Ottawa – Calgary 6:3 (kon.) | Detroit – Tampa Bay 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Chicago 4:1 (kon.)
Edmonton – NY Rangers 0:5 (kon.) | Nashville – Washington 4:3 (1:0 po s.n.)
koniec
Edmonton Oilers
0:5 (0:1, 0:3, 0:1)
New York Rangers
cz Pondelok 31.03.2014, 02:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    43:49
    Rangers právě vstřelili branku!
    Také druhé Diazovo vyloučení vedlo ke gólu Rangers ve vlastním oslabení! Nejprve se dostal ke střele Zuccarello, ale tu srazil do rohu obránce Larsen. Domácí však puk opět ztratili a Derek Stepan tak našel před brankou volného MATSE ZUCCARELLA, který zamířil nad lapačku bezmocného Scrivense. Druhá trefa Zuccarella v utkání. Asistence: Derek Stepan a Marc Staal.
     
    33:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté udeřili ve vlastním oslabení! Hall pálil hned po buly tvrdě, ale také nepřesně. Následně Justin Schultz neudržel útočnou modrou a Stepan vyrazil spolu s Nashem do přečíslení 2 na 1. To prvně jmenovaný vyřešil přihrávkou na RICKA NASHE, který se trefil pod vyrážečku přesouvajícího se Scrivense. Asistence: Derek Stepan.
     
    29:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Newyorský celek zvyšuje už na 0:3 a opět to byl Ben Scrivens, kdo si srazil kotouč do vlastní branky! Domácí gólman střelu RICKA NASHE vyrazil, ovšem útočník Rangers kotouč odražený od zadního mantinelu dojel, z brankové čáry ho nahodil zpět na Scrivense a od jeho betonu se smolně odrazil za brankovou čáru. Asistence: Derek Stepan.
     
    24:38
    Rangers právě vstřelili branku!
    Dvě vteřiny před návratem vyloučeného Smythe na led domácí smolně inkasují! DERICK BRASSARD nahodil kotouč z úhlu na branku a Scrivens si ho holí nešťastně srazil za svá záda. Dobrou práci odvedl i Pouliot, který domácímu brankáři stínil před brankovištěm – 0:2. Asistence: Raphael Diaz a Mats Zuccarello.
     
    16:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! Pouliot nahrál na modrou čáru Stralmanovi, který vystřelil. Letící puk ještě zády k brance dokázal ze vzduchu jemně tečovat MATS ZUCCARELLO a Scrivens máchl lapačkou do prázdna. Asistence: Anton Stralman a Benoit Pouliot.

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 17. Zuccarello (Stralman, Pouliot), 25. Brassard (Diaz, Zuccarello), 30. Nash (Stepan), 34. Nash (Stepan), 44. Zuccarello (Stepan, Staal)


    Edmonton Oilers: Scrivens (Fasth) – Schultz, Klefbom, Petry, Larsen, Bělov, Marinčin – Perron, Gagner, Hall – Eberle, Nugent-Hopkins, Lander – Pitlick, Gordon, Hendricks – Fraser, Smyth, Gazdic
    Trenér: Dallas Eakins

    New York Rangers: Talbot (Lundqvist) – Girardi, McDonagh, Staal, Stralman, Klein, Diaz – Carcillo, Stepan, Nash – St. Louis, Richards, Hagelin – Pouliot, Brassard, Zuccarello – Dorsett, Moore, Boyle. Trenér: Alan Vigneault

    Rozhodca: Furlatt, St. Pierre – Cameron, Shewchyk

    Diváci: 16839