulham – Norwich 1:0 (kon.) | Southampton – Cardiff 0:1 (kon.)
Stoke City – Newcastle 1:0 (kon.) | Sunderland – Everton 0:1 (kon.) | West Bromwich – Tottenham 3:3 (kon.)
koniec
Crystal Palace FC
1:0 (0:0)
Aston Villa FC
Sobota 12.04.2014, 16:07 • Selhurst Park (Londýn) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Obrovská šanca Aston Villy! Lowton našiel v šestnástke centrom Albrightona, ktorý tvrdo vypálil k pravej žrdi, ale tam stál skvelý Dann, ktorý zachránil túto situáciu!
     
    88
    Krásny zákrok brankára Speroniho! Holt si naskočil v šestnástke na hlavičku, ktorou prihral na Albrightona a ten svojím prízemným zakončením triafal rýchle ruky brankára Crystalu Palace!
     
    85
    Skvelá individuálna akcia Puncheona! Anglický krajný útočník sa natlačil z pravej strany až do šestnástky, prešiel cez Clarka a z hranice malého vápna vyslal nebezpečný projektil, ale brankár Guzan bol na správnom mieste a patrične zasiahol!
     
    83
    Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza Bolasie, prichádza Parr.
     
    82
    Striedanie v tíme Aston Villa FC: z ihriska odchádza El Ahmadi, prichádza Weimann.
     
    77
    Crystal Palace dal gól! Domáci sa dostávajú do vedenia! Bolasie získal rýchlosť po ľavej strane ihriska, následne odcentroval na kopačku PUNCHEONA, ktorý svojou ľavačkou zakončoval k ľavej žrdi, od ktorej sa lopta odrazila do brány!
     
    75
    Striedanie v tíme Crystal Palace FC: z ihriska odchádza Jerome, prichádza Murray.
     
    70
    Hosťujúci Bertrand je napomínaný žltou kartou.
     
    67
    Bolasie odkopával z pravej strany loptu do šestnástky, fanúšikovia videli ruku protihráča, majú pravdu, pretože to ruka skutočne bola! Hlavný arbiter však na biely bod neukázal.
     
    62
    Prvá žltá karta v tomto zápase je udelená Bakerovi, ktorý nepríjemne zasiahol Puncheona pri hranici šestnástky. Bude z toho voľný kop.
     
    61
    Bol to práve Bolasie, ktorý si spracoval loptu za šestnástkou a z osi ihriska vypálil nebezpečne prízmenú loptu, ktorú Guzan len tak-tak vytlačil na rohový kop!
     
    54
    Bolasie sa skvelo natlačil do šestnástky a vypálil, no Guzan jeho strelu vytalčil priamo na kopačku Jeromeho, ktorý z tesnej blízkosti trafil len hornú žrdku!
     
    40
    Mariappa odcentroval z pravej strany perfektne do šestnástky na Bolasieho, na Bolasieho, no ten svojou hlavičkou mieril tesne vedľa ľavej žrde!
     
    37
    Krásna kombinácia Crystal Palacu na jeden dotyk! Ledley posunul na hranicu šestnástky Chamakhovi, ktorý šikovne presunul na ľavú stranu vápna Jeromemu, ktorý zakončoval len jemne, pretože bol faulovaný, avšak hlavný rozhodca penaltu nepíska!
     
    21
    Obrovská možnosť pre Aston Villu! Westwood vyslal z rohovej zástavky presný center na hlavičku Holta, no ten svojim zakončením síce obišiel telo brankára Speroniho, ale z bránkovej čiary loptu ukážkovo vykopol Mariappa!
     
    20
    Lowton znovu predviedol svoje kvality v centrovaní lôpt a posielal nebezpečnú loptu do vápna, ktorú však stihol ako prvý odraziť domáci Dann!
     
    18
    Striedanie v tíme Crystal Palace: z ihriska odchádza Dikgacoi; prichádza Chamakh.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 77. Puncheon

    Karty:   62. Baker (AST), 70. Bertrand (AST)


    Crystal Palace FC: Speroni – Mariappa, Dann, Delaney, Ward – Puncheon, Dikgacoi, Jedinak ("C"), Bolasie – Ledley – Jerome
    Náhradníci: Parr, Ince, Gayle, Murray, Gabbidon, Hennessey (br.), Chamakh

    Aston Villa FC: Guzan – Baker, Vlaar ("C"), Clark – El Ahmadi, Delph – Lowton, Westwood, Bertrand – Holt, Agbonlahor
    Náhradníci: Bennett, Weimann, Albrighton, Steer (br.), Sylla, Bowery, Tonev

    Rozhodca: H. Webb – S. Ledger, D. Bryan – C. Foy