Nemecko – Švédsko 0:4 (kon.) | Rusko – Japonsko 2:1 (kon.)
koniec
Rusko
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Japonsko
Utorok 11.02.2014, 16:00 • Šajba Arena, Soči • Olympijské Hry - ženy
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Toková nekompromisne zakončovala z medzikružia, no jej tvrdý projektil napokon skončil len na betónoch ruskej gólmanky Prugovovej.
     
    59:24
    Japonský tréner si vyžiadal oddychový čas!
     
    59:22
    Japonky sa odhodlali hrať v šestici bez gólmanky Fujimotovej! Je tu teda poriadny vabank Japonska!
     
    58:42
    Skibová nekompromisne pálila z hranice pravého kruhu, no jej delovka napokon skončila len tesne vedľa japonskej brány. Japonky sa tentokrát snažia útočiť.
     
    53:37
    Japonská hráčka Kubová sa dostala do dvoch skvelých gólových šancí za sebou, no najskôr minula priestor ruskej brány a následne trafila len korčule jednej z ruských hokejistiek!
     
    51:36
    Rusko dalo gól!
    Rusky sa v oslabení dokázali gólovo presadiť a dostávajú sa do vedenia! Po obrovskej chybe japonskej obrankyne Koikeovej sa k puku v strednom pásme dostala ALEXANDRA VAFINOVÁ, ktorá si nakorčuľovala pred japonskú bránu a prekonala bezmocnú gólmanku Fujimotovú. Bez asistencií.
     
    51:16
    Japonská kapitánka Osawaová sa dostala k dorážke na pravej strane, no z ťažkého uhla napokon trafila len ľavú žŕdku ruskej brány! Prugovová následne zachytila puk pod svojim telom.
     
    50:59
    Osawaová sa dostala do skvelej gólovej šance v centrálnej časti, no jej projektil napokon len veľmi tesne minul priestor ruskej brány.
     
    50:22
    Japonky si opäť zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie na Jonejamaovú odchádza sadnúť Sosinová.
     
    48:58
    Paškevičová sa v oslabení dostala do samostatného nájazdu po chybe Aokiovej na útočnej modrej čiare, no gólmanka Fujimotová bola v strehu a puk bez problémov zachytila pod svojimi betónmi!
     
    47:35
    Japonky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za nedovolené bránenie odchádza sadnúť Djubanoková.
     
    41:02
    Japonky si zahrajú prvú presilovú hru v dnešnom zápase. Na dve minúty si za podrazenie odchádza sadnúť Vafinová.
     
    40:33
    Japonsko dalo gól!
    Japonky sa na krátku chvíľu usadili v útočnom pásme a dokázali vyrovnať! AJAKA TOKOVÁ si potiahla puk za pravý kruh, následne poslala pred ruskú bránu veľmi peknú žabku, ktorá prekvapila gólmanku Prugovovú a prepadla jej popod ľavú ruku do ruskej brány. Bez asistencií.
     
    39:52
    Po skvelej prienikovej prihrávke z pravej strany od Burinovej sa k zakončeniu pred japonskou bránou dostala skúsená Gavrilovová, no svojim bekhendovým zakončením nedokázala prekonať betóny japonskej gólmanky.
     
    38:06
    Rusky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie odchádza sadnúť japonská obrankyňa Horiová.
     
    37:24
    Rusky sa dostali do prečíslenia dvoch na jednu, no napokon sa Paškevičová ulakomila na strelu z pravej strany a svojim švihom len prestrelila priestor japonskej brány!
     
    35:02
    Rusky sa postarali o poriadny závar pred japonskou bránou! Ani Burinová a ani Skibová napokon však nedokázali prekonať obetavé japonské obrankyne a pozornú gólmanku Fujimotovú.
     
    32:56
    Fujimotová si pripísala na svoje konto hneď dva skvelé zákroky, keď najskôr zneškodnila delovku z ľavej strany od Gavrilovovej a následne si poradila aj s dorážkou od Skibovdej!
     
