Omsk – CSKA Moskva 3:5 (kon.) | Jekaterinburg – Lev 1:3 (kon.) | Barys – Riga 4:5 (4:5 po s.n.)
Jugra Chanty-Mansijsk – HC Slovan 0:1 (0:1 po s.n.) | Novgorod – Chabarovsk 6:2 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 1:2 (0:2 po s.n.)
D. Moskva – Vladivostok 3:2 (kon.) | Petrohrad – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | S.Moskva – Nižnekamsk 4:2 (kon.)
Dinamo Minsk – Ufa 1:4 (kon.) | Doneck – Novokuzneck 5:1 (kon.) | Záhreb – Metallurg Magnitogorsk 2:1 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
3:5 (0:1, 2:2, 1:2)
CSKA Moskva
Piatok 22.11.2013, 13:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:58
    CSKA Moska dala gól!
    Domáci síce oslabenie prežili, ale súper pokračoval v tlaku. NIKOLAJ PROCHORKIN sa dostal pred brankára Garona a svižnou strelou ho bez väčších problémov prekonal. Omsk sa nadychoval k záverečnému tlaku, namiesto toho inkasoval zrejme posledný klinec do rakvy. Asistencie: Jakov Rylov, Alexander Radulov.
     
    45:08
    Avangard Omsk dal gól!
    Domáci sú opäť v hre. Postaral sa o to slovenský forvard ŠTEFAN RUŽIČKA, ktorý strelou z pravého kruhu trafil veľmi presne a Proskurjakov bol bez šance. Asistencie: Ivan Baranka, Alexander Perežogin.
     
    41:32
    CSKA Moska dala gól!
    To je začiatok tretiny! Hostia trpezlivo čakali a potom sa dostali do smrtiaceho brejku. BRANDON REID ušiel vo dvojici s Frolovom a od neho dostal prihrávku ako na zlatom podnose. Stačilo len ťuknúť do puku. Asistencia: Alexander Frolov.
     
    32:31
    CSKA Moska dala gól!
    Moskva po tretí krát v zápase vedie. Radulov skvele prihral zadovkou na hokejku ALEXEJA MOROZOVA a ten tvrdou strelou prekonal brankára. Asistencia: Alexander Radulov.
     
    27:54
    Avangard Omsk dal gól!
    Krásny gól, ktorým domáci vyrovnávajú. V oslabení unikol s pukom ALEXANDER PEREŽOGIN a strelou z pravého uhlu a cez obrancu trafil pravý horný roh Proskurjakovej bránky. Bez asistencie.
     
    24:18
    CSKA Moska dala gól!
    Tak je nečakané. Hostia veľmi rýchlo udreli a opäť otáčajú výsledok na svoju stranu. Autorom presnej strely je NIKOLAJ PROCHORKIN. Asistencie: Alexander Radulov, Oleg Saprykin.
     
    22:03
    Avangard Omsk dal gól!
    Domáci sa dočkali. Popov sa dostal po vyhranom buly ku puku a prihral ho nahokejku DENISA KULJAŠA. Ten vystrelil z ľavej strany a puk prepadol za chrbát Proskurjakova. Asistencia: Alexander Popov.
     
    15:25
    CSKA Moska dala gól!
    Prvý gól nakoniec inkasuje Garon. Hostia udreli z ojedinelej akcie. ILARI FILPPULA si nakorčuľoval medzi kruhy a bekhendom prekonal domáceho brankára. Asistencie: Oleg Saprykin.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 23. Kuljaš (Popov), 28. Perežogin, 46. Ružička (Baranka, Perežogin) – 16. Filppula (Saprykin), 25. Prochorkin (Radulov, Saprykin), 33. Morozov (Radulov), 42. Reid (Frolov), 56. Prochorkin (Rylov, Radulov)


    Avangard Omsk: Garon (Kostin) – Kuljaš, Pivcakin, Baranka, Blaťák, Ljamin, Gončarov, Dervuk, Kuzmenko – Širokov, Kosticyn, Sjomin – Růžička, Popov, Pěrežogin -- Kalinin, Kazionov, Ivanov – Kurjanov, Kazakov, Berdnikov..
    CSKA Moskva: Proskurjakov (Kramar) – Mišarin, Zajcev, Děnisov, Rylov, Eminger, Jegoršev, Gimajev – Grigorenko, Radulov, Prochorkin – Saprykin, Morozov, Filppula – Reid, Frolov, Žarkov – Něprjajev, Ljubimov, Fjodorov.

    Rozhodca: Romaško, Ronn – Koposov, Otmachov.