Vigo – Malaga 0:2 (kon.)
koniec
Celta Vigo
0:2 (0:2)
Malaga CF
Piatok 21.03.2014, 21:00 • Estadio de Balaídos (Vigo) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.
     
    Vitajte na Estadio Balaídos, kde náš čaká tradičná piatková predohrávka Primera División. V úvode jej 29. kola sem prichádza Málaga.

    Štvrťfinalista minulého ročníka Ligy majstrov prežíva maximálne nepodarenú sezónu. Od pásma zostupu ho delia len tri body! Vigo si za na túto líniu „smrti" drží sedembodový náskok.
    Hostia dnes nebudú hrať „len" o body v závode o udržanie, ale taktiež o kompenzáciu jesenného vzájomného stretnutia. Los Boquerones vtedy doma utŕžili výprask 0:5!

    Tabuľkové postavenie:

    11. Celta Vigo: 9 – 6 – 13; skóre 33:39; body 33
    14. Málaga CF: 7 – 8 – 13; skóre 26:36; body 29

    Forma:

    Celta Vigo: V – P – P – R – V – R
    Málaga CF: P – V – R – R – P – P

    Desať kôl pred koncom sa zdá, že záchranársky boj by sa Celty týkať nemusel. Minulý rok sa zachránila len veľmi tesne, keď obsadila prvú nezostupovú priečku. V lete sa Célticos ujal ambiciózny Luis Enrique a jeho mužstvo zatiaľ smeruje k pokojnému stredu tabuľky. Aby si bledomodrí mohli v závere futbal užívať, potrebujú ešte získať pár bodov na potvrdzujúcu istotu.
    Forma z posledných týždňov nie je najhoršia a ako jediný strašiak sa javí domáca bilancia. Celestes totiž na domácej tráve získali spoločne s Betisom a Vallecanom najmenší počet bodov (15).

    Šanca na nápravu tu dnes rozhodne bude. Málaga je totiž v tejto sezóne iba tieňom toho úspešného mužstva, ktoré v predošlej edícii Ligy majstrov siahalo po semifinále. Andalúzanov ale v lete opustili okrem trénera Pellegriniho takí hráči, ako Isco, Joaquín, Demichelis či Toulalan.
    Preto sa CF momentálne nachádza iba tri bodíky nad hladinou ponoru. Ani posledné týždne neprinášajú nápravu, veď z posledných jedenástich stretnutí prehrala Málaga až šesťkrát. V štrnástich tohtoročných výjazdoch sa navyše radovala iba v dvoch prípadoch (Elche 1:0 a Osasuna 2:0)

    Absencie:

    Domáci sa pred záverečnou fázou súťaže nachádzajú vo výbornej kondícii. Otázny zostáva iba štart Rafinhu, ktorý mal problémy s chodidlom.
    Horšie je už na to disciplína bledomodrých. Kvôli žltým kartám dnes nebude k dispozícii dvojica Jon Aurtenetxe a Gustavo Cabral.

    Na druhej strane bude pre rovnaký disciplinárny neduh stáť duo Jesús Gámez a Vitorino Antunes, ktoré nazbieralo príliš veľa žltých kariet.
    Nastúpiť nebude môcť ani Weligton a dlhodobo zranený Tissone. Nad štartom Amrabata a Dudu zatiaľ visí otáznik.

    Pokiaľ sa už neviete dočkať nasledujúceho ligového víkendu, tak si nenechajte ujsť tradičnú piatkovú predohrávku. Na Balaídos začíname už krátko pred deviatou.
     
    Úvodné zostavy:

    Celta Vigo: Yoel – Mallo, Costas, Fontás, J. Castro – A. Fernández, Oubiňa (C) – Orellana, Krohn-Dehli, Nolito – Charles
    Náhradníci: S. Álvarez – Bermejo, Rafinha, Madinda, I. López, Mina, Goldar

    Málaga CF: Caballero – Angeleri, S. Sánchez, Flávio, Eliseu – I. Camacho, Darder – Samu, Duda (C), Amrabat – Santa Cruz
    Náhradníci: Kameni – Weligton, El Hamdaoui, Portillo, Iakovenko, P. Pérez, Juanmi

    Rozhodca: Jesús Gil – Á. Nevado, M. Álvarez – F. Hernández.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Piatková predohrávka práve začala. Úvodným výkopom ju obstarali hostia, ktorí dnes nastupujú v oranžovej sade dresov. Domáci v tradičnej bledomodrej zľava-doprava.
     
