Columbus – Pittsburgh 1:2 (kon.) | Philadelphia – Toronto 4:2 (kon.) | Ottawa – Chicago 5:3 (kon.)
Dallas – Nashville 7:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 4:3 (kon.) | Edmonton – Anaheim 4:3 (po pr.)
Washington – Boston 2:4 (kon.) | Colorado – San Jose 3:2 (kon.)
koniec
Washington Capitals
2:4 (0:0, 1:3, 1:1)
Boston Bruins
cz Sobota 29.03.2014, 17:30 • Verizon Center, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácím se přeci jen ještě podařilo korigovat skóre dnešního utkání. Po Brouwerově rychlém výjezdu se podařilo doklepnout kotouč za Johnsonova záda JEVGENIJI KUZNĚCOVOVI – 2:4! Asistence: Troy Brouwer, John Erskine.
     
    53:17
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tohle je nejspíše rozhodující branka dnešního utkání. Po tvrdé střele od modré čáry se kotouč šťastně odrazil na hůl PATRICE BERGERONA, který doklepl kotouč za Holtbyho záda – 1:4! Asistence:
     
    19:50
    Washington právě vstřelil branku!
    Tak přeci jen se domácím podařilo se štěstím docpat kotouč za Johnsova záda! Po rychlém přechodu do útočného se po přihrávce do brankoviště dokázal prosadit JASON CHIMERA a snížil tak manko domácího týmu -1:3! Asistence: Mike Green, Eric Fehr.
     
    28:16
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tak tohle je možná zlomová branka pro dnešní zápas. JAROME IGINLA dokázal vybruslit od pravého mantinelu a následně vystřelit. K odraženému kotouči se nedostal nikdo jiný než znovu ikona hostujícího klubu, a tak zametl kotouč mezi betony domácího brankáře. Asistence: Milan Lucic.
     
    27:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    A hosté odskakují už do dvoubrankového vedení. Do prostoru mezi kruhy dostal kotouč Lucic, který okamžitě vypálil. Jeho dělovku ještě těsně před Holtbym dokázal tečovat CARL SODERBERG a procpat tak kotouč mezi betony domácího brankáře – 0:2! Asistence: Patrice Bergeron, Loui Eriksson.
     
    22:38
    Bruins právě vstřelili branku!
    Obrovskou chybu v domácí obraně se daří hostům potrestat. Do samostatného úniku se dostal JAROME IGINLA a střelou pod vyrážečku Holtbyho vstřelil první branku dnešního utkání – 0:1! Asistence: Carl Soderberg, David Krejčí.

    Marek Indruch

    Góly a asistencie: 20. Chimera (Green, Fehr), 60. Kuzněcov (Brouwer, Erskine) – 23. Iginla (Soderberg, Krejčí), 28. Soderberg (Lucic, Bergeron), 29. Iginla (Lucic), 54. Bergeron


    Washington Capitals: Holtby (Halák) – Carlson, Alzner, Green, Hillen, Wey, Orlov – Ovečkin, Beagle, Johansson – Brouwer, Bäckström, Kuzněcov – Ward, Fehr, Chimera – Wilson, Brown, Penner
    Boston Bruins: Johnson (Rask) – Hamilton, Chára, Bartkowski, Boychuk, Krug, Miller – Iginla, Krejčí, Lucic – Smith, Bergeron, Marchand – Eriksson, Soderberg, Kelly – Thornton, Campbell, Paille

    Rozhodca: Peel, L'Ecuyer – Nowak, Racicot