Minnesota – San Jose 3:1 (kon.) | NY Rangers – Washington 1:4 (kon.) | Chicago – Florida 6:2 (kon.)
Toronto – Boston 2:5 (kon.) | Vancouver – Colorado 3:1 (kon.)
koniec
New York Rangers
1:4 (0:0, 0:3, 1:1)
Washington Capitals
cz Pondelok 09.12.2013, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Partner:
     
    49:07
    Možnost pro domácí hráče, aby něco s výsledkem udělali. Na trestnou lavici se odebírá Steve Oleksy (WSH), který se provinil držením soupeře.
     
    36:40
    Ve stejném čase míří na trestnou lavici Alexandr Ovečkin, který vyprovokoval potyčku s Rickem Nashem. Také hráč domácích inkasuje trest, hraje se 4 na 4.
     
    30:41
    Vůbec první početní výhodu si dnes zahrají také Rangers. Dvě minuty za krosček inkasuje washingtonský Dmitrij Orlov (WSH).
     
    25:04
    Navíc se nechystá příliš příjemná situace pro Rangers. Dvě minuty za vysokou hůl jde odsedět Chris Krider (NYR).
     
    17:42
    Na konci první třetiny uvidíme první vyloučení. Za faul na Ovečkina je na trestnou lavici poslán domácí Chris Krider (NYR). Provinil se nedovoleným bráněním.

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 59. Pouliot (Zotto) – 23. Chimera (Erat, Oleksy), 23. Oleksy (Beagle), 39. Grabovski (t.s.), 58. Fehr (Schimdt)


    New York Rangers: Lundqvist – McDonagh, Girardi, Del Zotto, Stralman, Falk, Moore – Nash, Stepan, Kredier – Callahan, Richards, Zuccarello – Miller, Brassard, Hagelin – Pyatt, Boyle, Pouliot
    Washington Capitals: Grubauer – Oleksy, Alzner, Green, Schmidt, Wey, Orlov – Ovečkin, Backstrom, Johansson – Brouwer, Grabovski, Fehr – Ward, Erat, Chimera – Wilson, Beagle, Volpatti

    Rozhodca: Brian Pochmara, Kyle Rehman – Matt MacPherson, Mark Wheler

    Diváci: 18006