Malaga – Vigo 0:5 (kon.) | Barcelona – Real Madrid 2:1 (kon.) | Elche – Granada 0:1 (kon.)
Levante – Espanyol 3:0 (kon.)
koniec
FC Barcelona
2:1 (1:0)
Real Madrid
Sobota 26.10.2013, 18:00 • Nou Camp • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Real Madrid dal gól! Rýchly brejk Cristiana skončil na kopačke JESESA RODRIGUEZA, ktorý v úniku sám voči brankárovi nezaváhal a prepálil ho. Je z toho kontaktný gol a ešte nervydrásajúce sekundy na konci zápasu!
     
    79
    Barcelona dala gól! Neymar vysunul do brejku ALEXISA SANCHEZA, ktorý akciu proti Varaneovi najprv akciu zbrzdil, ale potom si všimol, že Lopez je ďaleko z brány a tak ho krásnym lobom prekonal!
     
    19
    Barcelona dala gól! Neymar preháňal obranu krížom-krážom a napokon aj vystrelil, no mieril iba slabo a do stredu. Lopez si teda poradil a poslal svojich dopredu. Lenže Real loptu stratil a tá sa opäť dostala k NEYMAROVI. Z uhla krížnou strelou namieril presne k žrdi aj s pomocou teču a otvára skóre!

    Góly: 19. Neymar, 79. Alexis – 90+1. Jeses Rodriguezv

    Karty:   8. Busquets (FCB), 36. Adriano (FCB) – 15. Sergio Ramos (RMA), 45+1. Bale (RMA), 61. Khedira (RMA), 66. Marcelo (RMA), 80. Cristiano (RMA)


    FC Barcelona: Valdés – Alves, Adriano, Piqué, Mascherano, Busquets, Xavi (K), Iniesta (78. Song), Fabregas (72. Alexis), Messi, Neymar (85. Pedro).
    Náhradníci: Pinto – Montoya, Song, Puyol, Sergi, Pedro, Alexis.

    Real Madrid: Lopez – Ramos (K) (58. Illaramendi), Pepe, Carvajal, Marcelo, Varane, Khedira, Modrič, Di Maria 77. Jesé Rodriguez), Bale (62. Benzema), Cristiano.
    Náhradníci: Casillas – Coentrao, Arbeloa, Isco, Illaramendi, Benzema, Rodriguez.

    Rozhodca: Undiano Mallenco

    Diváci: 98 761