Malaga – Vigo 0:5 (kon.) | Barcelona – Real Madrid 2:1 (kon.) | Elche – Granada 0:1 (kon.)
Levante – Espanyol 3:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
2:1 (1:0)
Real Madrid
Sobota 26.10.2013, 18:00 • Nou Camp • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Veľké futbalové divadlo je na konci, tri body berú zaslúžene hráči Bacelony! Postarali sa o to jedným gólom v každom polčase, na Neymarov zásah odpovedal Alexis krásnym lobom. Real mal smolu po strele Benzemu, nádherný projektil totiž smeroval iba do brvna. V poslednej minúte síce po brejku Cristiana znížil striedajúci Jeses, ale už iba upravil a korigoval stav, ktorý znamená výhru pre domácich. Blaugranas navýšili náskok na Balet i Atletico a to je pre nich obrovská vzpruha. Odo mňa je to všetko, ale dnes sa ešte stretneme pri dueli Interu Miláno s Hellasom. Dovtedy dopísania! (19:51:10)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Barca ešte zaútočila po ľavej strane, Messi prenikal umne a hľadal ešte Alvesa. Ten mieril iba do Modričových nôh, Lopez mal šťastie.
     
    90+1
    Real Madrid dal gól! Rýchly brejk Cristiana skončil na kopačke JESESA RODRIGUEZA, ktorý v úniku sám voči brankárovi nezaváhal a prepálil ho. Je z toho kontaktný gol a ešte nervydrásajúce sekundy na konci zápasu!
     
    90
    Rozhodca ešte nadstavuje 3 minúty.
     
    89
    Nákop zo stredu ihriska od Cristiana Khediru nenašiel, v pokoji tak do poľa odkopával Valdés.
     
    88
    Madrid ešte skúša čosi vpredu vymyslieť, no napríklad Cristiano je len tieň toho hráča, ktorý predvádzal skvelé kúsky v minulých dueloch a zrejem aj preto Pusinky dnes bodovať nebudú.
     
    87
    Barca baví svojich fanúšikov, hrá už takmer exhibičný zápas a naďalej drží súpera na odstup. Pár výnimiek síce dovolila, ale Real dnes vpredu nemal potrebné šťastie.
     
    86
    Khedira v úniku vo vápne na ľavej strane neuspel v čistej šanci. Z uhla placírkou len našiel pripraveného Valdésa a týmto zrejme definitívne zahladil stopy ešte po akej-takej šanci na body.
     
    85
    Medzitým sa striedalo, do hry prišiel namiesto Neymara Pedro.
     
    84
    A mohli burácať ešte viac, ak by Alves po jasličkách Cristianovi dal z uhla tretí gól. Vychytal ho však bravúrne Lopez a tak ešte svoj tím podržal.
     
    83
    V Barcelone je neuveriteľná atmosféra, fanúšikovia burácajú pri každej menšej parádičke svojich.
     
    82
    Nebezpečná strela tesne nad od Modriča nemala teda potrebné parametre na kontaktný gól, Valdés situáciu kontroloval.
     
    81
    O osude zápasu je teda pravdepodobne rozhodnuté, posledná šanca na zisk bodu tlela zrejme niekde v trajektórii strely Benzemu, ktorá mierila do brvna. Namiesto toho prišiel na trávnik Alexis a lobom pridal druhý gól.
     
    80
    Cristiano si medzitým vyslúžil žltú kartu za protesty.
     
    79
    Barcelona dala gól! Neymar vysunul do brejku ALEXISA SANCHEZA, ktorý akciu proti Varaneovi najprv akciu zbrzdil, ale potom si všimol, že Lopez je ďaleko z brány a tak ho krásnym lobom prekonal!
     
    78
    Striedali aj Blaugranas, do hry sa namiesto Iniestu dostal Song.
     
    77
    Opäť sa strieda, do hry sa dostane Jesé Rodriguez, keďže vymenil Di Mariu.
     
    77
    Iniesta sa napokon po hodnej chvíli odhodlal k strele, po Pepeho šiel projektil tesne nad!

    Góly: 19. Neymar, 79. Alexis – 90+1. Jeses Rodriguezv

    Karty:   8. Busquets (FCB), 36. Adriano (FCB) – 15. Sergio Ramos (RMA), 45+1. Bale (RMA), 61. Khedira (RMA), 66. Marcelo (RMA), 80. Cristiano (RMA)


    FC Barcelona: Valdés – Alves, Adriano, Piqué, Mascherano, Busquets, Xavi (K), Iniesta (78. Song), Fabregas (72. Alexis), Messi, Neymar (85. Pedro).
    Náhradníci: Pinto – Montoya, Song, Puyol, Sergi, Pedro, Alexis.

    Real Madrid: Lopez – Ramos (K) (58. Illaramendi), Pepe, Carvajal, Marcelo, Varane, Khedira, Modrič, Di Maria 77. Jesé Rodriguez), Bale (62. Benzema), Cristiano.
    Náhradníci: Casillas – Coentrao, Arbeloa, Isco, Illaramendi, Benzema, Rodriguez.

    Rozhodca: Undiano Mallenco

    Diváci: 98 761