Vigo – Malaga 0:2 (kon.)
koniec
Celta Vigo
0:2 (0:2)
Malaga CF
Piatok 21.03.2014, 21:00 • Estadio de Balaídos (Vigo) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Uprostred trojminútového nadstavenia prichádza ešte jedno taktické striedanie. Odíde Amrabat a na jeho miesto príde Portillo. Pre hostí to už vyzerá definitívne.
     
    87
    Hostia ešte väčšmi vystužujú svoju defenzívu. Na trávnik totiž prichádza ďalší stopér a tradičný kapitán Weligton. Miesto mu prenechal Darder.
     
    78
    Dnes nie príliš výrazný Augusto Fernández opúšťa hraciu plochu. Na hraciu plochu už smeruje Santiago Mina. Domáci potrebujú oživiť ofenzívu.
     
    65
    Na druhej strane odchádza Samu, ktorý dnes predsa len ponúkol o čosi viacej, keď stihol trafiť i brvno. Na jeho pozíciu príde Juanmi.
     
    64
    Domáci po druhýkrát streidajú. Odchádza Orellana, ktorý dnes z ofenzívnych hráčov ponúkol najmenej. Na jeho miesto príde Lévy Madinda.
     
    46
    Vitajte späť na Estadio de Balaídos, kde sme v polčasovej prestávke zaznamenali jednu zmenu. Na trávniku už máme i kmeňového hráča FC Barcelona Rafinhu, ktorému prepustil miesto kapitán Oubiňa.

    Erik Farkaš

    Góly: 24. Camacho, 32. Camacho

    Karty:   86. Krohn-Dehli (VIG) – 36. Angeleri (MLG), 40. Duda (MLG), 46. Camacho (MLG), 62. Sánchez (MLG), 69. Darder (MLG)   66. Duda (MLG)


    Celta Vigo: Yoel – Mallo, Costas, Fontás, J. Castro – A. Fernández, Oubiňa (C) – Orellana, Krohn-Dehli, Nolito – Charles
    Náhradníci: S. Álvarez – Bermejo, Rafinha, Madinda, I. López, Mina, Goldar

    Malaga CF: Caballero – Angeleri, S. Sánchez, Flávio, Eliseu – I. Camacho, Darder – Samu, Duda (C), Amrabat – Santa Cruz
    Náhradníci: Kameni – Weligton, El Hamdaoui, Portillo, Iakovenko, P. Pérez, Juanmi

    Rozhodca: Jesús Gil – Á. Nevado, M. Álvarez – F. Hernández