    2
    Málaga začína stretnutie o niečo aktívnejšie. Zatiaľ sú to pochopiteľne iba také nesmelé náznaky ofenzívnych akcií.
     
    3
    Samu sa už dostal i k niečomu konkrétnemu, keď pravej strany posielal prízemný center do vápna. Adresátom jeho prihrávky bol iba Yoel.
     
    4
    Inak ale pokračujeme v tradičnom oťukávaní. Kombinuje síce Málaga, ale zatiaľ iba na vlastnej polovici ihriska.
     
    5
    Mali sme tu i druhý center do domáceho vápna, ktorý si však opäť našiel gólmana Yoela. Tentokrát z ľavej strany centroval Eliseu.
     
    6
    Na druhej strane sa o niečo podobné pokúšal Nolito, ale cestu do vápna mu uzavrel obranca Marcos Angeleri.
     
    7
    Yoel mal takmer po prvýkrát prácu. Amrabat prihrával z ľavej strany na stred ihriska, kde si nabehol Darder. Ten však spoza šestnástky nastrelil iba kapitána Oubiňu.
     
    8
    Oubiňa sa na druhej strane prezentoval i v ofenzíve, keď sa pred šestnástkou pokúsil vysunúť Charlesa. Proti jeho prihrávke výborne vystúpil Flávio.
     
    9
    Na ľavej strane domácich zas nevyšla narážačka medzi Nolitom a Krohnom-Dehlim. Ľahká lopta pre stopéra Sáncheza.
     
    10
    Desať minút na Estadio de Balaídos nám priniesol poriadnu futbalovú nudu. Snáď sa zápas čoskoro rozbehne k väčšej dynamike.
     
    11
    Málaga sa v úvode snažila tvoriť, no jej snaha sa už taktiež rozplynula. Momentálne hráme iba medzi šestnástkami.
     
    12
    Krohn-Dehli a Charles sa predsa len mohli dostať k zakončeniu, keď sa rútili do situácie dvaja na dvoch. Prvému menovanému však lopta v kľúčovom momente odskočila.
     
    13
    Po Santa Cruzovom priťuknutí tu bol únik Samuho, ktorý to však taktiež pokašlal a vystrelil iba do dobre postaveného Costasa.
     
    14
    Konečne sme sa dočkali nejakého vzruchu a štvrťhodina čakania rozhodne stála za to. Po ľavej strane sa predral domáci krídelník Nolito, ktorý namiesto centru prihrával pod seba na Krohna-Dehliho. Ten si narovnal loptu a z nejakých dvadsiatich metrov sa pokúsil o streľbu. Jeho projektil smeroval do ľavého horného rohu, no na ceste do siete ho zastavilo brvno! Caballero by bol zrejme bez šance.
     
    15
    Napriek tomu však zostáva bezgólový stav naďalej v platnosti. Takto by to ale ďalej ísť mohlo. Len smelo do toho...
     
    16
    No prosím, tak ono to predsa len pôjde. Zápas sa nám momentálne rozbieha a rovnakou mincou odpovedali i hostia. Z hĺbky poľa centroval dopredu Darder, ktorý presným pasom našiel Samua. Ten si prsiami spracoval loptu do behu a z hranice šestnástky vypálil nádherným halfvolejom. Taktiež sa mu podarilo prekonať brankára, no hlavnú úlohu hralo znovu brvno! Kľudne to už mohlo byť 1:1.
     
    17
    Je to však špatnejších 0:0. Zápas ale dostáva obrátky, čo je len dobre. Momentálne opäť útočia domáci hráči.
     
    18
    No a zaútočili veľmi obstojne, keď po individuálnej akcii pálil zo šestnástky Oubiňa. Mieril však len do stredu bránky.
     
    19
    Na druhej strane sme sledovali ďalšiu dlhú loptu na Santa Cruza, ktorý ale nespracoval a lopta doletela až k Yoelovi.
     
    20
    Po Angeleriho diagonále sa do nájazdu rútil Amrabat, ale jeho snaha bola zastavená postranným rozhodcom, ktorý mu odmával postavenie mimo hru.
     
