Toronto – Vancouver 3:1 (kon.) | Carolina – Montreal 1:4 (kon.) | Tampa Bay – Detroit 4:2 (kon.)
NY Islanders – Colorado 2:5 (kon.) | Washington – NJ Devils 3:0 (kon.) | Nashville – Anaheim 2:5 (kon.)
Dallas – Arizona 2:1 (kon.)
koniec
New York Islanders
2:5 (0:1, 0:2, 2:1)
Colorado Avalanche
cz Nedeľa 09.02.2014, 01:00 • Nassau Coliseum, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Colorado se prosazuje do prázdné branky ještě jednou, tentokrát střílí gól PAUL STASTNY. Asistence: Tyson Barrie.
     
    59:13
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Domácí nevyužili dvě obrovské šance a hosté tak gólem do prázdné branky zatloukají poslední hřebíček na prohru Islanders! GABRIEL LANDESKOG je posledním dnešním střelcem. Asistence: Andre Benoit.
     
    52:14
    Islanders právě vstřelili branku!
    A závěr utkání v Nassau Coliseum bude ještě hodně zajímavý! LUBOMÍR VIŠŇOVSKÝ napřáhl a od modré prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Kyle Okposo a Thomas Vanek.
     
    51:17
    Islanders právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen se Islanders dočkávají vstřelené branky! Přesilovku pěti proti třem sice domácí nevyužili, ale v pokračující klasické početní výhodě se trefuje JOHN TAVARES, který obdržel přihrávku od Baileyho a propálil hostujícího brankáře střelou nad beton k levé tyči. Asistence: Josh Bailey a Lubomír Višňovský.
     
    30:33
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche vedou už 3:0! Úspěšným exekutorem branky je opět MATT DUCHENE. Tentokrát dostal kotouč na levý kruh a přesnou ranou švihem prostřelil Nabokova na přední tyč. Asistence: Tyson Barrie a Jamie McGinn.
     
    27:49
    Colorado právě vstřelilo branku!
    No a pozor, po nevyužité šanci domácích se z protiútoku prosazuje MATT DUCHENE, jenž nadvakrát dokázal překonat Nabokova! Asistence: PA Parenteau a Tyson Barrie.
     
    13:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Avalanche otevírají skóre zápasu! Landeskog si vyjel z rohu kluziště a natlačil se před Nabokova, kterého dokonce srazil k zemi, a kotouč se následně dostal k volnému NATHANU MACKINNONOVI, jenž už neměl se střelou do téměř prázdné branky žádné problémy. Asistence: Gabriel Landesog a Nick Holden.

    Góly a asistencie: 52. Tavares (Bailey, Višňovský), 53. Višňovský (Okposo, Vanek) – 14. MacKinnon (Landeskog, Holden), 28. Duchene (Parrenteau, Barrie), 31. Duchene (Barrie, McGinn), 60. Landeskog (Benoit), 60. Stastny (Barrie)


    New York Islanders: Nabokov (Poulin) – MacDonald, Hamonic, Hickey, Višňovský, Strai, De Haan – Okposo, Tavares, Vanek, Bailey, Nielsen, Grabner, Clutterbuck, Nelson, McDonald, Boulton, Cizikas, Martin
    Colorado Avalanche: Giguere (Varlamov) – Johnson, Hejda, Barrie, Holden, Guenin, Benoit – Parenteau, Stastny, Landeskog, McGinn, Duchene, O'Reilly, Mitchell, MacKinnon, Talbot, Bordeleau, Cliche, McLeod

    Rozhodca: Joanette, Morton – Brisebois, Pancich