Mladá Boleslav – Motor ČB 4:3 (1:0 po s.n.) | Most – Třebíč 2:8 (kon.) | Jihlava – Kadaň 1:0 (kon.)
Ústí n/L – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Beroun – Litoměřice 3:0 (kon.)
koniec
HC Most
2:8 (0:3, 0:2, 2:3)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Pondelok 10.02.2014, 17:30 • ZS Most • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:05
    Most právě vstřelil branku!
    Po bojerově střele zůstal ležet puk na brankovišti a v tom zmatku se nejlépe zorientoval PAVEL PÍSAŘÍK, který dokázal posunout puk do branky 2:8. Asistence: Jan Bojer, Pavel Smolka.
     
    57:03
    Most právě vstřelil branku!
    Domácí v přečíslení 2 na 1, BRONISLAV ANDRES vystřelil, ono to vypadalo, že zamířil do břevna, ale brankový rozhodčí rozsvítil okamžitě červené světlo, a tak rozhodčí Horinek i přes značné protesty hostů branku uznává 1:8. Asistence: David Palaščák, Tomáš Pavelka.
     
    53:36
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Těžko uvěřitelná situace. JAN KŘIVOHLÁVEK postupoval ze středního pásma úplně sám na branku, domácí borci ho zcela ignorovali, načež se dostal až k Hanuljakovi, který si zapomněl pokrýt prostor u tyčky, takže hostující forvard jenom tak lehce plácnul do puku 0:8. Další asistence pro gólmana hostů, tleskám. Asistence: Jakub Čuřík, Filip Novotný.
     
    53:09
    Fořt měl na hokejce osmou branku, ale dokázal se z bezprostřední blízkosti zmýlit cca o 20 centimetrů.
     
    47:21
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Valenta poslal zpoza vlastní branky pas na modrou, kde byl LUKÁŠ NAHODIL, který v situaci 1 na 1, nádhernou zasekávačkou a následnou otočkou o 360, vyškolil jediného mosteckého beka (zbývající spoluhráči se rozhodli zrovna vystřídat), načež prostřelil Hanuljaka mezi betony 0:7. Nádherná branka, opravdu. Asistence: Tomáš Valenta, Filip Novotný.
     
    46:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Blesk z čistého nebe. Laš se prezentoval individální akcí, Hanuljak jeho střelu vyrazil na kruhy, kde byl zcela nepokrytý MARTIN DOČEKAL, který vrací puk do prázdné mostecké branky 0:6. Asistence: Marek Laš, David Dolníček.
     
    38:13
    Nedrda (MST) 2 minuty držení. Mostecký forvard si počínal v rozporu s pravidly, když poslal k zemi Laše.
     
    32:36
    Hosté ale moc dlouhou dobu v plném počtu nepobyli, na dvě minuty vyloučen Čejka za sekání.
     
    30:29
    Dolníček s Lašem jsou vyloučeni na dvě minuty, prvně jmenovaný za hákování, jeho kolega z útoku za držení. Dvouminutová přesilovka Mostu 5 na 3 je velkou výzvou do zbytku utkání.
     
    27:59
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí obránce Pavelka se nechal odbavit kotouče na kruhu od Dolníčka, který posunul na Dočekala, ten sjel s kotoučem k brankovišti a poslal křižnou přihrávku na MARKA LAŠE, který měl otevřenou branku Mostu. Asistence: Martin Dočekal, David Dolníček.
     
    21:06
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Mostecká mizérie nebere konců! Hostující útok teď dokázal dokonale rozebrat obranu Mostu před brankovištěm Hanuljaka. TOMÁŠ FOŘT se dostal ke dvěma dorážkám, ze kterých uspěla až ta druhá, když ležel Hanuljak bezmocně na zemi, tak stačilo útočníkovi Horácké Slavie pouze zvednout kotouč. Asistence: Lukáš Nahodil, Jakub Čuřík.
     
    14:43
    Další velká šance hostů před domácí brankou. Pěknou akcí se prezentoval Dočekal, blízko ke gólu měl i Laš.
     
    12:41
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    JAKUB ČUŘÍK napřáhnul zpoza kruhu a trefuje přesně horní roh nad Hanuljakovo vyrážečkou 0:3. Asistence: Lukáš Nahodil, Vlastimil Bilčík.
     
    11:41
    Další trest pro domácí. Čížek za vys. hůl.
     
    08:34
    Palaščák (MST) je vyloučen za hákování.
     
    04:11
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Další hrubka domácích. Tentokráte se pod ní podepisuje obránce Šimon. Nejdříve si nechal sebrat za vlastní brankou puk, aby po střele Dietze od modré zcela ignoroval před brankou dorážejícího LUKÁŠE NAHODILA, jenž bezpečně prostřeluje Hanuljaka 0:2. Asistence: Stanislav Dietz, Jaroslav Moučka.
     
    00:28
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Obrovská chyba Hanuljaka hned na úvod. Domácí gólman rozehrával puk od vlastní branky, měl okolo sebe dva své spoluhráče, přesto našel na kruhách nezjištně MARTINA DOČEKALA, který nabídkou nepohrdnul a do prázdné branky otvírá skóre zápasu 0:1. Bez asistence.

    Jiří Rybář

    Góly a asistencie: 58. Andres (Palaščák, Pavelka), 60. Písařík (Bojer, Smolka) – 1. Dočekal, 5. Nahodil (Dietz, Moučka), 13. Čuřík (Nahodil, Bilčík), 22. Fořt (Nahodil, Čuřík), 28. Laš (Dočekal, Dolníček), 47. Dočekal (Laš, Dolníček), 48. Nahodil (Valenta, Novotný), 54. Křivohlávek (Čuřík, Novotný)


    HC Most: Hanuljak – Pavelka, Charousek, Hora, Čížek, Šimon, Kasal – Tauš, Smolka, Bojer – Nedrda, Písařík, Kafan – Palaščák, Slavíček, Andres – Gerhát
    SK Horácká Slavia Třebíč: Novotný – Malena, Bilčík, Čejka, Valenta, Dietz, Přibyl, Peroutka – Laš, Dolníček, Dočekal – Fořt, Nahodil, Čuřík – Křivohlávek, Kaut, Moučka – Čech, Kadela, Juráň

    Rozhodca: Horinek – Hynek, Rozlílek

    Diváci: 132