HC Slovan – Trenčín 4:0 (kon.) | Skalica – Žilina 6:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 5:3 (kon.)
Košice – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Poprad – Nitra 4:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 5:3 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
HKM Zvolen
Streda 12.02.2014, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    55:09
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vyzerá to, tak že o dnešnom víťazovi sa týmto gólom prakticky rozhodlo. Piaty úder na mikulášskej strate, tak poistil náskok Liptovského Mikuláša. Po tom ako sa do zakončenia pred bránou dostal ANDREJ LACO prichádza strela, ktorá prekvapila brankára Petríka a končí to piatym gólom. Asistencie: Stanislav Kučera a Matúš Sukeľ.
     
    51:43
    Vylúčenie na strane Zvolena. Na trestnú odchádza Šimura za podrazenie.
     
    51:16
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Druhý presný zásah MICHALA KABÁČA posúva domácich bližšie k zisku troch bodov. Mikulášsky útočník sa dostal do zakončenia pred bránou, keď zužitkoval prihrávku Martina Marcinka spoza brány a namieril presne. Asistencie: Martin Marcinko, Matúš Sukeľ.
     
    45:07
    Perfektná strela Tótha, ktorý sa uvoľnil, ale ešte lepší zákrok brankára Púteca, ktorý likviduje túto strelu lapačkou.
     
    43:56
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú odchádza Danko Filip za vyhodenie puku.
     
    42:59
    Zvolen dal gól!
    Tak toto je naozaj studená sprcha pre mikulášsky tím, ktorý v krátkom časovom slede prichádza o komfortný dvojgólový náskok, po tom ako prišiel brejk, zakončenie z ľavej strany v podaní VIKTORA FEKIAČA, ktorý pohotovou strelou k pravej tyči prekonáva Púteca. Asistencie: Vojtech Suchomer, Frederik Fekiač.
     
    41:46
    Zvolen dal gól!
    V dnešnom stretnutí to padá hlavne počas presiloviek. Hostia využili teda početnú prevahu, dostali sa do útočného pásma, kde to strelou z príklepu vyskúšal PATRIK POHANKA, ktorý prekonal Púteca. Bez asistencie.
     
    41:03
    V úvode tretej tretiny teda vylúčenie na strane Liptovského Mikuláša, po tom ako na tresnú odchádza Furdek za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    35:07
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Domáci hráči akoby čakali na nejakú chybu v obrane hostí a nakoniec to aj využili. Puky si vymieňali hlavne obrancovia na modrej, potom prišla prihrávka na ľavú stranu z hokejky Tomáša Pidu. MARTIN MARCINKO našiel odkrytú časť pod vyrážačkou brankára a namieril puk naozaj presne. Asistencie: Tomáš Pida a Stano Kučera.
     
    33:40
    Vylúčenie na strane Zvolena. Novotný odchádza za hákovanie.
     
    31:45
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Nakoniec je to gól a využitá domáce presilovka, ktorú Liptáci zvládli touto kombináciou naozaj perfektne. Puk si na modrej vymieňala dvojica obrancov. Z ničoho nič sa puk dostal pred bránu, kde prišlo pohotové zakončenie MICHALA KABÁČA do odkrytej časti brány, kde sa už nemohol mýliť. Bez asistencie.
     
    30:15
    Vylúčenie na strane Zvolena. Uvidíme čo sa stane za túto presilovku na strane Liptákov. Na trestnú odchádza Kucej.
     
    23:29
    Zvolen dal gól!
    Využitá presilovka hostí vyrovnáva stav 41. kola dnešného zápasu extraligy juniorov. Zvolen si vytvoril dostatočný tlak už hneď od úvody presilovky. Zakončenie od modrej bolo tečované pred bránou ĽUBOM BALKOM, ktorý tak prekonal bezmocného Púteca. Asistencia: Matej Koch.
     
    22:52
    Za držanie odchádza Jakub Sukeľ. Zvolen hrá presilovku o dvoch hráčov.
     
    21:59
    Vylúčenie na strane domácich. Na trestnú odchádza Laco za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    18:27
    Vylúčenie na strane Zvolena. Na trestnú odchádza Parobok za seknutie.
     
    13:45
    Vylúčenie na strane Liptákov. Na trestnú odchádza Furdek za podrazenie.
     
    08:45
    Uvidíme čo povie Zvolen na stav, ktorý aktuálne panuje na staručkom zimnom štadióne v Liptovskom Mikuláši. Na trestnú odchádza Kabáč – dve minúty za držanie.
     
    04:53
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Po tichu na oboch stranách tu prichádza úvodný gól dnešného zápasu. Po tom ako vyhrali Liptáci buly v útočnom pásme prišiel brejk Liptákov do útočného pásma zavŕšený strelou IVANA BREZNIAKA, ktorý sa nemýlil a prekonal brankára súpera. Bez asistencie.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Brezniak, 32. Kabáč, 36. Marcinko (Pida, Kučera), 52. Kabáč (Marcinko, Sukeľ), 56. Laco (Kučera, Sukeľ) – 24. Balko (Koch), 42. Pohanka, 43. Fekiač (Suchomer, Fekiac)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Bača, Danko, Kabáč, M. Sukeľ, J. Sukeľ, Brezniak, Furdek, Moravčík, Potocký, Škandera, Danko, Kučera, Laco, Marcinko, Pida.
    HKM Zvolen: Petrík – F. Fekiač, V. Fekiač, Gábor, Mendel, Šimurka, Jakubík, Klonga, Koch, Parobok, Pohanka, Balko, Kucej, Matúška, Tatár, Tóth. Nociar, Novotný, Parničan, Primus, Suchomer.

    Rozhodca: Orolin – Gavalier, Paulíny