Columbus – Pittsburgh 1:2 (kon.) | Philadelphia – Toronto 4:2 (kon.) | Ottawa – Chicago 5:3 (kon.)
Dallas – Nashville 7:3 (kon.) | Calgary – NY Rangers 4:3 (kon.) | Edmonton – Anaheim 4:3 (po pr.)
Washington – Boston 2:4 (kon.) | Colorado – San Jose 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Edmonton Oilers
4:3 (1:1, 1:1, 1:1)
Anaheim Ducks
cz Sobota 29.03.2014, 02:30 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    63:51
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Olejáři se můžou radovat ze zisku dvou bodů, tento zápas je k velké radosti diváků v Edmontonu u konce. ANDREW FERENCE se ujal ve středním pásmu kotouče, který z vrcholu kruhu tvrdou střelou poslal na Hillera, kterému střela prosvištěla mezi tyčkou a jeho levou rukou do branky. Asistence: David Perron.
     
    55:30
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Přichází zasloužené srovnání Kačerů z Anaheimu! Marron krásnou zadovkou, která prošla mezi nohama Nugenta-Hopkinse našel před brankou MATTHIEUA PERREAULTA, jenž dostal od beků dost prostoru na zakončení, které bylo tečované Hallem, od jehož čepele hokejky se puk smolně odrazil přímo do růžku branky. Asistence: Patrick Maroon, Teemu Selanne.
     
    48:26
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází vedoucí branka Olejářů! Perron u levého mantinelu podržel kotouč, jenž následně přihrál do jízdy OSCARU KLEFBOMOVI, který si bruslí zpracoval přihrávku a střelou švihem o kousek minul brusli Hillera, který se přesouval na druhou stranu. Pro švédského mladíka je tato trefa vůbec první v NHL!, Asistence: David Perron, Justin Schultz.
     
    35:23
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hostům se podařilo vyrovnat! Selanne přihrál k modré čáře na Robidase, po jehož střele nevěděl Scrivens kde má puk, který se nakonec po několiak odrazech zjevil na hokejce PATRICKA MAROONA, který nadvakrát propasíroval puk za rozhozeného brankáře Oilers. Asistence: Mathieu Perreault, Stephane Robidas
     
    30:22
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Signalizované vyloučení se nekoná, domácí jdou do vedení! Marinčin rukavicí zachytil letící puk, který rychle nahrávkou o mantinel předal Nugentu-Hopkinsovi, jenž po levém křídle vyvezl kotouč a poté naservíroval přihrávku jako na zlatém podnose JORDANU EBERLEMU, který dokázal zvednout puk nad beton padajícího Hillera. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins, Martin Marinčin.
     
    04:43
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Také Jonas Hiller inkasuje gól hned při první střele na jeho branku! Taylor Hall dlouhou přihrávkou z vlastní třetiny poslal dva své spoluhráče do rychlého protiútoku. David Perron vyvezl puk do útočného pásma, kde nahrál volnému SAMU GAGNEROVI který blafákem překonal bezmocného švýcarského brankáře. Pro kanadského útočníka je to jubilejní stá branka v kariéře. Asistence: David Perron, Taylor Hall.
     
    00:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    To je raketový vstup do zápasu v podání Anaheimu, který jde po půl minutě do vedení! Ryan Getzlaf zpáteční přihrávkou vzad našel úplně volného NICKA BONINA, jenž zhruba ze dvou metrů první střelou v zápase otevřel skóre zápasu. Asistence: Ryan Getzlaf, Sami Vatanen.

    Petr Kašpárek

    Góly a asistencie: 5. Gagner (Perron, Hall), 31. Eberle (Nugent-Hopkins, Marinčin), 49. Klefbom (Perron, Schultz), 64. Ference (Perron) – 1. Bonino (Getzlaf, Vatanen), 36. Maroon (Perreault, Robidas), 56. Perreault (Maroon, Selanne)


    Edmonton Oilers: Scrivens (Brossoit) – Schultz, Klefbom, Petry, Marinčin, Bělov, Ference (C) – Perron, Gagner (A), Hall – Eberle, Nugent-Hopkins, Lander – Pitlick, Gordon, Hendricks (A) – Jones, Smyth, Gazdic
    Trenér: L. Brossoit

    Anaheim Ducks: Hiller (Andersen) – Lovejoy, Lindholm, Sbisa, Robidas, Vatanen, Beauchemin – Perry, Getzlaf (C), Bonino – Maroon, Perreault, Selanne (A) – Winnik, Koivu (A), Cogliano – Beleskey, Rakell, Silfverberg
    Trenér: B. Boudreau

    Rozhodca: Furlatt, Morton – Cameron, Wheler

    Diváci: 16 839