    21
    Nolito začína trápiť defenzívu hostí. Tentokrát ho museli dokonca strojiť, no napriek tomu dokázal vybojovať rohový kop.
     
    22
    Ten i sám rozohrával, ale nepochodil. Jeho pretiahnutý center smeroval na zadnú žrď, kde ho však Fontás nedoskočil. Odkop od Caballerovej bránky.
     
    23
    Po Amrabatovej zrazenej strele rozohrávali rohový kop i hostia, ale taktiež nepochodili. Loptu dokázal odvrátiť Fontás.
     
    24
    Málaga dala gól!
    Domáci sa však po rohovom kope na dlho neubránili a z následnej akcie prichádza trest. Odvrátená lopta sa totiž vrátila na Dudovu kopačku, ktorý poslal ešte jeden center do ohňa. Z malého vápna v sklze zakončoval Roque Santa Cruz, no Yoel pohotovým zákrokom vyrazil loptu do strany. Tam si ju však našiel osamotený IGNACIO CAMACHO, ktorý pokojne doklepáva do odkrytej bránky.
     
    26
    Na druhej strane sa kopal voľný kop, ktorý do vápna krútil Nolito. Na zadnej žrdi ho však dokázal odvrátiť Sergio Sánchez.
     
    27
    Domáci pokračovali rohovým kopom, ktorý ešte zakončenie nepriniesol. Z druhej vlny však pálil Krohn-Dehli, ktorému chýbali nejaké dva metre.
     
    28
    Snáď po prvýkrát centroval i zakríknutý Orellana a príliš sa nepredviedol. Lopta z jeho kopačky zamierila iba k nachystanému Caballerovi.
     
    29
    Stále mi príde, že Málaga je o niečo rýchlejšia a hravejšia. Jej jednogólové vedenie by som označil ako zaslúžené.
     
    30
    V platnosti zostáva i po polhodine hry. Vylepšiť ho ešte mohol Duda, ktorý sa však k Amrabatovej prihrávke do vápna nedostal.
     
    31
    Eliseu vhadzoval loptu na Amrabata, ktorý predlžoval za seba do vápna. Roque Sana Cruz sa však za jeho chrbtom neobjavil.
     
    32
    Málaga dala gól!
    No ale hostia z Andalúzie začínajú rozbiehať poriadny kolotoč, ktorému hráči Viga nestíhajú. Od ľavej postrannej čiary nasledoval voľný kop, ktorý tradične rozohrával kapitán Duda. Jeho center smeroval do klbka hráčov, od ktorého sa znovu odpútal IGNACIO CAMACHO. Jeho hlavička zo siedmich metrov bola dostatočne umiestnená a taktiež mala slušnú razanciu a Yoel preto k pravej žrdi nedosiahol. Vinu na góle nesie predovšetkým defenzíva, ktorej sa nepodarilo uzavrieť ofsajdovú pascu.
     
    34
    Nielen hráči, Luis Enrique, funkcionári, ale predovšetkým fanúšikovia sú poriadne nabrúsení. Takúto polhodinu rozhodne nečakali.
     
    35
    Nedá sa nič robiť. Vedenie hostí je zaslúžené a Vigo môže viniť predovšetkým nedôslednosť svojej defenzívy.
     
    36
    Marcos Angeleri v rohu ihriska nešetrne skosil Nolita, ktorý sa už pripravoval na center. Jesús Gil nezaváhal ani na okamžik a vytiahol mu prvú žltú kartu zápasu.
     
    37
    Z následnej štandardky však nebezpečie neprišlo. Charles centroval na Orellanu z postavenia mimo hry a hostia sa tak môžu znovu ukľudniť.
     
    38
    Pozor však pred bránku hostí, kam centroval Nolito. Caballero vo vzduchu premáchol, ale loptu nezasiahol ani letiaci Orellana. Hrať tak môže Eliseu.
     
    39
    Luis Enrique akoby nechápal, čo sa to dnes deje. Jeho zverenci zatiaľ nemajú dostatočnú paru a preto po zásluhe prehrávajú.
     
    40
    Duda mal k dispozícii ďalší voľný kop z ľavej strany a opäť sa mu podarilo nájsť Camacha. Ten sa už do tretice nepresadil, keď ho zablokoval Costas. Duda si však predtým nedovolene posúval loptu bližšie k bránke a Jesús Gil ho poslal späť i so žltou.
     