    22:28
    Gólmanka Fujimotová si na svoje konto pripísala ďalší skvelý zákrok! Po peknej strele z medzikružia od Skibovej dokázala puk zachytiť vo svojej lapačke.
     
    19:24
    Rusky si opäť zahrajú v presilovej hre. Na dve minúty si za nedovolenú hru telom odchádza sadnúť Jamaneová.
     
    18:55
    Fujimotová si na svoje konto pripísala ďalší skvelý zákrok, keď svojimi betónmi zneškodnila bekhendovú strelu od ruskej hráčky Skibovej z pravej strany.
     
    18:05
    Gólmanka Prugovová si na svoje konto pripísala skvelý zákrok, keď puk na bránkovej čiare po strele od Jonejamaovej priľahla. Napokon bol však puk za bránkovou čiarou, no hlavná rozhodkyňa gól neuznáva a nebude ani telefonovať s videorozhodcom!
     
    16:24
    Japonská kapitánka Osawaová sa v oslabení dostala do skvelej gólovej šance v samostatnom nájazde, no napokon nedokázala prekonať betóny dobre presunutej gólmanky Prugovovej!
     
    15:40
    Japonská gólmanka Fujimotová si na svoje konto pripísala fantastický zákrok s poriadnou dávkou šťastia! Po skvelej prihrávke od Skibovej sa k puku na ľavej strane dostala Burinová, ktorá mala pred sebou prázdnu japonskú bránu, no napokon trafila len ľavú žŕdku japonskej brány!
     
    14:35
    Rusky si zahrajú v početnej výhode. Na dve minúty si za hákovanie Gavrilovovej odchádza sadnúť Jamaneová.
     
    13:36
    Rusky sa dostali do prečíslenia v protiútoku, no napokon nedokázali skórovať! Po skvelej prihrávke z centrálnej časti od Dergačjovovej sa k zakončeniu na ľavej strane dostala Šochinová, no tá trafila len ľavý betón pozornej gólmanky Fujimotovej.
     
    11:39
    Rusko dalo gól!
    Rusky sa po menšom japonskom nedorozumení v strednom pásme dostali k puku a dokázali skórovať. TAŤJANA BURINAOVÁ si s pukom nakorčuľovala za pravý kruh a tvrdo vystrelila. Gólmanka Fujimotová bola síce v strehu, no napokon si neustrážila medzeru medzi svojimi betónmi. Bez asistencií.
     
    10:39
    Rusky sa dostali do ďalšej skvelej gólovej šance, no gólmanka Fujimotová je dnes jasne proti. Spoza brány ju chcela prekvapiť aktívna Paškevičová, no nedokázala prekonať jej dobre osadené betóny.
     
    06:12
    Po skvelej prihrávke spoza japonskej brány od Gavrilovovej sa k zakončeniu na ľavej strane dostala Skibová, no gólmanka Fujimotová bola aj tentokrát v strehu a puk zachytila vo svojej lapačke.
     
    03:17
    Gólmanka Fujimotová si na svoje konto pripísala skvelý zákrok! Najskôr dokázala vyraziť do bezpečia strelu z pravej strany od Burinovej a následne si poradila aj s dorážkou z hokejky Gavrilovovej.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Góly a asistencie: 12. Burinová, 52. Vafinová – 41. Toková


    Rusko: Prugovová (Leskinaová) – Tkačjovová, Djubanoková, Gončarenková, Kapustinová, Chomičová, Šibanová, Šukinová – Gavrilová, Burinaová, Skibaová – Smolencevová ("C"), Sosinová, Lebedevová – Vafinová, Smolinová, Dergačjová – Šochinová, Paškevičová
    Japonsko: N. Fujimotová (Konišiová) – Koikeová, Horiová, Toková, Suzukiová, Aokiová, Takeučiová, Kondová – Jonejamaová, Osawaová ("C"), M. Fujimotová – Hiranová, Sakagamiová, Kubová – Adačiová, Ukitaová, Šišiučiová – Jamaneová, Nakamurová

    Rozhodca: Nicole Hertrichová (GER) – Denise Caugheyová (CAN), Alicia Hanrahanová (USA)