Catania – Siena 1:4 (kon.) | AC Miláno – Spezia 3:1 (kon.) | Neapol – Bergamo 3:1 (kon.)
koniec
SSC Neapol
3:1 (1:1)
Atalanta Bergamo
cz Streda 15.01.2014, 21:00 • Stadio San Paolo, Neapol. • Taliansky pohár
Predzápasové kurzy
     
    80
    Neapol právě vstřelila branku!
    Opět se domácímu hráči podařilo dostat za obránce hostů, nyní to byl JOSÉ CALLEJÓN, a tentokrát se už domácí radují z branky. Mladý Španěl tečoval přihrávku spoluhráče, míč poslal k bližší tyči a potřetí překonal hostujícího gólmana.
     
    72
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak to byla hodně kuriózní situace. Centrovaný míč směřoval na jednoho z domácích hráčů, který stál v jasném ofsajdu, nedoputoval však k němu. Odrazil se od zad hráče Calcia k LORENZU INSIGNEMU a ten využil momentu překvapení a poslal míč do branky. Práci měl hodně ulehčenou, v jeho činnosti mu nikdo nebránil ani nepřekážel, protože protihráči se domnívali, že bude odpískán ofsajd. Marně.
     
    15
    Neapol právě vstřelila branku!
    Vzápětí je ovšem vyrovnáno. Reveillere centroval z levé strany, k míči se dostal JOSÉ CALLEJÓN a krásnou střelou z voleje poslal míč k tyčce. Hostující gólman neměl šanci.
     
    14
    Bergamo právě vstřelilo branku!
    Benalouane vyslal dobrý centr do pokutového území, k míči se dostal Livaja a poslal jej na pravou stranu, kam si naběhl GIUSEPPE DE LUCA a střelou po zemi poslal míč za záda domácího gólmana.

    Petr Frömel

    Góly: 15. Callejón, 72. Insigne, 80. Callejón – 14. Luca

    Karty:   82. Albiol (NEA) – 54. Benalouane (ABC), 63. Cazzola (ABC), 73. Yepes (ABC), 82. Livaja (ABC)   74. Yepes (ABC)


    SSC Neapol: Cabral – Maggio, Albiol, Britos, Reveillere – Inler, Callejón (84. Bariti), Pandev (60. Hamšík), Radoševič, Insigne – Zapata (71. Higuaín).
    Náhradníci: Colombo – Džemaili, Uvini, Bariti, Mertens, Fernández, Higuaín, Hamšík, Armero.

    Atalanta Bergamo: Polito – Nica, Yepes, Benalouane, Del Grosso – Giorgi (84. Cigarini), Baselli (76. Stendardo), Cazzola, Koné – De Luca (62. Marilungo), Livaja.
    Náhradníci: Frezzolini – Brivio, Brienza, Bonaventura, Marilungo, Migliaccio, Stendardo, Cigarini, Moralez.

    Rozhodca: Andrea De Marco.