    41
    Castro prihrával na ľavej strane pod seba na Nolita, ktorý posielal zaujímavý center do vápna. Eliseu ho ale dokázal odvrátiť na rohový kop.
     
    42
    Ten tentokrát domáci rozohrávali nakrátko, ale ani to im úspech nepriniesol. Následný center pohltil Sergio Sánchez.
     
    43
    Málaga sa v týchto momentoch trochu stiahla a jej primárnym cieľom je prežiť úvodné dejstvo za aktuálne stavu.
     
    44
    Duda vymyslel nádhernú uličku na Amrabata, ktorý sa mohol z polovice ihriska rútiť na bránku. Loptu mu však v poslednej chvíli ukopol Fontás.
     
    45
    Domácim sa na druhej strane mohlo podariť znížiť ešte pred polčasovou prestávkou. Nolito sa na ľavej strane odpútal od Angeleriho a po nádhernej narážačke s Krohnom-Dehlim mohol z okraja malého vápna zakončovať. Loptu ale vo vzduchu zasahoval iba špicom a aj preto ju poslal iba nad brvno. Nevyužil tak príležitosť prihrávať Charlesovi, ktorý bol pred bránkou úplne osamotený.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Po nesmierne nudnej štvrťhodine sa stretnutie na Estadio de Balaídos predsa len rozbehlo. Najskôr sa na oboch stranách triaslo brvno, no sieť sa vlnila iba za brankárom Yoelom. Dvakrát sa ho podarilo prekonať nedôrazne bránenému Camachovi. Aby sa Vigu podarilo aspoň vyrovnať, bude musieť pridať.

    Na to si však počkáme až do druhého dejstva, ktoré začína približne o 22:02.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Vitajte späť na Estadio de Balaídos, kde sme v polčasovej prestávke zaznamenali jednu zmenu. Na trávniku už máme i kmeňového hráča FC Barcelona Rafinhu, ktorému prepustil miesto kapitán Oubiňa.
     
    46
    Doterajší dvojgólový hrdina stretnutia Ignacio Camacho začína druhý polčas žltou kartou, keď pred šestnástkou stiahol k zemi práve striedajúceho Rafinhu.
     
    47
    Z priameho kopu sa už domáci nepresadili, ale následne tu bola ďalšia akcia, ktorú hasil Eliseu. Domáci začínajú aktívne.
     
    48
    Opäť tu bol nesmierne agilný Rafinha, ktorý sa snažil presadiť proti Angelerimu. Ten ho zastavil nedovolene a nasledovať tak bude voľný kop.
     
    49
    Z rohu ihriska ho rozohrával šikovný Nolito, ktorý ale poslal loptu iba k pripravenému gólmanovi Caballerovi.
     
    50
    Na druhej strane sa o odpoveď pokúšal Roque Santa Cruz, ktorý ale vybiehal z ofsajdového postavenia a pokračovať tak nemôže.
     
    51
    Rafinha pokračuje v interesantnom naskočení do zápasu. Na pravej strane cvičil Elisea, ale napokon cez neho neodcentroval.
     
    52
    Hostia odpovedali rýchlym brejkom, ktorý na pravej strane ťahal Samu. K centru sa však nedostala a Castro poslal loptu k Yoelovi.
     
    53
    Na zemi zostal ležať Amrabat, no domáci pokračovali ďalej. Nolito posúval loptu na Orellanu, ktorý však vo vápne Charlesa nenašiel.
     
    54
    Amrabat bol postrčený pri reklamnom panely, do ktorého zrejme narazil. Momentálne sa však už nachádza na nohách.
     
    55
    Samu následne odpovedal z pravej strany, keď posielal prízemný center na Santa Cruza. Pred ním v sklze zasahoval Fontás.
     
    56
    Celta Vigo je ale po polčase omnoho aktívnejšia a hostia sa zatiaľ len bránia. Púta na seba predovšetkým dvojia Nolito-Rafinha.
     
    57
    Konečne však budú môcť odpovedať i hostia. Na ľavej strane bol stiahnutý Amrabat a k dispozícii tak dostanú voľný kop.
     
    58
    Z ľavej strany rozohrával voľný kop opäť Duda a znovu to zaváňalo gólom. Portugalčanov center sa krútil na zadnú žrď, kde si výborne nabiehal Roque Santa Cruz. Ten sa síce naťahoval ako bol dlhý, no z piatich metrov nezakončil. Na dosiahnutie lopty mu chýbali decimetre. Keby sa mu to podarilo, zrejme by to už bolo 0:3.
     
