Nemecko – Švédsko 0:4 (kon.) | Rusko – Japonsko 2:1 (kon.)
koniec
Rusko
2:1 (1:0, 0:0, 1:1)
Japonsko
Utorok 11.02.2014, 16:00 • Šajba Arena, Soči • Olympijské Hry - ženy
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    51:36
    Rusko dalo gól!
    Rusky sa v oslabení dokázali gólovo presadiť a dostávajú sa do vedenia! Po obrovskej chybe japonskej obrankyne Koikeovej sa k puku v strednom pásme dostala ALEXANDRA VAFINOVÁ, ktorá si nakorčuľovala pred japonskú bránu a prekonala bezmocnú gólmanku Fujimotovú. Bez asistencií.
     
    40:33
    Japonsko dalo gól!
    Japonky sa na krátku chvíľu usadili v útočnom pásme a dokázali vyrovnať! AJAKA TOKOVÁ si potiahla puk za pravý kruh, následne poslala pred ruskú bránu veľmi peknú žabku, ktorá prekvapila gólmanku Prugovovú a prepadla jej popod ľavú ruku do ruskej brány. Bez asistencií.
     
    11:39
    Rusko dalo gól!
    Rusky sa po menšom japonskom nedorozumení v strednom pásme dostali k puku a dokázali skórovať. TAŤJANA BURINAOVÁ si s pukom nakorčuľovala za pravý kruh a tvrdo vystrelila. Gólmanka Fujimotová bola síce v strehu, no napokon si neustrážila medzeru medzi svojimi betónmi. Bez asistencií.

    Ku každému repre dresu SVK 2014 vám pribalíme šál! Dres vám zašleme do 3 dní od uhradenia objednávky. www.fanstore.sk.

    Góly a asistencie: 12. Burinová, 52. Vafinová – 41. Toková


    Rusko: Prugovová (Leskinaová) – Tkačjovová, Djubanoková, Gončarenková, Kapustinová, Chomičová, Šibanová, Šukinová – Gavrilová, Burinaová, Skibaová – Smolencevová ("C"), Sosinová, Lebedevová – Vafinová, Smolinová, Dergačjová – Šochinová, Paškevičová
    Japonsko: N. Fujimotová (Konišiová) – Koikeová, Horiová, Toková, Suzukiová, Aokiová, Takeučiová, Kondová – Jonejamaová, Osawaová ("C"), M. Fujimotová – Hiranová, Sakagamiová, Kubová – Adačiová, Ukitaová, Šišiučiová – Jamaneová, Nakamurová

    Rozhodca: Nicole Hertrichová (GER) – Denise Caugheyová (CAN), Alicia Hanrahanová (USA)