Getafe – Granada 3:3 (kon.)
koniec
Getafe CF
3:3 (2:1)
Granada CF
Piatok 14.03.2014, 21:00 • Colisuem Alfonso Pérez • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90
    Striedajú tentokrát hostia. Ihrisko opúšťa Riki a nahradí ho Dani Benítez.
     
    85
    Obranca Getafe Alexis teraz nepríjemne zasiahol hráča hostí, ktorým je kanonier El Arabi. Tím lekárov je už na mieste.
     
    84
    Po Valerovi je žltou kartou potrestaný aj Sarabia, ktorý si ju vyslúžil za svoj nepekný útočný faul.
     
    82
    Juan Valera je v tomto zápase napomínaný žltou kartou za faul v centrálnej pasáži trávnika.
     
    82
    Gólman Roberto si na svoje konto pripísal dobrý zákrok, keď likvidoval svojimi rukami hlavičku od Maricu z hranice malého vápna!
     
    79
    Z ihriska ide predčasne pod sprchy aj Escudero, ktorý tvrdo napadol Rikiho pri deliacej čiare a za to si vyslúžil druhú žltú kartu v tomto zápase!
     
    77
    Granada dala gól! V zápase začína platiť pravidlo na strane Getafe: Dáš, dostaneš! Po rohovom kope sa k lopte dostal EL ARABI, ktorý svojou hlavičkou z tesnej blízkosti prekonal gólmana Codinu! Pre Arabiho je to druhý presný zásah v zápase.
     
    72
    Getafe dalo gól! A domáci sú opäť vo vedení! Marica posielal z priestora pri rohovej zastávke prízemnú loptu do vápna, ktorej sa zmocnil Sarabia, ktorý z prvej taktiež vystrelil prízemne, no do dráhy strely netradične ako keby hokejovo položil nohu LAFITA, ktorý usmernil loptu k hornej žrdi!
     
    70
    Skvelá útočná kombinácia domácich! Po predchádzajucom faule od Iturru mali hráči Getafe priamy kop, ktorý zahrával Mosquera a posielal loptu nebezpečne do vápna a v tej chvíli sa jej zmocnil Marica, ktorý vypálil z voleja, no trafil len tesne nad bránu!
     
    69
    Keďže bol Iturra už raz potrestaný, tak teraz odchádza z ihriska predčasne pod sprchy po ďalšom nepeknom faule!
     
    62
    Granada dala gól! Hostia vyrovnávajú v 62. minúte stretnutia! Iturra posunul pred šestnástkou Fran Ricovi, ktorý z ľavej hranice vápna ideálne našiel EL ARABIHO, pre ktorého bolo hlavičkové zakončenie jednoduché a loptu umiestnil z tesnej blízkosti bližšie k pravej žrdi!
     
    61
    Prichádza ďalšie striedanie domáceho tímu, ktoré sa uskutočňuje výmenou Colunga za Sarabiu.
     
    56
    Po dobrom výkone na pravej strane ihriska odchádza z trávnika Nyom a v zostave ho nahradí Francúz Foulquier.
     
    55
    Hráči Ciprian (GET) a Iturra (GRA) sú napomínaní žltou kartou za svoje zákroky.
     
    54
    Ďalšia veľká možnosť pre hostí, v ktorej sa ocitol Nyom! Murillo posielal center z ľavej strany práve krížom do vápna na spomenutého obrancu, no ten zakončoval len jemne, a to na hornú sieť.
     
    Ešte pred druhým polčasom je tu striedanie. Pereiru vystrieda Argentínčan Buonanotte.
     
    38
    Getafe dalo gól! Tak a je tu rýchla odpoveď na vyrovnávajúci gól hostí! Z priameho kopu približne z priestora pri rohovej zástavke si najlepšie naskočil vo vápne na loptu LÓPEZ, ktorý svojou jemnou hlavičkou trafil voľný priestor Robertovej brány!
     
    35
    Granada dala gól! Rýchla útočná akcia hostí skončila loptou v sieti! Priam ideálnu prihrávku na pravú stranu od Iturru dostal RIKI, ktorý len urobil mierny pohyb, vystrelil k ľavej žrdi z tesnej blízkosti gólmana Codinu!
     
    31
    Fatau si pripravil loptu pred vápnom a vyslal tvrdú delovku, ktorá putovala na hornú žrď Codinovej brány odkiaľ sa odrazila už len mimo ihriska!
     
    24
    Pri dobre vyzerajucom úniku El Arabiho inkasoval hrotový hráč nepekný úder nohou od Escudera, ktorý je napomínaný žltou kartou.
     
    21
    Šanca hostí! Po rohovom kope Granady sa najlepšie podarilo zakončovať hosťujúcemu Pereirovi, ktorý si skvelo načasoval pohyb a hlavičkou z hranice malého vápna usmerňoval loptu, no tá našla len ruky gólmana Codinu!
     
    14
    Hneď v úvode je tu striedanie na domácej strane. Castra v tomto zápase vymení Gavilán.
     
    6
    Getafe dalo gól! Takmer od deliacej čiary ihriska ťahal loptu rýchlym pohybom MARICA, ktorý prešiel cez hosťujúceho Murilla a v šestnástke svojou strelou preloboval gólmana Roberta strelou k pravej žrdi!
     
    2
    Domáci hráči sú okamžite v úvode aktívnejší. Teraz vytvorili menší závar pred Robertom, keď Diego Castro z ľavej strany posielal nebezpečnú loptu do šestnástky práve na kopačku Lópeza, ktorý sa snažil ešte prihrať na druhú stranu vápna, no tam neboli už jeho spoluhráči!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 6. Marica, 38. López, 72. Lafita – 35. Riki, 62. Arabi, 77. Arabi

    Karty:   24. Escudero (GET), 55. Ciprian (GET), 82. Valera (GET), 84. Sarabia (GET), 85. Alexis (GET) – 55. Iturra (GRA)   79. Escudero (GET) – 69. Iturra (GRA)


    Getafe CF: Codina – López, Rafa ("C"), Valera, Escudero – Borja, Míchel – León, Sarabua, Castro – Marica
    Náhradníci: Alexis, Gavilán, Colunga, Sammir, J. Rodriguéz, Mosquera, Julio Cesar

    Granada CF: Roberto – Nyom, Coeff, Murillo, Angulo – Iturra, Rico ("C"), Fatau – Pereira, Riki, El Arabi
    Náhradníci: Karnezis, Mainz, Dani Benítez, Bounanotte, Foulquier, R. Boateng

    Rozhodca: Miguel Ayza