    59
    Na keby sa ale vo futbale nehrá a Málaga musí byť stále v pozore. Čas teraz šetrí i Eliseu, ktorý si viaže kopačky.
     
    60
    Výborná práca Amrabata, ktorý sa pri rýchlom protiútoku domácich stiahol a dokázal zastaviť unikajúceho Rafinhu.
     
    61
    Andalúzania dnes skutočne pôsobia omnoho konsolidovanejšie, než sme boli na nich zvyknutí v posledných stretnutiach.
     
    62
    Rýchlonohý Nolito sa po ľavej strane dostával do ďalšieho úniku a pred rýchlym protiútokom radšej zatiahol ručnú Sergio Sánchez. Napriek protestom to má za žltú.
     
    63
    Všetky zaujímavé situácie sa tak odohrávajú na strane hostí. Tí už stihli streliť dva góly a inkasovať štyri žlté napomínania.
     
    64
    Domáci po druhýkrát streidajú. Odchádza Orellana, ktorý dnes z ofenzívnych hráčov ponúkol najmenej. Na jeho miesto príde Lévy Madinda.
     
    65
    Na druhej strane odchádza Samu, ktorý dnes predsa len ponúkol o čosi viacej, keď stihol trafiť i brvno. Na jeho pozíciu príde Juanmi.
     
    66
    Hosťom sa však výrazne komplikuje situácia! Krohn-Dehli v osobnom súboji na polovici ihriska postrčil Dudu, no po jeho zákroku sa nepískalo. Kapitán hostí však reagoval nesmierne podráždene a kľačiac na zemi následne nepríjemne zasiahol do kolena Rafinhu. Jesús Gil sa s ním nemaznal a z prvej mu vytiahol červenú kartu.
     
    67
    Portugalský kapitán hostí odchádza len s veľkou dávkou nevôle, no musí si byť vedomý, že skrátka uletel.
     
    68
    Až teraz teda pokračujeme ďalej a verme, že sa situácia konečne upokojí a začne sa hrať znovu futbal.
     
    69
    Dlho sme sa však z futbalu netešili a opäť sa chvíľku hrať nebude. Na zemi sa totiž ocitá Rafinha, ktorého na polovici ihriska zoťal Darder. Gil opäť siaha do kapsičky.
     
    70
    Domáci sa konečne dostali k hre, keď Nolita hľadal dlhým pasom Fontás. Ľavý krídelník však vybiehal z ofsajdového postavenia.
     
    71
    Pred červenou kartou sa zdalo, že Luis Enrique chce striedať. Následkom udalostí tak pochopiteľne neučinil.
     
    72
    Fernández sa po pravej strane snažil dostať k centru do vápna, no Eliseu ho dokázal zablokovať. Nasledovať bude rohový kop.
     
    73
    Vigo sa po ňom už tradične nepresadilo. Vo vzduchu úradoval zatiaľ spoľahlivý Sánchez. Málaga tak naďalej žije.
     
    74
    Málaga dokonca môže i zaútočiť. Na ľavej strane bol nedovolene zastavený Amrabat a nasledovať bude priamy kop.
     
    75
    Hostia si tentokrát štandardkou nepomohli, ale loptu napokon udržali. Momentálne kombinujú na polovici ihriska.
     
    76
    Toto bola snáď prvá lopta, ktorá letela na Lévyho Madindu. Nolitov pas bol ale pridlhý a doletel až za postrannú čiaru.
     
    77
    Do konca hry nám zostáva ešte nejaká štvrťhodinka, no domáci sa napriek presilovke nedokážu dostať do tempa.
     
    78
    Dnes nie príliš výrazný Augusto Fernández opúšťa hraciu plochu. Na hraciu plochu už smeruje Santiago Mina. Domáci potrebujú oživiť ofenzívu.
     
    79
    Docieliť by to skôr mohli zmenou prístupu. Domáce kombinácie sú totiž pomerne statické a odvíjajú sa ďaleko od Caballera.
     
