Vigo – Malaga 0:2 (kon.)
koniec
Celta Vigo
0:2 (0:2)
Malaga CF
Piatok 21.03.2014, 21:00 • Estadio de Balaídos (Vigo) • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    86
    Po šiestich kartách, ktoré inkasovali hráči Málagy, prichádza jedna i pre domáce rady. Unikajúceho Juanmiho na polovici ihriska nedovolene zastavil Krohn-Dehli, začo videl žltú kartu.
     
    69
    Dlho sme sa však z futbalu netešili a opäť sa chvíľku hrať nebude. Na zemi sa totiž ocitá Rafinha, ktorého na polovici ihriska zoťal Darder. Gil opäť siaha do kapsičky.
     
    66
    Hosťom sa však výrazne komplikuje situácia! Krohn-Dehli v osobnom súboji na polovici ihriska postrčil Dudu, no po jeho zákroku sa nepískalo. Kapitán hostí však reagoval nesmierne podráždene a kľačiac na zemi následne nepríjemne zasiahol do kolena Rafinhu. Jesús Gil sa s ním nemaznal a z prvej mu vytiahol červenú kartu.
     
    62
    Rýchlonohý Nolito sa po ľavej strane dostával do ďalšieho úniku a pred rýchlym protiútokom radšej zatiahol ručnú Sergio Sánchez. Napriek protestom to má za žltú.
     
    46
    Doterajší dvojgólový hrdina stretnutia Ignacio Camacho začína druhý polčas žltou kartou, keď pred šestnástkou stiahol k zemi práve striedajúceho Rafinhu.
     
    40
    Duda mal k dispozícii ďalší voľný kop z ľavej strany a opäť sa mu podarilo nájsť Camacha. Ten sa už do tretice nepresadil, keď ho zablokoval Costas. Duda si však predtým nedovolene posúval loptu bližšie k bránke a Jesús Gil ho poslal späť i so žltou.
     
    36
    Marcos Angeleri v rohu ihriska nešetrne skosil Nolita, ktorý sa už pripravoval na center. Jesús Gil nezaváhal ani na okamžik a vytiahol mu prvú žltú kartu zápasu.

    Erik Farkaš

    Góly: 24. Camacho, 32. Camacho

    Karty:   86. Krohn-Dehli (VIG) – 36. Angeleri (MLG), 40. Duda (MLG), 46. Camacho (MLG), 62. Sánchez (MLG), 69. Darder (MLG)   66. Duda (MLG)


    Celta Vigo: Yoel – Mallo, Costas, Fontás, J. Castro – A. Fernández, Oubiňa (C) – Orellana, Krohn-Dehli, Nolito – Charles
    Náhradníci: S. Álvarez – Bermejo, Rafinha, Madinda, I. López, Mina, Goldar

    Malaga CF: Caballero – Angeleri, S. Sánchez, Flávio, Eliseu – I. Camacho, Darder – Samu, Duda (C), Amrabat – Santa Cruz
    Náhradníci: Kameni – Weligton, El Hamdaoui, Portillo, Iakovenko, P. Pérez, Juanmi

    Rozhodca: Jesús Gil – Á. Nevado, M. Álvarez – F. Hernández