Vigo – Malaga 0:2 (kon.)
koniec
Celta Vigo
0:2 (0:2)
Malaga CF
Piatok 21.03.2014, 21:00 • Estadio de Balaídos (Vigo) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    32
    Málaga dala gól!
    No ale hostia z Andalúzie začínajú rozbiehať poriadny kolotoč, ktorému hráči Viga nestíhajú. Od ľavej postrannej čiary nasledoval voľný kop, ktorý tradične rozohrával kapitán Duda. Jeho center smeroval do klbka hráčov, od ktorého sa znovu odpútal IGNACIO CAMACHO. Jeho hlavička zo siedmich metrov bola dostatočne umiestnená a taktiež mala slušnú razanciu a Yoel preto k pravej žrdi nedosiahol. Vinu na góle nesie predovšetkým defenzíva, ktorej sa nepodarilo uzavrieť ofsajdovú pascu.
     
    24
    Málaga dala gól!
    Domáci sa však po rohovom kope na dlho neubránili a z následnej akcie prichádza trest. Odvrátená lopta sa totiž vrátila na Dudovu kopačku, ktorý poslal ešte jeden center do ohňa. Z malého vápna v sklze zakončoval Roque Santa Cruz, no Yoel pohotovým zákrokom vyrazil loptu do strany. Tam si ju však našiel osamotený IGNACIO CAMACHO, ktorý pokojne doklepáva do odkrytej bránky.

    Erik Farkaš

    Góly: 24. Camacho, 32. Camacho

    Karty:   86. Krohn-Dehli (VIG) – 36. Angeleri (MLG), 40. Duda (MLG), 46. Camacho (MLG), 62. Sánchez (MLG), 69. Darder (MLG)   66. Duda (MLG)


    Celta Vigo: Yoel – Mallo, Costas, Fontás, J. Castro – A. Fernández, Oubiňa (C) – Orellana, Krohn-Dehli, Nolito – Charles
    Náhradníci: S. Álvarez – Bermejo, Rafinha, Madinda, I. López, Mina, Goldar

    Malaga CF: Caballero – Angeleri, S. Sánchez, Flávio, Eliseu – I. Camacho, Darder – Samu, Duda (C), Amrabat – Santa Cruz
    Náhradníci: Kameni – Weligton, El Hamdaoui, Portillo, Iakovenko, P. Pérez, Juanmi

    Rozhodca: Jesús Gil – Á. Nevado, M. Álvarez – F. Hernández