Nemecko – Japonsko 3:2 (kon.) | Fínsko – Rusko 4:0 (kon.)
koniec
Nemecko
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
Japonsko
Utorok 18.02.2014, 09:00Olympijské Hry - ženy
Partner:
     
    42:56
    Japonsko dalo gól!

    Japonkám sa hneď v úvode po veľmi dobrom aktívnom vstupe do zápasu podarilo dať gól a znížiť tak na 3:2! Krásna akcia, ktorú po ľavej strane potiahla Čiho Osawaové, ktorá neváhala a skúsila strelu z uhla, brankárka Nemecka vyrazil puk len pred seba, kde rýchlo dokorčulovala HARUNA JONEJAMAOVÁ a puk poslal do bránky a dráma je tak na svete!
    Asistencia : Čiho Osawaová, Sena Suzukiová.
     
    35:49
    Nemecko dalo gól!
    Teraz vidíme, aký môže byť hokej nespravodlivý! Japonky tlačili na Nemky, ale nie a nie streliť gól. Do brejku vyrazili Nemky a podarilo sa im skórovať a stav stretnutia je 3:1! Schusterová vypálila na bránku Japoniek, ťažký puk ešte dokázala Fudžimotová vyraziť, ale len pred seba, kde prišla SARA SEILEROVÁ a puk poslal do bránky a raduje sa z gólu! Japonky to budú mať teraz ťažké, aby sa vrátili späť do zápasu.
    Asistencia : Lisa Christine Schusterová
     
    24:30
    Nemecko dalo gól!
    Nemky využívajú svoju druhú presilovku a tak sa opäť dostávajú do vedenia, stav stretnutia je tak 2:1! Krásna to bola akcia, keď Buschová prihrala na modrú voľnej JULII ZORNOVEJ, ktorá vyslal poriadne tvrdú strelu pod hornú tyč japonskej brány a puk skončil za bezmocnou Fudžimotovou. Japonky tak doplácajú na to, že v podstate zadarmo darovali Nemkám túto presilovku.
    Asistencia: Franziska Buschová, Susann Götzová.
     
    13:40
    Japonsko dalo gól!

    Japonkám sa z nenápadnej akcie podarilo vyrovnať na 1:1, začíname odznova! V tlaku boli síce Nemky, ale do brejku sa dostali Japonky, Osawaová sa dostala na modrej ku strele, mierila do do pravej strany, tam sa stihla Harssová premiestniť, puk však vyrazila len pred seba, kde číhala dobre postavená HANAE KUBOVÁ a do odkrytej časti brány posiela nekompromisne pod hornú žrdku puk a je vyrovnané!
    Asistencia : Čiho Osawaová
     
    09:20
    Nemecko dalo gól!
    Nemky presilovku využili a dostávajú a po veľmi kurióznom góle do vedenia 1:0! Nemky sa dostali do tlaku, na modrú dostala krásnu prihrávku SUSANNA GÖTZOVÁ, nečakala a tvrdo vypálila, puk sa odrazil od ramena brankárky Japoniek Fudžimotovej, tá nevedala čo sa deje a puk skončil v bránke. Len sa smolne potom pozrela do svojej bránky a videla tam puk.
    Asistencia : Franziska Buschová, Jacqueline Janzenová.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 10. Götzová (Buschová, Janzenová), 25. Zornová (Buschová, Götzová), 36. Seilerová (Schusterová) – 14. Kubová (Osawaová), 43. Jonejamaová (Osawaová, Suzukiová)


    Nemecko: Harssová (Harrerová) – Götzová (C), Lanzlová, Hammerlová, Weisserová, Eisenschmidová, Anwanderová – Fellnerová, Zornová, Buschová – Seilerová, Schusterová, Kratzerová – Beckerová, Janzenová, Eversová – Kameniková, Spielbergerová, Bittnerová
    Japonsko: N. Fudžimotová (Konišiová) – Koikeová, Horiová, Toková, Suzukiová, Aokiová, Takeučiová, Kondová – Osawaová (C), Hiranová, Kubová – Jonejamaová, M. Fudžimotová, Nakamuraová – Adačiová, Ukitaová, Šišiučiová – Jamaneová, Sakagamiová

    Rozhodca: Melanie Bordeleauová (CAN) – Therese Björkman (SWE), Michaela Kúdelová (SVK)