HC Slovan – Trenčín 4:0 (kon.) | Skalica – Žilina 6:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Zvolen 5:3 (kon.)
Košice – B. Bystrica 1:3 (kon.) | Poprad – Nitra 4:2 (kon.) | Spišská N. Ves – Topoľčany 5:3 (kon.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
5:3 (1:0, 2:1, 2:2)
HKM Zvolen
Streda 12.02.2014, 17:00 • ZŠ Liptovský Mikuláš • Extraliga juniorov
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:12:59)
     
    59:55
    Posledné sekundy a vhadzovanie v pásme Liptovského Mikuláša. Liptáci si z dnešného zápasu, tak odnesú tri body.
     
    59:10
    Posledné sekundy zápasu a Zvolen sa dostáva azda do posledných šancí. Zakončenie z ľavej strany kryje betónmi brankár Pútec.
     
    58:18
    Hra sa nám presúva na opačnú stranu. V závere zápasu po zakázanom uvoľnení sa bude zahrávať buly v útočnom pásme Zvolena. Ešte predtým si však hostia zobrali oddychový čas.
     
    57:07
    Liptovský Mikuláš sa dostal do útočného pásma. Pri mantineli sa snažil vybojovať puk Kabáč, ale ten získal iba nejaké tie záverečné sekundy. Vhadzovanie domácich po lavici Petríka.
     
    55:09
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Vyzerá to, tak že o dnešnom víťazovi sa týmto gólom prakticky rozhodlo. Piaty úder na mikulášskej strate, tak poistil náskok Liptovského Mikuláša. Po tom ako sa do zakončenia pred bránou dostal ANDREJ LACO prichádza strela, ktorá prekvapila brankára Petríka a končí to piatym gólom. Asistencie: Stanislav Kučera a Matúš Sukeľ.
     
    54:37
    Do konca tretej tretiny nám ostáva niečo okolo piatich minút a Liptáci si držia náskok o jeden gól. Po buly v strednom pásme prišlo nahodenie puku Liptákov, tí držia súpera v pásme.
     
    51:43
    Vylúčenie na strane Zvolena. Na trestnú odchádza Šimura za podrazenie.
     
    51:16
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Druhý presný zásah MICHALA KABÁČA posúva domácich bližšie k zisku troch bodov. Mikulášsky útočník sa dostal do zakončenia pred bránou, keď zužitkoval prihrávku Martina Marcinka spoza brány a namieril presne. Asistencie: Martin Marcinko, Matúš Sukeľ.
     
    49:38
    Puk sa strieda zo strany na stranu.Zvolen sa po ľavej strane dokázal uvoľniť, ale následné zakončenie neohrozilo bránu Púteca.
     
    48:26
    Do konca tretej tretiny nám ešte ostáva niečo vyše 10. minút no stav je stále nerozhodný. Zvolen sa dostáva do pásma súpera, kde aj zakončil, ale Pútec je úspešný.
     
    46:32
    Dnešný zápas bude ešte zaujímavý. Po buly v strednom pásme prišlo zakončenie na strane hostí, ale Pútec likviduje betónom do bezpečia.
     
    45:07
    Perfektná strela Tótha, ktorý sa uvoľnil, ale ešte lepší zákrok brankára Púteca, ktorý likviduje túto strelu lapačkou.
     
    44:25
    Zvolen sa dostal do útočného pásma, kde však zatiaľ iba kombinuje. Po pravej strane sa uvolnila dvojica hráčov, ktorá dostala puk aj do zakončenia, ale skóre sa nemenilo.
     
    43:56
    Vylúčenie na domácej strane, na trestnú odchádza Danko Filip za vyhodenie puku.
     
    42:59
    Zvolen dal gól!
    Tak toto je naozaj studená sprcha pre mikulášsky tím, ktorý v krátkom časovom slede prichádza o komfortný dvojgólový náskok, po tom ako prišiel brejk, zakončenie z ľavej strany v podaní VIKTORA FEKIAČA, ktorý pohotovou strelou k pravej tyči prekonáva Púteca. Asistencie: Vojtech Suchomer, Frederik Fekiač.
     
    42:22
    Tretia tretia tretina bude po tomto góle ešte zaujímavá. Liptáci sa síce dostali do útočného pásma, ale zakončiť sa im nepodarilo. Na druhej strane prichádza útok Zvolena.
     
    41:46
    Zvolen dal gól!
    V dnešnom stretnutí to padá hlavne počas presiloviek. Hostia využili teda početnú prevahu, dostali sa do útočného pásma, kde to strelou z príklepu vyskúšal PATRIK POHANKA, ktorý prekonal Púteca. Bez asistencie.
     
    41:29
    Moravčík skvele zapracoval počas vlastného oslabenia, keď získal puk a nakoniec aj rozohral útok. Liptáci tak získali pár sekúnd.
    Michigan Pre-Draft Showcase, Detroit, USA: 2. - 5. mája. Jedinečná príležitosť pre hráčov ročníkov 1994 - 1999. Viac ako 50 skautov z USHL, OHL, NAHL a ďalších súťaží. Viac informácií na michiganpredraft@seznam.cz a na webe

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 5. Brezniak, 32. Kabáč, 36. Marcinko (Pida, Kučera), 52. Kabáč (Marcinko, Sukeľ), 56. Laco (Kučera, Sukeľ) – 24. Balko (Koch), 42. Pohanka, 43. Fekiač (Suchomer, Fekiac)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Pútec – Bača, Danko, Kabáč, M. Sukeľ, J. Sukeľ, Brezniak, Furdek, Moravčík, Potocký, Škandera, Danko, Kučera, Laco, Marcinko, Pida.
    HKM Zvolen: Petrík – F. Fekiač, V. Fekiač, Gábor, Mendel, Šimurka, Jakubík, Klonga, Koch, Parobok, Pohanka, Balko, Kucej, Matúška, Tatár, Tóth. Nociar, Novotný, Parničan, Primus, Suchomer.

    Rozhodca: Orolin – Gavalier, Paulíny