Chomutov – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.) | Olomouc – Kladno 4:2 (kon.)
koniec
HC Olomouc
4:2 (1:0, 1:0, 2:2)
Rytíři Kladno
cz Nedeľa 30.03.2014, 18:10 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:38
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak kromě velmi dobrého výkonu přidává dnes Tomáš Vošvrda také asistenci na pravděpodobně rozhodujícím gólu. Domácí brankář nejdřív pohlídal puk a následně ho vyhodil. Guma si našla najetého RADIMA KUCHARCZYKA, který si sjel do mezikruží a prázdnou branku nemohl minout.
    Asistence: Tomáš Vošvrda.
     
    58:09
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sotva byly ohlášeny poslední dvě minuty zápasu, Kladno snižuje na rozdíl jediného gólu. Do předbrankového prostoru dostal puk PAVEL PATERA, který byl chvíli sám a náležitě toho využil.
    Asistence: David Růžička.
     
    49:13
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno však snižuje. Zpoza brány poslal na poslední možnou chvíli poslal nahrávku do mezikruží Michal Dragoun. Puk se od brusle jednoho z hráčů odrazil před MILOSLAVA HOŘAVU, který vymetl horní růžek branky.
    Asistence: Michal Dragoun, David Růžička.
     
    46:17
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je to 3:0! Ještě v přesilové hře měl solidní střelu Tenkrát, ale vzápětí ujela trojice domácích proti jedinému obránci. Akci nakonec vymysleli Ostřížek s Vodným, kteří si několikrát vyměnili puk a nakonec dostal MICHAL VODNÝ puk možná metr před branku. Chábera se ke vzdálenější tyči neměl šanci přesunout.
    Asistence: David Ostřížek.
     
    35:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nedáš, dostaneš. Opět se toto staré hokejové pravidlo potvrdilo a Olomouc tak vede o dvě branky. Chábera neudržel v lapačce puk a DAVID OSTŘÍŽEK prokázal velký důraz na brankovišti a duchapřítomnost, když na chviličku volný kotouč posunul za brankovou čáru.
    Asistence: Rostislav Marosz.
     
    05:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přestože byli Kladenští více na puku, do vedení se dostávají domácí hokejisté! Z rohu dostal nabito MARIO CARTELLI, který si potáhl puk a střelou od modré prostřelil Cháberu!
    Asistence: Radim Kucharczyk

    Michal Sobecký

    Góly a asistencie: 6. Cartelli (Kucharczyk), 36. Ostřížek (Marosz), 47. Vodný (Ostřížek), 60. Kucharczyk (Vošvrda) – 50. Hořava (Dragoun, Růžička), 59. Patera (Růžička)


    HC Olomouc: Vošvrda (Halász) – Cartelli, Jaroměřský, Houdek, Ondrušek, Drtil, Staněk, Kadela, Rašner – Kucharczyk (C), Ostřížek, Selingr – Pekr, Rác, Vodný – Marosz, Knotek, Herman – Jergl, Králík, Švaňhal.
    Rytíři Kladno: Chábera (Cikánek) – Růžička, Majeský, Procházka, Gutwald, Kolařík, Černošek – Tenkrát, Dragoun, Hořava M. – Dalecký, Zagrapan, Bílek – Rudovský, Patera (C), Eberle – Strnad, Macháč, Kuchler – Havlíček.

    Rozhodca: René Hradil, Vladimír Pešina – Jiří Gebauer, Vít Lederer