    80
    Málaga si tak desať minút pred koncom i naďalej drží dvojgólové vedenie. Brániť sa však teraz musí rohovému kopu.
     
    81
    Od pravej rohovej zástavky rozohrával tradične Nolito, ktorý na prvej žrdi našiel striedajúceho Minu. Ten ale hlavičkoval nedôrazne a nad.
     
    82
    Krohn-Dehli sa postupom času absolútne vytratil. Tentokrát sa prezentoval dlhou loptou na Charlesa, ktorá však smerovala iba k Caballerovi.
     
    83
    Costasa trápia kŕče, no rýchlo musí späť na nohy. Hostia totiž dostávajú výhodu rohového kopu z ľavej strany.
     
    84
    Ten im úsmev na perách nevyčaroval, no naďalej držia loptu v dostatočnej vzdialenosti od brankára Caballera.
     
    85
    Domácim sa predsa len podarilo znížiť stav, no ich radosť príliš dlho netrvala. Po kombinačnej akcii sa pred šestnástkou dostal k lopte Lévy Madinda, ktorý na Caballera vyslal prízemnú strelu. Gólman hostí ju dokázal vykopnúť pred seba, kde hlavou zakončoval Charles. Jeho oblúčik síce doletel až do siete, no pri koncovke ťažil z postavenia mimo hru. Domáci tak prepásli zrejme poslednú nádej na návrat do zápasu.
     
    86
    Po šiestich kartách, ktoré inkasovali hráči Málagy, prichádza jedna i pre domáce rady. Unikajúceho Juanmiho na polovici ihriska nedovolene zastavil Krohn-Dehli, začo videl žltú kartu.
     
    87
    Hostia ešte väčšmi vystužujú svoju defenzívu. Na trávnik totiž prichádza ďalší stopér a tradičný kapitán Weligton. Miesto mu prenechal Darder.
     
    88
    Domáci mali k dispozícii ešte jednu streleckú parketu, keď z desiatich metrov zakončoval Nolito. Jeho obstrel sa mu ale zviezol po kopačke a preto mieril mimo.
     
    89
    Eliseu padá v kŕčoch k zemi, ale predovšetkým sa zrejme snaží ušetriť drahocenný čas. Pre hostí to už vyzerá dobre.
     
    90
    Veľmi dobre teraz zahral i Sergio Sánchez, ktorý si postrážil Rafinhov postup a zakopol loptu za postrannú čiaru.
     
    90+1
    Rafinha sa trápne snažil vykoledovať penaltu, na čo mu Gil neskočil. Sympatickejšia bola následná Nolitova strela, ktorá mierila iba do stredu.
     
    90+2
    Uprostred trojminútového nadstavenia prichádza ešte jedno taktické striedanie. Odíde Amrabat a na jeho miesto príde Portillo. Pre hostí to už vyzerá definitívne.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    Piatková predohrávka na Estadio de Balaídos je za nami. Do Dudovho vylúčenia bola Málaga predsa len lepšia a nebezpečnejšia. Oba jej góly prišli po štandardkách, pričom v oboch prípadoch sa presadil Ignacio Camacho. Vigu nepomohla ani záverečná takmer tridsaťminútová presilovka. Andalúzania sa tak posúvajú na 12. priečku a na svojho dnešného soka strácajú už iba jediný bod.

    To je z mojej strany všetko. Ďakujem Vám za pozornosť a želám príjemný zvyšok večera. (22:53:50)

    Erik Farkaš

    Góly: 24. Camacho, 32. Camacho

    Karty:   86. Krohn-Dehli (VIG) – 36. Angeleri (MLG), 40. Duda (MLG), 46. Camacho (MLG), 62. Sánchez (MLG), 69. Darder (MLG)   66. Duda (MLG)


    Celta Vigo: Yoel – Mallo, Costas, Fontás, J. Castro – A. Fernández, Oubiňa (C) – Orellana, Krohn-Dehli, Nolito – Charles
    Náhradníci: S. Álvarez – Bermejo, Rafinha, Madinda, I. López, Mina, Goldar

    Malaga CF: Caballero – Angeleri, S. Sánchez, Flávio, Eliseu – I. Camacho, Darder – Samu, Duda (C), Amrabat – Santa Cruz
    Náhradníci: Kameni – Weligton, El Hamdaoui, Portillo, Iakovenko, P. Pérez, Juanmi

    Rozhodca: Jesús Gil – Á. Nevado, M. Álvarez – F. Hernández