Managers – Paneuropa Kings 8:6 (kon.)
koniec
VŠEMvs MANAGERS Bratislava
8:6 (0:2, 7:1, 1:3)
Paneuropa Kings Bratislava
Pondelok 31.03.2014, 17:20 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • European University Hockey League
Partner:
     
    Bratislavské derby prinieslo zaujímavý hokej s množstvom gólov, zvratov a dramatických situácií, pričom nechýbala ani jedna šarvátka. Zo zaslúženého víťazstva sa radujú Mangers Bratislava, ktorí rozhodli o svojom triumfe v druhej tretine, kde skórovali až sedemkrát. Pre Managers sa sezóna končí, na Kings čaká už zajtra prvý zápas play-off na pôde UTB Zlín. Týmto sa s vami lúčim, teším sa na stretnutia pri ďalších športových podujatiach! (19:32:53)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:19
    Zvara neudržal útočné pásmo a pred Kings je už len polminúta, to je málo na vstrelenie dvoch gólov.
     
    58:47
    Marušiak sa snažil presadiť v útočnom pásme, jeho samostatná snaha ale nebola úspešná. Už sa zdá, že Managers si triumf ustrážia.
     
    57:55
    Mucha sám pred Bziňákom, ten vytiahol famózny zákrok pravým betónom a ešte drží svoj tím v hre!
     
    57:42
    Matúš Mucha aktívny po vyhranom buly, všetko však svojim zákrokom rieši Bziňák. Kings už s piatimi hráčmi, majú niečo vyše dvoch minút na vyrovnanie.
     
    57:36
    Porupčan si potiahol puk na ľavú stranu útočnej tretiny a okamžite strieľal, zblokovaný puk skončil na ochrannej sieti.
     
    57:04
    Kings už so štyrmi hráčmi, úspešne prečkali to najhoršie, onedlho budú v plnom počte.
     
    56:43
    Szabó odpálil puk cez všetky čiary, Kings sa bránia výborne.
     
    56:21
    Managers v plnom počte, nasleduje ich presilovka 5 na 3!
     
    55:42
    Boli sme svedkami pästnej výmeny názorov! V šarvátke zo strany Managers Hegély, na strane hostí Kalina, obaja inkasujú dvojminútové tresty, plus hráč hostí Kalina si odsedí ešte jeden menší trest za hákovanie. Nasleduje presilovka Managers v pomere 4 na 3.
     
    55:09
    Úplne zbytočne prišli Kings o presilovkovú výhodu. Za podrazenie je vylúčený Michal Simon.
     
    54:57
    Domáci v útoku pri vlastnom oslabení! Kudelka nahral naľavo Matúšovi Muchovi, ten len tesne minul ľavú stranu odkrytej brány, kam sa presúval Bziňák!
     
    54:19
    Kings sa budú môcť dotiahnuť v presilovke! Za seknutie je na 2 minúty vylúčený Faktor.
     
    53:58
    Paneuropa Kings dali gól!

    Tak Kings to predsa len ešte nevzdali! Teraz totiž podnikli rýchly protiútok, ktorý však bol zabrzdený nepresnou prihrávkou. Szabó na modrej ale puk udržal v útočnom pásme, nádherne krížne nahral napravo na MAREKA MARUŠIAKA, ktorý aj so šťastím prekonal Porubského!
    Asistencia : Patrik Szabó
     
    53:02
    Managers Bratislava dali gól!

    Zdá sa, že o víťazovi je pre dnes už definitívne rozhodnuté! Domáci zavŕšili tlak v útočnej tretine gólom, keď od modrej pálil Mucha, Bziňák v náročnom zákroku vyrazil len pred seba, kde sa v neprehľadnej situácii najlepšie zorientoval OLIVER GRANEC a pomedzi betóny brankára pretlačil puk do siete!
    Asistencie : Lukáš Mucha
     
    52:39
    Porupčan strieľal od modrej, Bziňák vyrazil napravo len k Faktorovi, tomu puk preskočil hokejku pred odkrytou bránou Kings!
     
    52:26
    Po rýchlej kombinácii Managers strieľal z pravého kruhu Just, Bziňák puk s námahou pokryl a pripísal si ďalší úspešný zákrok.
     
    52:08
    Crman osamotený medzi kruhmi, vystrelil však vysoko nad Bziňákovu bránu.

    Góly a asistencie: 21. Kocka (L. Mucha), 23. J. Aschenbrier (Dobrovodský), 24. Faktor (Kudelka, Hegély), 31. Kudelka (Hrbáčik), 32. Faktor (J. Aschenbrier), 36. Brincko (Dobrovodský, Winkler), 40. Faktor, 54. Granec (L. Mucha) – 2. Marušiak (Štorcel, Szabó), 10. Simon (Tekáč, Aschenbrier), 30. Jankovský (Aschenbrier), 41. Szabó (Marušiak), 44. Kubic (Marušiak), 54. Marušiak (Szabó)


    VŠEMvs MANAGERS Bratislava: Porubský – Porupčan, Just, Granec, Dobrovodský, Brincko, Diškanec – L. Mucha, M. Mucha, Kocka, Aschenbrier, Hegély, Faktor, Kudelka, Hrbáčik, Winkler
    Paneuropa Kings Bratislava: Bziňák (32. – 40. Orlík) – Kuták, Tekáč, Pečimut, Michal Simon, Kovalčík, Nemec, Kubic – Štorcel, Marušiak, Szabó, Jankovský, Aschenbrier, Klein, Slovík, Marek Simon, Kalina, Bobocký, Fabo

    Rozhodca: Orolín