Minnesota – San Jose 3:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 1:4 (kon.) | Chicago – Florida 6:2 (kon.)
Toronto – Boston 2:5 (kon.) | Vancouver – Colorado 3:1 (kon.)
koniec
New York Rangers
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
Washington Capitals
cz Pondelok 09.12.2013, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Partner:
     
    58:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Minimálně jednu branku dnes přeci jen New York Rangers vstřelí. Když už to vypadalo, že Capitals mají vše dobře pohlídáno, na modré čáře se jako blesk z čistého nebe zjevil úplně osamocený Del Zotto, jehož ránu dokázal do sítě poslat skvěle tečující BENOIT POULIOT. Rozhodčí si ještě šel gól ověřit na video, ale nakonec tenhle zásah bez váhání uznává. Asistence: Michael Del Zotto.
     
    57:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Je nejspíše rozhodnuto, Washington Capitals potvrzují své počínání. Při prvním pokusu z pravé strany ještě brankář Rangers dokázal vytasit reflexivní vyrážečku, ale když se do puku v místě za pravým kruhem opřel velice tvrdě a odhodlaně Nate Schimdt, už bylo pozdě na další zásah, kotouč ještě před brankářem zasáhl ERIC FEHR. Capitals jdou do vedení 4:0. Asistence: Nate Schmidt.
     
    38:26
    Washington právě vstřelil branku!
    A MIKHAIL GRABOVSKI svou příležitost číslo dvě proti Henriku Lundqvistovi celkem s přehledem proměňuje. Nad ničím nepřemýšlel, prostě nabral kotouč na hůl jako na lopatu a tvrdě vystřelil do horní poloviny zařízení. Domácí strážce svatyně se za pukem pouze ohlédl. Bez asistence.
     
    22:53
    Washington právě vstřelil branku!
    Velice studená sprcha pro Rangers! Pár vteřin poté, co se trefil se štěstím Jason Chimera, dává druhou branku do sítě jezdců také STEVE OLEKSY. Obránce Washingtonu zkusil překvapit Henrika Lundqvista a povedlo se mu to opravdu náležitě. Střelou zápěstím z dálky nedal švédskému strážci svatyně Rangers šanci. Asistence: Jay Beagle.
     
    22:28
    Washington právě vstřelil branku!
    Hodně zajímavá a možná i trochu sporná branka. Washington nejdříve nahazoval kotouč od modré čáry, poté vznikla motanice před brankářem Henrikem Lundqvistem. Domácí brankář se pokusil zalehnout kotouč, jenže to se mu nepovedlo a puk se uvolnil v brankovišti. Jako první si jej všimnul šťastlivec JASON CHIMERA, jenž otevírá skóre. Asistence: Martin Erat, Steve Oleksy.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 59. Pouliot (Zotto) – 23. Chimera (Erat, Oleksy), 23. Oleksy (Beagle), 39. Grabovski (t.s.), 58. Fehr (Schimdt)


    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh, Girardi, Del Zotto, Stralman, Falk, Moore – Nash, Stepan, Kredier – Callahan, Richards, Zuccarello – Miller, Brassard, Hagelin – Pyatt, Boyle, Pouliot
    Washington Capitals: Grubauer – Oleksy, Alzner, Green, Schmidt, Wey, Orlov – Ovečkin, Backstrom, Johansson – Brouwer, Grabovski, Fehr – Ward, Erat, Chimera – Wilson, Beagle, Volpatti

    Rozhodca: Brian Pochmara, Kyle Rehman – Matt MacPherson, Mark Wheler

    Diváci: 18006