NJ Devils – Minnesota 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Dallas 4:2 (kon.) | Montreal – Columbus 2:3 (kon.)
Ottawa – Tampa Bay 4:5 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 5:4 (po pr.) | Edmonton – Buffalo 1:3 (kon.)
Arizona – Florida 2:1 (kon.) | San Jose – Anaheim 3:2 (kon.) | LA Kings – Washington 2:1 (2:1 po s.n.)
koniec po predl.
Detroit Red Wings
5:4 (1:0, 1:3, 2:1- 1:0)
Pittsburgh Penguins
Piatok 21.03.2014, 00:30 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    64:59
    Detroit Red Wings dal gól!
    Tak to je priam neuveriteľné! Malkin nespracoval prihrávku v útočnom pásme, domáci sa dostali do prečíslenia 3 na 1, všetko to na seba zobal DANIEL ALFREDSSON, ktorý vystrelil. Fleury puk vyrazil, no do vlastnej brány ho dorazil Scuderi. Asistencia: Gustav Nyquist.
     
    54:17
    Pittsburgh Penguins dáva gól!
    Sutter odviedol za bránou kus roboty, potiahol puk a pred bránou našie úplne voľného CRAIGA ADAMSA, pre ktorého už nebol problém usmerniť puk do brány. Asistencie: Brandon Sutter, Joe Vitale
     
    52:17
    Detroit Red Wings dal gól!
    Tak to je obrat! Puk zachytil pri mantinely TODD BERTUZZI, nahodil ho pred Fleuryho a Maatta si ho nešťastne zrazil do vlastnej siete. Bez asistencie.
     
    49:59
    Detroit Red Wings dal gól!
    A je vyrovnané! Maatta sa zrazil so Scurim a tak sa otvorila cesta pre Sheahana, ktorý pred bránou našiel úplne voľného TOMÁŠA TATÁRA a ten strelu pod hornú žrdku vyrovnáva! Asistencie: Riley Sheahan.
     
    37:58
    Pittsburgh Penguins dáva gól!
    Puk sa dostal na modrú čiaru, kde bol JEVGENIJ MALKIN, ten mal dosť času, prišiel na vrch kruhov, odkiaľ nedal Howardovi strelou príklepom najmenšiu šancu. Asistencie:
     
    35:42
    Pittsburgh Penguins dáva gól!
    Máme vyrovnané! Po Nealovej strele sa k dorážke dostal JEVGENIJ MALKIN, ten spoza brány síce trafil vyrážačku Howarda, no ten si puk zrazil do vlastnej brány. Bez asistencie
     
    35:17
    Pittsburgh Penguins dáva gól!
    Pens znižujú! Do strely Kunitza vložil hokejku LEE STEMPNIAK a jemným tečoval strieľa prvý gól hostí. Asistenci: Chris Kunitz.
     
    24:35
    Detroit Red Wings dal gól!
    Presilová hra je využitá!
    GUSTAN NYQUIST chcel nájsť pred bránou niekoho zo svojich spoluhráčov, no nakoniec si puk zrazili hosťujúci hráči do vlastnej brány. Asistencie: Daniel Alfredsson, Niklas Kronwall.
     
    07:21
    Detroit Red Wings dal gól!
    A domáci sa dostávajú do vedenia! Puk do útočného pásma potiahol Franzen, následne na seba naviazal dvoch obrancov súpera, prihral DANIELOVI ALFREDSSONOVI a ten trafi naozaj nechytateľne! Asistencie: Johan Franzen, Danny DeKeyser.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 8. Alfredsson (Franzen, DeKeyser), 25. Nyquist (Alfredsson, Kronwall), 50. Taatár (Sheahan), 53. Bertuzzi, 65. Alfredsson (Nyquist) – 36. Stempniak (Kunitz), 36. Malkin, 38. Malkin, 55. Adams (Sutter, Vitale)


    Detroit Red Wings: Howard (Gustavsson) – Smith, Kronwall, DeKeyser, Quincey, Lashoff, Kindl – Alfredsson, Legwand, Franzen – Nyquist, Sheahan, Tatar – Bertuzzi, Glendening, Miller – Pulkkinen, Emmerton, Ferraro
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Niskanen, Orpik, Scuderi, Maatta, Despres, Bortuzzo – Stempniak, Crosby, Kunitz – Neal, Malkin, Jokinen – Vitale, Goc, Glass – Adams, Sutter, Gibbons