Metallurg Magnitogorsk – Viťaz 0:2 (kon.) | Ufa – Novgorod 2:1 (po pr.) | Čeljabinsk – D. Moskva 3:5 (kon.)
Kazaň – Nižnekamsk 7:3 (kon.) | Čerepovec – Jugra Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.) | Jaroslavľ – Jekaterinburg 5:3 (kon.)
A. Mytišči – Barys 5:1 (kon.) | CSKA Moskva – S.Moskva 2:1 (kon.) | Petrohrad – Omsk 4:5 (po pr.)
HC Slovan – Dinamo Minsk 4:3 (1:0 po s.n.) | Riga – Záhreb 5:1 (kon.) | Lev – Doneck 4:1 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
0:2 (0:0, 0:2, 0:0)
Viťaz Moskovská oblasť
Streda 26.02.2014, 14:00 • Arena Metallurg, Magnitogorsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:33
    Tréner domáceho Magnitogorsku si vyžiadal oddychový čas!
     
    57:33
    Na rad prichádza presilová hra pre Podolsk. Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť domáci Kovář.
     
    54:52
    Domáci si zahrajú krátku presilovú hru o dvoch mužov. Na dve minúty si za vrazenie odchádza sadnúť Mezei.
     
    52:57
    Domáci hokejisti si zahrajú v početnej výhode. Koroľov si odchádza sadnúť na dve minúty za hákovanie.
     
    45:02
    Na trestnú lavicu domáceho Magnitogorska si sadne aj Brent, ktorý sa v oslabení previnil držaním hosťujúceho Berďukova, ktorého od puku nekompromisne odstavil pri zadnom mantineli. Brent obdržal aj desaťminútový osobný trest.
     
    44:35
    Na rad prichádza presilová hra o dvoch mužov v znení hostí. Na dve minúty si za úmyselné vyhodenie puku odchádza sadnúť domáci Tereščenko.
     
    41:21
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Za nekompromisný faul na hosťujúceho Koroľova v strednom pásme obdržal domáci Osala trest 5 minút plus do konca zápasu za seknutie.
     
    36:22
    Na rad prichádza ďalšia presilová hra pre hosťujúci Viťaz Podolsk, na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Timkin.
     
    34:46
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Hokejisti Viťaza Podolsk sa počas svojej presilovej hry dostávajú do dvojgólového vedenia! Po skvelej krátkej prihrávke od Porselanda z medzikružia sa k zakončeniu za pravým kruhom dostal GEORGIJ BIRJUKOV, ktorý svojou delovkou poriadne prekvapil gólmana Košečkina. Asistencie si pripisujú hráči Mathias Porseland a Alexander Koroľuk.
     
    33:03
    Na rad prichádza presilová hra pre Viťaz Podolsk. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Junkov.
     
    26:20
    Hostia si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za držanie protihráča odchádza sadnúť domáci obranca Chris Lee, ktorý nedovolene zneškodnil Makejeva.
     
    25:17
    Viťaz Podolsk dal gól!
    Hostia sa v úvode druhej tretiny dostávajú do vedenia! Koroľov sa dostal k puku v centrálnej časti, následne skvelou kľučkou pomedzi nohy obrancu Antipina dostal puk pred domácu bránu a skvelou prihrávkou našiel na ľavej strane VJAČESLAVA SOLODUCHINA, ktorý svojou strelou nedal Košečkinovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Anton Koroľov.
     
    19:50
    Metallurg Magnitogorsk (ne)dal gól!
    Birjukov sa už tešil z úvodného gólu v dnešnom zápase, no jeho delovka napokon nebola platná, keďže v tom čase stál jeden z domácich hráčov v bránkovisku.
     
    17:53
    Mozjakin nadvakrát pálil z medzikružia, no jeho tvrdé delovky pozorná hosťujúca defenzíva na čele s gólmanom Denisovom bez problémov zblokovala do bezpečia!
     
    16:53
    Magnitogorsk si zahrá v početnej výhode o dvoch mužov. Na dve minúty si za držanie hokejky domáceho Leea odchádza sadnúť Koroľov.
     
    16:41
    Na rad prichádza už tretia presilová hra pre domáci tím. Hosťujúci Golovkov si odchádza sadnúť na dve minúty za podrazenie na domáceho Timkina.
     
    16:03
    Ani najlepší strelec KHL – Sergej Mozjakin tentokrát nenašiel recept na pozorného gólmana Denisova po peknej prihrávke z pravej strany od Zaripova.
     
    11:52
    Viťaz Podolsk sa dostal do ďalšieho skvelého protiútoku, keď po rýchlom úniku cez ľavé krídlo zakončoval Koroľuk, no jeho delovka trafila len dobre postavené betóny gólmana Košečkina.
     
    10:45
    Hostia sa dostali do skvelej gólovej šance! Po pekne načasovanej prihrávke od Afinogenova z ľavej strany sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Kousal, no jeho projektil gólman Košečkin videl veľmi dobre a puk zblokoval do bezpečia.
     
    07:26
    Domáci Magnitogorsk si opäť zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie na Zaripova odchádza sadnúť hosťujúci Rozin.
     
    02:41
    Domáci tím si zahrá v početnej výhode. Na dve minúty si za úmyselné vyhodenie puku mimo ľadovej plochy odchádza sadnúť hosťujúci Porseland.

    Góly a asistencie: 26. Soloduchin (Koroľov), 35. Birjukov (Porseland, Koroľuk)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Tereščenko, Chabarov, Lee, Bereglazov, Metľuk, Malenkich – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Pare, Timkin, Kazionov – Brent, Platonov, Kosov – Osala, Malinovskij, Junkov
    Viťaz Moskovská oblasť: Denisov (Saprykin) – Porseland, Berďukov, Selezňov, Golovkov, Rozin, Mezei, Kudinov – Šitikov, Cibák, Koroľuk – Kousal, Afinogenov, Makejev – Soloduchin, Koroľov, Ziazov – Mamin, Kokšarov, Podzinš

    Rozhodca: Viktor Gašilov, Pavel Komarov – Alexej Koposov, Alexander Otmachov