Getafe – Granada 3:3 (kon.)
koniec
Getafe CF
3:3 (2:1)
Granada CF
Piatok 14.03.2014, 21:00 • Colisuem Alfonso Pérez • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    77
    Granada dala gól! V zápase začína platiť pravidlo na strane Getafe: Dáš, dostaneš! Po rohovom kope sa k lopte dostal EL ARABI, ktorý svojou hlavičkou z tesnej blízkosti prekonal gólmana Codinu! Pre Arabiho je to druhý presný zásah v zápase.
     
    72
    Getafe dalo gól! A domáci sú opäť vo vedení! Marica posielal z priestora pri rohovej zastávke prízemnú loptu do vápna, ktorej sa zmocnil Sarabia, ktorý z prvej taktiež vystrelil prízemne, no do dráhy strely netradične ako keby hokejovo položil nohu LAFITA, ktorý usmernil loptu k hornej žrdi!
     
    62
    Granada dala gól! Hostia vyrovnávajú v 62. minúte stretnutia! Iturra posunul pred šestnástkou Fran Ricovi, ktorý z ľavej hranice vápna ideálne našiel EL ARABIHO, pre ktorého bolo hlavičkové zakončenie jednoduché a loptu umiestnil z tesnej blízkosti bližšie k pravej žrdi!
     
    38
    Getafe dalo gól! Tak a je tu rýchla odpoveď na vyrovnávajúci gól hostí! Z priameho kopu približne z priestora pri rohovej zástavke si najlepšie naskočil vo vápne na loptu LÓPEZ, ktorý svojou jemnou hlavičkou trafil voľný priestor Robertovej brány!
     
    35
    Granada dala gól! Rýchla útočná akcia hostí skončila loptou v sieti! Priam ideálnu prihrávku na pravú stranu od Iturru dostal RIKI, ktorý len urobil mierny pohyb, vystrelil k ľavej žrdi z tesnej blízkosti gólmana Codinu!
     
    6
    Getafe dalo gól! Takmer od deliacej čiary ihriska ťahal loptu rýchlym pohybom MARICA, ktorý prešiel cez hosťujúceho Murilla a v šestnástke svojou strelou preloboval gólmana Roberta strelou k pravej žrdi!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 6. Marica, 38. López, 72. Lafita – 35. Riki, 62. Arabi, 77. Arabi

    Karty:   24. Escudero (GET), 55. Ciprian (GET), 82. Valera (GET), 84. Sarabia (GET), 85. Alexis (GET) – 55. Iturra (GRA)   79. Escudero (GET) – 69. Iturra (GRA)


    Getafe CF: Codina – López, Rafa ("C"), Valera, Escudero – Borja, Míchel – León, Sarabua, Castro – Marica
    Náhradníci: Alexis, Gavilán, Colunga, Sammir, J. Rodriguéz, Mosquera, Julio Cesar

    Granada CF: Roberto – Nyom, Coeff, Murillo, Angulo – Iturra, Rico ("C"), Fatau – Pereira, Riki, El Arabi
    Náhradníci: Karnezis, Mainz, Dani Benítez, Bounanotte, Foulquier, R. Boateng

    Rozhodca: Miguel Ayza